Naravno, ali Đilasovu Mariniku ti ne zanima, ona o Jasenovcu ćuti kao zalivena, a njihovi pioniri lupetaju da je to bio “radni logor”!!!
Zbog evo ovakvih, koji su inače sada najgrlatiji ne mogu da podržim ovo, pa dešavalo se ne znam šta sve. Zapenušanija Druga Srbija i Soroševi sektaši non-stop optužuju Srbe iz RS i Krajine za “zločine” i prete im novim proterivanjima!
Pogledajte prilog 1695715
Pogledajte prilog 1695718
Ovakvi uopste nisu najgrlatiji.
Inace moja vizija BIA/DB/UDBA-e je da poseti upravo ovakve likove i malo im objasni kako stvari stoje.
Da pojasnim sta mislim - znaci mozes da pljujes vlast do mile volje, da im palis lutke, psujes ih, sve osim fizickog ugrozavanja - neka te tuze ako im smeta.
Ono sto NE SMES ni pod razno je upravo ovo - da pljujes SRBE i SRBIJU. Znaci VLAST mozes da pljujes, NAROD I DRZAVU NE SMES.
Nadam se da ce forumasi videti razliku izmedju ova dva. Kod nas je upravo obrnuto, i to i jeste deo problema - ovde ne smes da pljujes vlast, zapravo konkretno Vucica, ali smes da pljujes Srbe i Srbiju do mile volje - A TREBA DA JE POTPUNO OBRNUTO.
Inace na protestima nema ovakvih ni u tragovima, ne znam odakle ti taj utisak. Bio sam i u NS, i u KG i u Nisu, skupovi su bili maksimalno prosrpski i patriotski.
Iako sam ja proruski orijentisan, moram da priznam da nisam video ni ruska obelezja, sigurno ne masovno, kao ni obelezja USA ili EU. Video sam recimo zastavu Meksika cini mi se, i Jamajke, ali ne mogu da se zakunem 100%.