Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Taj se bas nameracio !Komsija me zove cico, uz ovakav pogled
sta god to znacilo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj se bas nameracio !Komsija me zove cico, uz ovakav pogled
sta god to znacilo![]()

sta ima tu strasno...sad ti je bivsi decko cimer...Ne izgledam bas najprimerenije u njihovim ocima jer zivim sa bivsim deckom, a zapocela sam novu vezu. Ljudima traceva i ispiranja usta drugima nikad dosta, ali mene to bas i ne zanima, zevanje je najvisi stupanj moje kvazi zainteresovanosti za tudje misljenje po tom pitanju. Ja sam odigrala fer, ako me njih dvojica postuju u takvoj situaciji, za ljubitelje skandala preporucujem zutu stampu sa najblizeg kioska, a mene da ostave na miru. A i da nastave, eto njima zabave, briga me. Ako je nekom vrhunac raspolozenja ogovaranje mene, go on, have fun, I don't care![]()

sta ima tu strasno...sad ti je bivsi decko cimer...

Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
Da li su vam prilepi neki atribut ili nadimak koji vam se ne sviđa?
Eto, ja sam švalerčina i viri mi 3.14čka iz očiju
Šta jošda obožavam da flertujem
ajde sad malo vi....
primitivni ljudi vole da zavire u tudje zivote...a ja na takvu vrstu ne obracam paznju...Da, ali da ti vidis zaplete kablova gluvih telefona![]()

koliko znam, petao naskače na svaku (kokošku)![]()

Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
ajde sad malo vi....

samo ti jos hvale kokoske

Ona guzata što tera kera.Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
ajde sad malo vi....

Jao Smaki , sto nas palis !Ona guzata što tera kera.![]()

Pa Smaki , postavi fotografiju na forumTako kažu.![]()
Džej LoOna guzata što tera kera.![]()