Ognjen Tadić: Situacija u FBiH je takva da bismo se mogli otcijepiti

Odrzi Tadic Muji lekciju. :hahaha:
Upravo o ovome govorim. Njegovo vrijeme tek dolazi. Ne znam zasto ga jos nisu postavili za Predsjednika SDSa nego SDS vodi glupi Bosic.

Kakvu je to lekciju održao ? Ja znam da ste vi zadovoljni sa pola BiH, ali ste u Dejtonu potpisali Povratak protjeranih , i niko vam nije aminovao to što je urađeno , i što sada opstrukcijom radite ..

Preživjeli ste vi svašta po epskim pjesmama , al ovo ti je stvarnost ..
Ista tako , nemo' da fantaziraš oko ustaša, u ratu u BiH su združeno djelovali Milošević-Tuđman , Karadžić-Boban , a u postratno doba Dodik-Čović ..
Ustaše su jedan pol baterije , na drugom kraju su četnici ..

Ma ja sam siguran da to tvoje rezonovanje posledica nedostatka kisika u onom skucenom trokuticu ...

image.jpg

Ma ja sam siguran da to tvoje rezonovanje posledica nedostatka kisika u onom skucenom trokuticu ...

image.jpg

Ja bih rekla da tebi mozak nije opskrbljen dovoljnom količinom kiseonika ..

To sa vezivanje zastava je za mene neprijatna slika , u BiH imaju tri nacije , ali vi ste u to vrijeme pravili SAO,
..
"Srpska autonomna oblast ili skraćeno SAO je naziv za srpske paradržavne tvorevine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovinu, u toku procesa raspadanja Jugoslavije. Iza osnivanja SAO-a stajala je Srpska demokratska stranka Hrvatske, odnosno Bosne i Hercegovine i režim u Beogradu. U Hrvatskoj je krajem 1990. godine osnovana SAO Krajina, da bi početkom 1991. bile osnovane još SAO Zapadna Slavonija i SAO Istočna Slavonija, Baranja i Zapadni Srem. Sve SAO u Hrvatskoj su se ujedinile u Republiku Srpsku Krajinu. Na isti način su tokom septembra 1991. godine i u BiH oformljene srpske autonomne oblasti, i to Autonomna regija Krajina, SAO Semberija, SAO Romanija i SAO Hercegovina, koje su se 9. januara 1992. godine ujedinile u Republiku Srpsku Bosnu i Hercegovinu."
http://bs.wikipedia.org/wiki/Srpska_autonomna_oblast

Šta je bilo 26. martu 1991. u Srbiji u Karađorđevu i 15. aprila 1991. u Hrvatskoj u Tikvešu kod Osijeka?

A doveli ste i pravoslavce iz Rusije ,Ukrajine , Grčke , Rumunije ..
files.php

Vojvoda Aleksić sa baćuškama, Sarajevo, 1992.

To sa vezivanje zastava je za mene neprijatna slika , u BiH imaju tri nacije , ali vi ste u to vrijeme pravili SAO,
..
"Srpska autonomna oblast ili skraćeno SAO je naziv za srpske paradržavne tvorevine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovinu, u toku procesa raspadanja Jugoslavije. Iza osnivanja SAO-a stajala je Srpska demokratska stranka Hrvatske, odnosno Bosne i Hercegovine i režim u Beogradu. U Hrvatskoj je krajem 1990. godine osnovana SAO Krajina, da bi početkom 1991. bile osnovane još SAO Zapadna Slavonija i SAO Istočna Slavonija, Baranja i Zapadni Srem. Sve SAO u Hrvatskoj su se ujedinile u Republiku Srpsku Krajinu. Na isti način su tokom septembra 1991. godine i u BiH oformljene srpske autonomne oblasti, i to Autonomna regija Krajina, SAO Semberija, SAO Romanija i SAO Hercegovina, koje su se 9. januara 1992. godine ujedinile u Republiku Srpsku Bosnu i Hercegovinu."

Šta je bilo 26. martu 1991. u Srbiji u Karađorđevu i 15. aprila 1991. u Hrvatskoj u Tikvešu kod Osijeka?

files.php

Sta fali bacuskama?Isti slovenski narod,ista vjera,slican mentalitet,istorijski srpski saveznici,rekao bih i jedini,a sto se tice Grka,njih je bilo mali,kao i Ukrajinaca,a rumuna nije bilo,jedini Rumun kojeg sam vidio u ratu je jedan poginuli rumunsku placenik iz redova tzv. ARBiH,poginuo na padinama Trebevica,na obrazima imao nacrtanu rumunsku zastavu!

Vi ste dovodili one arapske nakaze i to u neuporedivo vecem broju,a sa njima nemate nista zajednicko sem vjere,a ni to nije sasvim isto,jer su oni mudzahedini bili uglavnom siitski muslimani,a vi ste suniti!

E da,na toj lijepoj fotorgrafiji,sa vojvodom Aleksicem u sredini sa automatskom puskom je dobrovoljac iz SAD-a,Amerikanac,mislim da se zvao Bili,vec sam zaboravio!Bio je kod vojvode i jedan Japanac dobrovoljac!

Poslednja izmena:

..

Vojvoda_02_u_502345306-2.jpg

Ajde ajde, zna se ko su ustase a ko njihovi cvetovi, vi pripadate jedno drugom ko gace i g.uzica, uvek bilo i bice ... fasizam vam je uvek bio privlacniji

0-1.jpg

scaled.php

mqdefault-1.jpg

mqdefault-1.jpg
imagesqtbnANd9GcTRR8WHxfVG6HEaHArjfS51yU-1.jpg

patk-1.jpg

hrmus1.jpg

Samo požurite sa nezavisnosti , kritično je pošto polako nestajete .. i morate nekoga uvesti da vam popravlja natalitet ..

Nizak natalitet je problem skoro cele EU. Uticaj kapitalistickog zapada, emancipacija zena i sve veca besparica se ne mogu izbeci. Uskoro ce se i kod vas smanjiti natalitet, tako da cete ostati i bez te "prednosti". Klerikalizacija drustva na kojoj intenizvno radite vas nece spasiti.

Poslednja izmena:
Ajde ajde, zna se ko su ustase a ko njihovi cvetovi, vi pripadate jedno drugom ko gace i g.uzica, uvek bilo i bice ... fasizam vam je uvek bio privlacniji

0-1.jpg

scaled.php

mqdefault-2.jpg

mqdefault-1.jpg
imagesqtbnANd9GcTRR8WHxfVG6HEaHArjfS51yU-2.jpg

patk-1.jpg

hrmus1.jpg

Nije nikakva tajna da su Slobo i Njofra krčmili BiH 1991. , ni da ste pravili SAO , ni da je Njofra podijelio 70000 putovnica po Cazinskoj krajini ,
ni da ste sa Babom našli zajedničku , sve to kako bi uništili BiH ..

Zločinac Karadžić dovodi rusku pravoslavnu braću na kote iznad Sarajeva i priča im o Sarajevu kao o 'srpskoj zemlji',
a stigao je i ruski radikal Limonov na safari na Sarajlije , ljeto 1992. ..

Samo požurite sa nezavisnosti , kritično je pošto polako nestajete .. i morate nekoga uvesti da vam popravlja natalitet ..

Odlično, onda se više nećete buniti da se izvrši popis stanovništva.

Ili ćete pristati samo ako ga izvrši ovakav "experstski tim" kao ove TV kuće ?

Ima naš narod poslovicu koju ste i vi preuzeli- Što je babi milo, to joj se i snilo :lol:

Nije nikakva tajna da su Slobo i Njofra krčmili BiH 1991. , ni da ste pravili SAO , ni da je Njofra podijelio 70000 putovnica po Cazinskoj krajini ,

Zločinac Karadžić dovodi rusku pravoslavnu braću na kote iznad Sarajeva i priča im o Sarajevu kao o 'srpskoj zemlji',

Vi ste muzdahedinima(cije su metode ratovanja daleko brutalnije od ruskih dobrovoljaca) nakon zavrsetka rata nudili drzavljanstva i smestaj. Vecina i dan danas zivi u FBIH. Nije ni cudo sto vas stalno prizivaju sbog eskalacije islamskog fundamentalizma.

Poslednja izmena:
Vi ste muzdahedinima nakon zavrsetka rata nudili drzavljanstva i smestaj. Vecina i dan danas zivi u FBIH. Nije ni cudo sto vas stalno prizivaju sbog eskalacije islamskog fundamentalizma.

Selo Vitovlje,na platou planine Vlasic ima naselje koje je finansirala holandska vlada,a koje je pravljeno i u kojem zive iskljucivi mudzahedini iz tzv. ARBiH,pedesetak kuca u tri reda,kao kasarna,spavaci klasicni,primirili se i zive sa drzavljanstvima,primanjima i cekaju rat!Stalno skrecem paznju na to mjesto,ali svo istaju i gluvi i slijepi,spominje se neka Maoca.Bocinja ili neka treca Ca,a ovo mjesto se zataskava!

Odlično, onda se više nećete buniti da se izvrši popis stanovništva.

Ili ćete pristati samo ako ga izvrši ovakav "experstski tim" kao ove TV kuće ?

Ima naš narod poslovicu koju ste i vi preuzeli- Što je babi milo, to joj se i snilo :lol:

A šta će vam popis , da do kraja legalizujete etničko čišćenje ?
Trebalo je da po Dejtonskom mirovnom ugovoru obezbjedite uslove za održivi Povratak , pa onda ne bi navaljivali da se popišemo ..

A šta će vam popis , da do kraja legalizujete etničko čišćenje ?
Trebalo je da po Dejtonskom mirovnom ugovoru obezbjedite uslove za održivi Povratak , pa onda ne bi navaljivali da se popišemo ..

A povratak Srba u FBIH? Sta cemo sa njima? Vi bi sve bez reciprociteta, stvari tako ne funkcionisu.

Poslednja izmena:

Ovaj Limonov je stvarno legenda...

Selo Vitovlje,na platou planine Vlasic ima naselje koje je finansirala holandska vlada,a koje je pravljeno i u kojem zive iskljucivi mudzahedini iz tzv. ARBiH,pedesetak kuca u tri reda,kao kasarna,spavaci klasicni,primirili se i zive sa drzavljanstvima,primanjima i cekaju rat!Stalno skrecem paznju na to mjesto,ali svo istaju i gluvi i slijepi,spominje se neka Maoca.Bocinja ili neka treca Ca,a ovo mjesto se zataskava!

Iz tih lokaliteta krijumcare ekstremiste i u Srbiju, kako bi je destabilizovali. Koncentrisu se u Sandzaku i sto ti kazes cekaju rat. Kad im posaljemo raciju, kukaju kako im se sprema novi genocid. Zukorliceva(sto povlaci i Cerica) IZ verovatno stoji iza toga. Samo ne zadugo, kad nam pukne film bice belaja!

Poslednja izmena:
Vi ste muzdahedinima(cije su metode ratovanja daleko brutalnije od ruskih dobrovoljaca) nakon zavrsetka rata nudili drzavljanstva i smestaj. Vecina i dan danas zivi u FBIH. Nije ni cudo sto vas stalno prizivaju sbog eskalacije islamskog fundamentalizma.

A vi niste svojim pravoslavcima ?
http://mojprijedor.com/com/index.php?option=com_content&task=view&id=1218&Itemid=52
http://www.e-novine.com/region/region-tema/41717-Rusi-narod-drugog-reda-umskoj.html
Samo o njima ne zvonite na sva zvona ko o mudžahedinima , u Višegradu ste napravili spomenik poginulima ..

Višegrad je u Podrinju , u njemu su djelovali braća Lukić i drugi monstrumi koji su spaljivali žive Bošnjake ..

thumbnail.php

Vertikala plemenitosti presečena kamom: Ruski dobrovoljci u toplom četničkom okruženju, 1992.

Back