Ogledalce ogledalce ko je najlepsa zena na svetu danas

Poruka
4.292
Najlepsa zena na svetu danas je Марина Девятова a koja ujedno ima i najlepsi glas danasnjice. Ono sto je zanimljivo prvi put kad je vidis kazes lepa ali sto je vise gledas sve ti je lepsa dok za druge devojke vazi obrnuto sto ih vise gledas postaju manje zanimljive.

bb38446a-fa7a-480d-8c7c-994f9ae37290_1.jpg

6814b4a99fb5eac8951f6dc148fdc6ba.jpg

Poslednja izmena:
lepo peva ali ima lepših Ruskinja kolko oćeš

Nije loša, ali video sam devojaka u Moskvi,
pamet da ti stane .....!
Peva lepo i čisto.

- - - - - - - - - -

Ruskinje uopšte nisu lepe žene, generalno, odakle vam ideja ?

Koja si ti belosvetska ludača !?
U samom su svetskom vrhu....
Na svakom trćem izboru za Miss sveta, Ruskinje odnose pobedu !

Nije loša, ali video sam devojaka u Moskvi,
pamet da ti stane .....!
Peva lepo i čisto.

- - - - - - - - - -

Koja si ti belosvetska ludača !?
U samom su svetskom vrhu....
Na svakom trćem izboru za Miss sveta, Ruskinje odnose pobedu !

Koja bre ludača? :lol: možda si malko u pravu, al ne u vezi ovih ženskaća
Rusija je ogromna, dakle logično da će tamo i biti više lepih žena, .. nemoj tako usko da gledaš e grofe vronski

Ruskinje jesu generalno lepe ali su lisene stila, vidjam ih svake godine po Crnoj Gori, obucene su uzasno bezukusno, deluju nekako jeftino, svaki put se pitam sta je to sa njima.

U pravu si ,a I gadure su kakvih nigde vise nema...Ja nisam,ali nekoliko mojih drugara popizdili od njih.
A I u sexu su ko prakljače...
Mi južnjaci I južnjakinje smo zakon za njih...
Recimo Konavljanke ko vile!

Toliko ima dobrih pevacica u Rusiji i svuda po svetu na kraju krajeva a na medijima su od stranih zastupljene samo americke pevacice koje pevaju satanisticke pesme i melodija je satanisticka a svi odreda tamo koji su poznati i koji se bave pesmom moraju da pevaju satanisticke pesme i melodiju. Ali ogromna medijska propaganda zapada cini svoje jer su po srbiji svi mediji pod rukovodstvom zapada oduvek bili jos od drugog svetskog rata.

To nije poredjenje.

I ja mu govorim, a on zapeo....
To je kamena s' ramena !

- - - - - - - - - -

Ruskinje jesu generalno lepe ali su lisene stila, vidjam ih svake godine po Crnoj Gori, obucene su uzasno bezukusno, deluju nekako jeftino, svaki put se pitam sta je to sa njima.

Nije to parametar.
To su ležerne turistkinje....
U leglo im treba otići, gledati, pa doneti sud !

Najlepsa zena na svetu danas je Марина Девятова a koja ujedno ima i najlepsi glas danasnjice. Ono sto je zanimljivo prvi put kad je vidis kazes lepa ali sto je vise gledas sve ti je lepsa dok za druge devojke vazi obrnuto sto ih vise gledas postaju manje zanimljive.

bb38446a-fa7a-480d-8c7c-994f9ae37290_1.jpg

6814b4a99fb5eac8951f6dc148fdc6ba.jpg
ova nije nista spec,al inace ruskinje su ribetine zesce..
a sto se tice rekla kazala sestra mi.je bila u ukrjini i holandiji...i kaze da su ove u ukr.extra za razliku od holandjanka..
a sto se tice engleskinja uzivo ih videh ruljuk na kavosu i sve su mi nekako fuj ono nize sa debljom kozom ko neki barski ten i tako to...a i nafilmovima sto ih vidjam nisu nist spec naravno uvek imas bicarke koje vade prosek al mi deluje ko da je kod nas vise zgodnijih i mrsavijih nego kod njih..opet mozda gresim...

Back