Ogromna rupa u zemlji progutala trospratnicu !

pricali smo o tom tvom imaginarnom rudniku i o njegovom hiljadugodisnjem prirodnom zatrpavanju. pazi, da se to sve odigravalo hiljadama godina, ebem li ga, valjda bi neko primetio da se negde nesto zatrpava... niko ne kaze da se ta rupa nije mogla zatvoriti prirodnim putem usled sleganja, odrona, zemljotresa, bla bla, ali isto tako, niko nema niti jedan jedini dokaz da je tu mogao biti rudnik. jer da je tu bio rudnik, okolina bi takodje bila bogata rudama, ne samo taj jedan mali delic, stoga tu danas ne bi bio milionski grad vetj nesto drugo. stoga, ako nemas nekih inteligentnijih dokaza, ne menjaj pricu u drugom smeru i ne pravi kontradiktornosti u svojim izjavama :cool:

Sad ste sami sebi nametnuli odgovor da se rupa nije zatvorila prirodnim procesom sto znaci da je neko zatvorio... Logicno pitanje: Zasto bi neko zatvarao rupu na kojoj ce se kasnije graditi zgrada? Verujem da Gvatemalanci znaju na kakvim podrucjima se te rupe pojavljuju i ne grade na tim mestima...

m'da, kak ne bi znali, eto obe rupe su u gusto naseljenim delovima grada... :roll:

pricali smo o tom tvom imaginarnom rudniku i o njegovom hiljadugodisnjem prirodnom zatrpavanju. pazi, da se to sve odigravalo hiljadama godina, ebem li ga, valjda bi neko primetio da se negde nesto zatrpava... niko ne kaze da se ta rupa nije mogla zatvoriti prirodnim putem usled sleganja, odrona, zemljotresa, bla bla, ali isto tako, niko nema niti jedan jedini dokaz da je tu mogao biti rudnik. jer da je tu bio rudnik, okolina bi takodje bila bogata rudama, ne samo taj jedan mali delic, stoga tu danas ne bi bio milionski grad vetj nesto drugo. stoga, ako nemas nekih inteligentnijih dokaza, ne menjaj pricu u drugom smeru i ne pravi kontradiktornosti u svojim izjavama :cool:

Nije to moj rudnik. Maje su ga gradile! :rtfm:
Otkud znas da na tom mestu nema ruda? Bila si tamo pa se uverila?
Nemam inteligentnijih dokaza (takvih mi je ponestalo) ali izgleda ni Gvatemalanci nisu nesto pametniji od mene ako su milionski grad izgradili na rupama...

1. Rupa je nastala erozijom bla bla bla bla...
2. Rudnik Maja ili neke jos starije nama neznane civilizacije...

1 - Moze a i ne mora bit...
2 - Moze a i ne mora bit...

Nikad necete saznati odgovor... Morate da odete tamo...

pricali smo o tom tvom imaginarnom rudniku i o njegovom hiljadugodisnjem prirodnom zatrpavanju. pazi, da se to sve odigravalo hiljadama godina, ebem li ga, valjda bi neko primetio da se negde nesto zatrpava...

Mislis Maje bi primetile.. :D

Pa mozda su i primetile, ali su pripadnici nase hriscanske civilizacije spalili njihove spise pa ne mozemo znati.

niko ne kaze da se ta rupa nije mogla zatvoriti prirodnim putem usled sleganja, odrona, zemljotresa, bla bla, ali isto tako, niko nema niti jedan jedini dokaz da je tu mogao biti rudnik. jer da je tu bio rudnik, okolina bi takodje bila bogata rudama, ne samo taj jedan mali delic, stoga tu danas ne bi bio milionski grad vetj nesto drugo.

Milice, ako nisi znala, rude su u zemlji a ne u "okolini". :)

Takodje, ne znamo sta bi nekoj reptilskoj ili vec kojoj civilizaciji, od pre recimo deset miliona godina bilo interesantno u tim rupama.

stoga, ako nemas nekih inteligentnijih dokaza, ne menjaj pricu u drugom smeru i ne pravi kontradiktornosti u svojim izjavama :cool:

Stoga , ako nemas intelignetnijih dokaza Milice ostavi pricu da ide u tom smeru...... :mrgreen:

Jos jedan prirodan fenomen?

ZhejiangSinkHole-1.jpg

Stanje na putevima ili stanje u putevima
Zbog kiše koja pada u vecem delu Srbije, saobracaj se jutros odvija usporeno po mokrim i klizavim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Ucestali su odroni na magistralnim putevima M-45 i M-31, a na autoputu kod Nemenikuca sinkhole... Savetuje se opreznost i sporija voznja!

Inace - jos jedna rupa u Gvatemali.

Poslednja izmena:
kajzer lupetas kao maksim po diviziji :cool:
postavljas 101 nepovezan post jedan za drugim. to prvo, drugo, ona slika koju si postavio nije iz srbije, mada kako si je slozio sa tekstom neko bi mislio da jeste. i ne, necu da kazem da su gvatemalci glupi, ne znam samo gde si to povezao... :roll:
elem, sto se tice ove peci iz praistorije (sto bi ti rekao), ne vidim kakve veze ona ima sa sinkhole. to je krug pa je krug, ne ide u dubinu 10 metara... :roll:
ili povezi te komentare u jedan post ili brisi sa teme jer uvodis zabunu i konfuziju te dolazi do spama. :cool:

kajzer lupetas kao maksim po diviziji :cool:

Zanimljivo... :think:
Hvala...

postavljas 101 nepovezan post jedan za drugim. to prvo, drugo, ona slika koju si postavio nije iz srbije, mada kako si je slozio sa tekstom neko bi mislio da jeste.

Hahahahahahahahahahahahahahaha... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Pa normalno da nije iz Srbije, ispod slike sam napisao da je to jos jedan sinkhole u Gvatemali...

i ne, necu da kazem da su gvatemalci glupi, ne znam samo gde si to povezao... :roll:

Pa verovatno nisu bas bistri ako se naseljavaju na podrucju gde se ucestalo pojavljuju te rupe... S druge strane, nisam ni ja nesto bistar ali sigurno ne bih gradio kucu na takvom podrucju...

elem, sto se tice ove peci iz praistorije (sto bi ti rekao), ne vidim kakve veze ona ima sa sinkhole. to je krug pa je krug, ne ide u dubinu 10 metara... :roll:
ili povezi te komentare u jedan post ili brisi sa teme jer uvodis zabunu i konfuziju te dolazi do spama. :cool:

Ne kazem ja nego Dusan Sljivar... :mrgreen: Jos sam dao i link a ako ne vidite valjda imate naocare... A evo linka opet: http://www.arheologija.fr.gd/NEOLIT_VINCA.htm
Nebitno da li je krug, bitnije je kako bi neko ko je to video nazvao, bez da uopste zna nesto o Vinci itd, da li bi rekao da je taj krug nastao prirodnim procesom ili ga je ljudska ruka napravila? Ili da preformulisem, da niko od vas nije cuo za mogucnost da je sinkhole u Gvatemali nastao erozijom tla kako bi objasnili nastanak sinkhole-a? Ili da preformulisem, lako je poverovati u ono sto kaze zvanicna nauka... I da, neki put postove drugih ljudi bukvalno shvatas...
Izvinjavam se ako sam ispamovao temu, a inace ne mogu da sprecavam nekoga da spamuje, niti je to u mojoj mogucnosti niti hocu to da radim...

Back