Oj svekrvo zaigraj sa snajkom...

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Od sutra će da te zove maaajkooom...

74e7cad8476664be65a2d74b4852deae.jpg

Kakvu bi ženu namenili svom sinu?
Koje osobine biste volele da ima?
Neke slične vama, totalno drugačije?
Ima li nekih granica u očekivanjima?
Šta je prihvatljivo a šta nije?
I konačno...postoji li nešto, kad je izbor vašeg sina u pitanju, preko čega nikad ne bi prešle?

Od sutra će da te zove maaajkooom...

Pogledajte prilog 443305

Kakvu bi ženu namenili svom sinu?
Koje osobine biste volele da ima?
Neke slične vama, totalno drugačije?
Ima li nekih granica u očekivanjima?
Šta je prihvatljivo a šta nije?
I konačno...postoji li nešto, kad je izbor vašeg sina u pitanju, preko čega nikad ne bi prešle?

Pojma nemam sta je meni, za sina sam komotnija nesto i jos nisam srocila upozorenje, a za cerku odavno ponavljam - nemoj da mi dovuces zeta kao sto ima Mira, moze da mi pridje najblize ispred kapije i ni milimetar blize!!! :evil:

Pre par godina je dosla neka devojcica kod sina, a simpatise ga godinama i nadje me mala gde sadim cvece. Samo je prisla i rekla - ja mrzim cvece!!! :eek:
I ja sinu posle - ovu sam precrtala! Ali je dobio podrsku od tetke, jer "za mene takva treba!" :sad2: :lol:

I moram da izjavim u svoje ime i ime moga muza, da smo mi daleko liberalniji po pitanju izbora partnera, nego sto su nasa deca. Odakle njima tako kruta shvatanja i neki nepomirljivi stavovi, ne znam ni sama. Sto ce reci, nece snajka mene da iznenadi, pre cu ja nju. :lol:

U, moj se zabavlja sa jednom naslednicom, vinarkom, većom od Čiletove vinarije, koju ne znam koja je..al ova je ebeno poznata...vinooogradi ne zna im se početak i kraj..

Lepo se zove i preziva i lepa je devojčica. Što je najvažnije sama brine o sebi, msm, o tome šta će i kako će, a dete..maloletno...eto, kako se stvaraju radne navike.

U stvari, oni su drugari i tako to, msm, simpatije...romantično što da ne..

DAnas majkoo ženiš svoga sina, ženiš svoga sinaaaa.. cangrrrrr

- - - - - - - - - -

Meni se to dete sviđa i da nema veze sa mojim detetom. Mnogo dobro dijete za respect.

A, kad bi ti sin priveo onu ludaču, Cecinu ćerku ?
Jel' bi isto bilo...?

koju bre ludacu cecinu cerku?

- - - - - - - - - -

aaa onu za koju smo skupljali pare da joj kupimo poklon za rodjendan? :lol:
pa sto bi to bila ludaca/ dete zene sa estrade,zivi onako kako zivi nasa estrada.pa bih i ja zivela kao svekrva sa estrade:zaljubljena: jao,pa me papraco vija dal sam presla na crveno i dal sam pokupila bas svaki klikercic iza bobija:sad2:
onda ipak ne!

Nemam dece, neću ih ni imati...
Ali, zamišljam... Mislim, da bi mi samo jedno bilo bitno - da ih te devojke iskreno vole!:heart:
I moram opet da se pravim važna sa mojoj svekrvom, koja mi je dala na čuvanje, sa punim poverenjem, svog sina :)
Pogledajte prilog 443354
Pametno..
Što će ti deca kad imaš svekrvu !?
Prebolela je šarlahe, zapaljenja ušiji, varičele, ospice, kozice, prve zubiće...
Muka je to...
Ovako, nemaš neke obaveze, a uvek je tu da nešto skuva i umesi !
I da te maže lekovitim blatom ....

Back