Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 3.990
I to je dobro pitanje. Tek ćemo da vidimo. To mi je baš preveliko poskupljenje koje bi pogodilo mnoge privredne delatnosti tako jako, da se mnoge od njih ne bi mogle oporavitiPitanje je šta je tu istina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je dobro pitanje. Tek ćemo da vidimo. To mi je baš preveliko poskupljenje koje bi pogodilo mnoge privredne delatnosti tako jako, da se mnoge od njih ne bi mogle oporavitiPitanje je šta je tu istina.
Nije valjda da do sada nisi uštedeo nešto?Sa poskupljenjem od 30% komotno možemo da proglasimo bankrot. To je ogroman udarac na privredu i na cene svega
Meni je račun za struju oko 2.500 maksimalno 3I to je dobro pitanje. Tek ćemo da vidimo. To mi je baš preveliko poskupljenje koje bi pogodilo mnoge privredne delatnosti tako jako, da se mnoge od njih ne bi mogle oporaviti
Sada. Zimi? Meni oko 10.Meni je račun za struju oko 2.500 maksimalno 3
30% i nije mnogo
LogičnoSkuplja struja - veća provizija za Alta Pay.
Zimi centralno grejanjeSada. Zimi? Meni oko 10.
Ja na struju, napapijri radijator, komada dva.Zimi centralno grejanje
To moraš pet paleta da kupiš na vreme.Pelet, centralno. Drobilica za granje je dobra stvar. Planiram nabaviti.
Sada. Zimi? Meni oko 10.
Zimi centralno grejanje
To je ok.meni 6 soma plafon, ali racunaj da radim, pa dok odem tamo vamo...ispadne da grejem stan 2 sata dnevno. grejem se na struju....znaci do 2 hiljade da racunam struju zimi vise. to je 8 soma samo struja, a cim ode struja ide i infostan gore.
Real Madrid pobedio 3:0 u gostimaSelite se zimi na topla mora.
Prodaš buvaru u BG i kupiš kuću u Španiji ili Kostariki.
Zborovi građana da isključe radnike. a pre toga proglasiti Građansku neposlušnost u celoj Srbiji niko ništa da ne plaća, a da Zborovi građana se hitno okupljaju po pozivu tamo gde treba da se štite građani u njihovoj građanskoj neposlušnostiVreme je za neplaćanje računa. Dođu da isključe građani isključe radnike.
Imam drugara koji mi to obezbedi.To moraš pet paleta da kupiš na vreme.
To je ok.
U španskom Consumu, duplo veće plate nego u Maxiju..RazmisliReal Madrid pobedio 3:0 u gostima
Ko će da blokira račun ? Ima li tah adresu ? Da ga posete Zborovi građanaIsključe na enter, blokiraju račun dok se ne plati. + Ćorka.
Otkud znam, eps, izvršitelji.Ko će da blokira račun ? Ima li tah adresu ? Da ga posete Zborovi građana
Izvršitelju jedna poseta Zborova građana i taj je ugasioOtkud znam, eps, izvršitelji.
Nisam imao posla sa njima. Šta potrošim platim.Izvršitelju jedna poseta Zborova građana i taj je ugasio