Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlicno je sto si ga prodao,znaci ipak se nesto desava u militariji,moje cestitke markoniqe-u,a za FILIP-a NJ najlakse ti je ovako ukucaj www.allegro.ru pa kreni u kolekionarstvo pa u voenie vesi i naci ces.
Hvala Turkish :)

Ma uvek se nesto desava,samo mora da se kopa!! Slem odgovara opisu i ceni..Kakve katastrofe ljudi prodaju za 1500,1800 i 2000 sa rupama od 10cm ovo je ok..Mada ne misle svi tako..:think:

pozdrav svima

Ma vidim i gledam i ne mogu da verijem,nema dva prodavca koja prodaju ok stvari,uostalom sta ljudi ocekuju na nasim podrucjima posle tolikog vremenskog roka od WWII,to je za posebnu pricu,a sta misle ako imaju da kazem ostatke slemova koje nude to je za Riplija,kako god kod nas je kolekcionarstvo militarije tek u povoju i u razvitku,te se takvo stanje moze i ocekivati,a tak tvoj slem bi otisao i za vece pare da je militarija na nivou koji joj i pripada za sada vecinom prekupci drze trziste i jedne te iste stvari idu samo u krug,ali sve sto valja ce naci svoga kupca ili ce kupac naci ono sto ga zanima,a za prozivke ne mari,pa mene su ovde na stub srama razapeli jer sam prodavao uniformu,i to u oblasti na koju sam te uputio doduse tad nije bila otvorena ta tema,ali javio se stranac i kupio je tako da zluradima ne treba pridavati puno paznje,uostalom svaki forum je i za razmenu informacija kao i predmeta.

Ma vidim i gledam i ne mogu da verijem,nema dva prodavca koja prodaju ok stvari,uostalom sta ljudi ocekuju na nasim podrucjima posle tolikog vremenskog roka od WWII,to je za posebnu pricu,a sta misle ako imaju da kazem ostatke slemova koje nude to je za Riplija,kako god kod nas je kolekcionarstvo militarije tek u povoju i u razvitku,te se takvo stanje moze i ocekivati,a tak tvoj slem bi otisao i za vece pare da je militarija na nivou koji joj i pripada za sada vecinom prekupci drze trziste i jedne te iste stvari idu samo u krug,ali sve sto valja ce naci svoga kupca ili ce kupac naci ono sto ga zanima,a za prozivke ne mari,pa mene su ovde na stub srama razapeli jer sam prodavao uniformu,i to u oblasti na koju sam te uputio doduse tad nije bila otvorena ta tema,ali javio se stranac i kupio je tako da zluradima ne treba pridavati puno paznje,uostalom svaki forum je i za razmenu informacija kao i predmeta.

Ma kapiram ja to..Ja sam posteno napisao,postavio detaljne slike,mane..Sto se kaze predmet odgovara opisu i slikama,ali opet se neko nadje da *enja..To ti je ona narodna izreka:"Kad pop nema sta da radi on krsti muda!"

pozz

Odlicno je sto si ga prodao,znaci ipak se nesto desava u militariji,moje cestitke markoniqe-u,a za FILIP-a NJ najlakse ti je ovako ukucaj www.allegro.ru pa kreni u kolekionarstvo pa u voenie vesi i naci ces.

hvala na informacijama ali ja kad otvorim ovu stranicu ja dobijem neki sajt sa receptima evo nasao sma neki pa mi reci jel to taj http://www.allegro.pl/

Poslednja izmena:
http://molotok.ru/ Evo FILIPNJ idi ovako,molotok je aukcijski sajt koji je u allegru,nije mi jasno kako na naslovnoj strani na dnu allegra ne mozes da nadjes stavku inostrani servisi pa da kliknes na rusijeu onda a imas i ostale zemlje probaj preko naslovne,a ovo ti je direktan link za ruski allegro

e hvala e jesili ti ikad kupovao tamo i ako jesi kakva je procedura

Procedura je da u tekstu aukcije vidis opis da li je kupac saglasan da salje u inostranstvo,ako jeste onda nije problem da se dogovoris s njim oko slanja,oko uplate novca plus postarina ides preko komercijalne banke imaju proviziju od samo 5 evra,naravno moras se registrovati na rusku varijantu allegra jer trenutno ne postoji opcija da svi clanovi allegra automatski mogu licitirati u drugim zemljama,ali koliko sam obavesten radi se na stvaranju takve opcije,dakle udjes na svoj nalog na allegru i ako ima nesto sto te zanima iz drugih zemalja sa svog naloga licitiras,tako bi trebalo da bude ja se nadam do kraja godine,a za sada je ovako kao sto sam i napomenuo.

Što se tiče značaka Milane, pogledaj ima li malo većih emajliranih... neke vojne, planinarske, vatrogasne i slično mogle bi biti zanimljive, slikaj pa stavi na forum (ako te ne mrzi), možda naleti neki ljubitelj. Inače, mrka kapa - retko ko skuplja i kupuje.

Jovke, lepo je napisao čovek...PM = private message... a sad lepo obrišimo svoje nepotrebne postove sami...

Poslednja izmena:

Back