red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
pa realno,sta ti je to trebalo...nemoj mi reci da si jos i uzela ove kao leopard heRlanke koje ova nosi..![]()
salim se malo..
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa realno,sta ti je to trebalo...nemoj mi reci da si jos i uzela ove kao leopard heRlanke koje ova nosi..![]()
salim se malo..
![]()
ja ne znam šta je to
a bilo mi glupo da pitam
koje leopard helanke?
...k`o u vicu,nije isto da te neko pohvali i...ali kad je muz u pitanju, onda-svjedno, kakav strah...tako mene i moj muz hvali..e sve ti je lepo al ovooooooo pa onooooooooo..ja se najvise na svetu bojim njegovih komplimenata
Bice da je isti kalup...tvoja mama, original moja mama. možda imamo istu mamu![]()
Bas ti hvala, mama mi rece da sam zuta u licu, ti da sam modro ljubicastaA ,iz daleka si ovakva !
![]()
Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
Da li su vam prilepi neki atribut ili nadimak koji vam se ne sviđa?
Eto, ja sam švalerčina i viri mi 3.14čka iz očiju
Šta jošda obožavam da flertujem
ajde sad malo vi....
Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
ajde sad malo vi....
i ja sam švalerčina...svi smo švalerčine...
...i da...volim da flertujem...
...misim...el miš da će ti neki kaže da nije...?![]()
ajde sad malo vi....
pa kad si gej, ebeš se sa onom sejnt![]()