Огроман ударац по џепу грађана: Рачуни за струју већи за 30 одсто, ово је разлог

I to je dobro pitanje. Tek ćemo da vidimo. To mi je baš preveliko poskupljenje koje bi pogodilo mnoge privredne delatnosti tako jako, da se mnoge od njih ne bi mogle oporaviti
Meni je račun za struju oko 2.500 maksimalno 3
30% i nije mnogo

Sada. Zimi? Meni oko 10.

meni 6 soma plafon, ali racunaj da radim, pa dok odem tamo vamo...ispadne da grejem stan 2 sata dnevno. grejem se na struju....znaci do 2 hiljade da racunam struju zimi vise. to je 8 soma samo struja, a cim ode struja ide i infostan gore.

Vreme je za neplaćanje računa. Dođu da isključe građani isključe radnike.
Zborovi građana da isključe radnike. a pre toga proglasiti Građansku neposlušnost u celoj Srbiji niko ništa da ne plaća, a da Zborovi građana se hitno okupljaju po pozivu tamo gde treba da se štite građani u njihovoj građanskoj neposlušnosti

kazu da je to poskupljenje u odnosu na cenu od pre 4 godine tjah cenu iz 2021 godine, a kolko se secam cena struje se vec povecala...tako da nece biti 30 posto u odnosu na sadasnju cenu, nego u odnosu na tu ceno iz 2021. mada i nije neka uteha. zajeb je sto spustaju kilovate za crvenu zonu.

Back