Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Auuu,tu su vas baš odrali...nas 5 je klopalo po raznim restoranima (Ohrid,Peštani,sv.Naum...) i nigde nismo plaćali sveukupno više od 10-12 evra.Ručak u restoranima za četiri osobe nas je koštao oko dvadesetak evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu,tu su vas baš odrali...nas 5 je klopalo po raznim restoranima (Ohrid,Peštani,sv.Naum...) i nigde nismo plaćali sveukupno više od 10-12 evra.Ručak u restoranima za četiri osobe nas je koštao oko dvadesetak evra.
Molim te reci mi ako ti nije tesko gde ste u Ohridu platili racun od 12 eur za rucak za petoro?Da nije bilo 5 cizburgera?

Molim te reci mi ako ti nije tesko gde ste u Ohridu platili racun od 12 eur za rucak za petoro?Da nije bilo 5 cizburgera?
Ali, mislim na kompletan tj, ozbiljan ručak: supa, glavno jelo, salata, pićence i poneki desert. To ispada oko 20 evrića. Ajd da ručamo nas četvoro u BG-u za te pare....Nema

U avgustu je ohridsko jezero najbolje za kupanje!

doktorehvala na info..cula sam da ima autobus iz ohrida do granice,ili mozda cak i do pogradeca,sad za to nisam sigurna..mada logicno mi je ako ide do granice da vozi i dalje,nece ljude ostavljati na granici pa da se snalaze..mislim da saobracaj izmedju makedonije i albanije normalno funkcionise,pa susedi su..hmm
![]()