MisterXp
Primećen član
- Poruka
- 574
Nastala je ili sto su gumice brisaca pri kraju, ili se neki kamencic bio zaglavio, uglavnom sad se vidi jedna jako mala linija koja me jako iritira pri voznji, te me zanima postoje li neka jeftina resenja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, probacuMalo paste za zube pa trljaj dok ne ispoliras.
Doduse ja sam ogrebotine ublazio polir pastom ali sam posle video da poliraju farove pastom za zube, manje abrazivnom.Hvala, probacu
Ako je doslo da "crtice" vec sI zakasnio.Nastala je ili sto su gumice brisaca pri kraju, ili se neki kamencic bio zaglavio, uglavnom sad se vidi jedna jako mala linija koja me jako iritira pri voznji, te me zanima postoje li neka jeftina resenja.
Nije crta, vec wipe arch, tj citava linija kako je brisac isao. Nije toliko duboka, verujem da se moze sanirati. (Ne bi trebalo da je preko 30ak mikrona, makar mislim.)Ako je doslo da "crtice" vec sI zakasnio.
Reparacija se radi dok je ostecenje tek nastalo I ako nije preveliko.
Sta god radio, crtice ce se siriti, jedino da ostane parkiran auto, u stanju mirovanja
Kada jednom resis da zamenis celu soferku, obrati paznju na kineske kopije, povoljnije su I naravno nekvalitetnije.
Ma nemam auto od 20k eur, vozim gp-a (grande punto)Uzeti dodatno osiguranje na stakla.
E kada ti doleti kamen i osteti staklo i padneš na tehničkom...Ma nemam auto od 20k eur, vozim gp-a (grande punto)
Staklo je puklo usled mehanickog ostecenja. Inace, zamor u materijalu je definisan kao progresivni proces plastične deformacije koji se javlja u materijalu koji je podvrgnut cikličkim naprezanjima i deformacijama pri visokim koncentracijama naprezanja, što rezultira pucanjem ili potpunim lomom nakon dovoljnog broja fluktuacija.Bez obzira šta voziš, osiguraš, razbiješ i kupiš novo.
Ako ti baš smeta ta crta.
Mada, možda je to pokazatelj zamora materijala (ako je to uopšte moguće) ,jer meni se desilo letos, prvo mi je deo brisača kao zagrebao šoferku a posle, kad mi je ispao brisač iz ležišta i udario metalni deo držala brisača, rascvetala se skroz šoferšajbna. Nekako ta dva povezujem. Nije mi delovalo da od malog udarca može da se razbije, al, eto...
Spec sredstvo..Sve sto skida masnocu može da se koristi ..Alkohol, brake cleaner , razredivac ili taj aktivator (spec tečnost) ..Sajbe najvise pucaju usled nepravilnog postavljanja (nategnuto staklo) u prvihKako možeš da znaš ako ne očiste spec sredstvom nego svetom vodicom? Ili ne namažu prajmerom nego farbicom? Ili lepe sanitarnim silikonom a ne spec lepkom? Aude prošetaj malo vidi jel sam kod gige u šupi.
To sve neki krševi iz reciklažnih dvorišta?Vidis ja sam x puta stajao kraj njih dok rade jer su mi radili u carinskoj zici i ,zamisli,uvek su svi isto radili ali u bocu.