valheru
Aktivan član
- Poruka
- 1.701
Izgleda da je prodato mogao je makar da kaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Та кацига на слици је мислим чешка лиценца чачак кациге (мени најмилија)Заједно смо јачи.
Иначе, ја од Добровољаца имам само шлем, који је можда и Стражин. Као на твојој слици.
Ја сам се већ дуго само овако занимао, али од скора сам заинтересован за то све што тебе занима. Немам ни ја скоро ништа. Ја сам тако рећи тек нов у свему овоме и планирам се бавити мало озбиљније колекционарством из ове области: СДК, добровољци и сл. Сад је зима и период испитивања, а на пролеће и лето ћу покушати набавити нешто озбиљније што вреди. И ја сам у потрази за металним значкама, рецимо оних са војних блуза. Да има их у Словенији, наравно да их тамо има јер логично је ако си упознат са историјом и свим тим дешавањима при крају рата када се повлачило.И једну потпоручничку еполету, санитет. И нешто мало папира. Све у свему, НИШТА. Чуо сам да доста тога, пре свега металних ознака има у Словенији. Али то је далеко. Имаш ли ти нешто занимљивије?
Поздрав
Имам брата у Словенији па ако чујеш за нешто неће бити надам се проблем да дођеш (дођемо) до тога.Чуо сам да доста тога, пре свега металних ознака има у Словенији
Nabavio sam obveznice na 500 i 1000 dinara sa datumom 1.avgust 1943.god
Dali to vredi nesto i ako vredi koliko?
Pozdrav.
A da li su nove ili već KORIŠĆENE ?!?Ako si iz beograda ili dolazis u bg mogao bih ti pokazati vise predmeta ravnogorskog pokreta,a imam i par kama za prodaju,sto mi je visak.pozdrav