red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
pa realno,sta ti je to trebalo...nemoj mi reci da si jos i uzela ove kao leopard heRlanke koje ova nosi..![]()
salim se malo..
![]()
koje leopard helanke?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa realno,sta ti je to trebalo...nemoj mi reci da si jos i uzela ove kao leopard heRlanke koje ova nosi..![]()
salim se malo..
![]()
koje leopard helanke?ja ne znam šta je to
a bilo mi glupo da pitam
koje leopard helanke?

...k`o u vicu,nije isto da te neko pohvali i...ali kad je muz u pitanju, onda-svjedno, kakav strah...tako mene i moj muz hvali..e sve ti je lepo al ovooooooo pa onooooooooo..ja se najvise na svetu bojim njegovih komplimenata
(
)Bice da je isti kalup...tvoja mama, original moja mama. možda imamo istu mamu![]()
Serijska proizvodnja, ima ih...Bas ti hvala, mama mi rece da sam zuta u licu, ti da sam modro ljubicastaA ,iz daleka si ovakva !
![]()
I jos saljem kissove kao da stucam... 

jjjjjjjjjjjjooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjj......

a duuuuusa od zeneKako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
Da li su vam prilepi neki atribut ili nadimak koji vam se ne sviđa?
Eto, ja sam švalerčina i viri mi 3.14čka iz očiju
Šta jošda obožavam da flertujem
ajde sad malo vi....
Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
ajde sad malo vi....

i ja sam švalerčina...svi smo švalerčine...
...i da...volim da flertujem...
...misim...el miš da će ti neki kaže da nije...?![]()

Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
ajde sad malo vi....

pa kad si gej, ebeš se sa onom sejnt![]()
ne smijem da kazem kako me zovu