turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Odlicno je sto si ga prodao,znaci ipak se nesto desava u militariji,moje cestitke markoniqe-u,a za FILIP-a NJ najlakse ti je ovako ukucaj www.allegro.ru pa kreni u kolekionarstvo pa u voenie vesi i naci ces.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala TurkishOdlicno je sto si ga prodao,znaci ipak se nesto desava u militariji,moje cestitke markoniqe-u,a za FILIP-a NJ najlakse ti je ovako ukucaj www.allegro.ru pa kreni u kolekionarstvo pa u voenie vesi i naci ces.
Ma vidim i gledam i ne mogu da verijem,nema dva prodavca koja prodaju ok stvari,uostalom sta ljudi ocekuju na nasim podrucjima posle tolikog vremenskog roka od WWII,to je za posebnu pricu,a sta misle ako imaju da kazem ostatke slemova koje nude to je za Riplija,kako god kod nas je kolekcionarstvo militarije tek u povoju i u razvitku,te se takvo stanje moze i ocekivati,a tak tvoj slem bi otisao i za vece pare da je militarija na nivou koji joj i pripada za sada vecinom prekupci drze trziste i jedne te iste stvari idu samo u krug,ali sve sto valja ce naci svoga kupca ili ce kupac naci ono sto ga zanima,a za prozivke ne mari,pa mene su ovde na stub srama razapeli jer sam prodavao uniformu,i to u oblasti na koju sam te uputio doduse tad nije bila otvorena ta tema,ali javio se stranac i kupio je tako da zluradima ne treba pridavati puno paznje,uostalom svaki forum je i za razmenu informacija kao i predmeta.
Odlicno je sto si ga prodao,znaci ipak se nesto desava u militariji,moje cestitke markoniqe-u,a za FILIP-a NJ najlakse ti je ovako ukucaj www.allegro.ru pa kreni u kolekionarstvo pa u voenie vesi i naci ces.
http://molotok.ru/ Evo FILIPNJ idi ovako,molotok je aukcijski sajt koji je u allegru,nije mi jasno kako na naslovnoj strani na dnu allegra ne mozes da nadjes stavku inostrani servisi pa da kliknes na rusijeu onda a imas i ostale zemlje probaj preko naslovne,a ovo ti je direktan link za ruski allegro
Posjedujem veliku kolekciju znacaka iz perioda SFRJ pa ako nekog zanima neka mi pise na PM . Ako tema nije na pravom mjestu molim moderatora da je premjesti
Na pm ? hahahahaha![]()
Druze ako si dokon idi kopaj nesto posadi krompir luk ili nesto slicno. Ako nemas nista pametno da kazes mislim da je ljepse da cutis.