Ogledalo

Ne izgledam bas najprimerenije u njihovim ocima jer zivim sa bivsim deckom, a zapocela sam novu vezu. Ljudima traceva i ispiranja usta drugima nikad dosta, ali mene to bas i ne zanima, zevanje je najvisi stupanj moje kvazi zainteresovanosti za tudje misljenje po tom pitanju. Ja sam odigrala fer, ako me njih dvojica postuju u takvoj situaciji, za ljubitelje skandala preporucujem zutu stampu sa najblizeg kioska, a mene da ostave na miru. A i da nastave, eto njima zabave, briga me. Ako je nekom vrhunac raspolozenja ogovaranje mene, go on, have fun, I don't care :lol:

Ne izgledam bas najprimerenije u njihovim ocima jer zivim sa bivsim deckom, a zapocela sam novu vezu. Ljudima traceva i ispiranja usta drugima nikad dosta, ali mene to bas i ne zanima, zevanje je najvisi stupanj moje kvazi zainteresovanosti za tudje misljenje po tom pitanju. Ja sam odigrala fer, ako me njih dvojica postuju u takvoj situaciji, za ljubitelje skandala preporucujem zutu stampu sa najblizeg kioska, a mene da ostave na miru. A i da nastave, eto njima zabave, briga me. Ako je nekom vrhunac raspolozenja ogovaranje mene, go on, have fun, I don't care :lol:
sta ima tu strasno...sad ti je bivsi decko cimer...

Pod ovim mislim na ljude koji me ne poznaju, a znaju tako suvoparan rezime moje trenutne zivotne situacije.

Oni koji me znaju mogu reci da sam detinjasta, razmazena, ali nista gore od toga.

Ja cu licno da dodam da sam tvrdoglava i (ne u materijalnom smislu) pomalo sebicna. I treba da idem na rehabilitiaciju jer sam kupoholicarka (veoma ozbiljan oblik zavisnosti, zivim na grisinama zarad stikli, tralala) :lol:

Kako vas nazivaju ili smatraju ljudi iz vašeg okruženja, poznanici,, poštari, kasirka u prodavnici...po pitanju LjiS-a?
Da li su vam prilepi neki atribut ili nadimak koji vam se ne sviđa?
Eto, ja sam švalerčina i viri mi 3.14čka iz očiju :lol:
Šta još :think: da obožavam da flertujem :eek:
ajde sad malo vi....

ma kao opustenog lika...;) uvek spremnog na salu i zez...:) :cool:

Back