Oglasio se Rubio posle sastanka sa Vučićem: Zajedno gradimo bolju budućnost

Znaci Rusi iskljuceni iz price gradnjenja zajednicke bolje buducnosti.

http%3A%2F%2Fcom.ft.imagepublish.upp-prod-eu.s3.amazonaws.com%2Fa0c27aee-6d5d-11e4-bf80-00144feabdc0

Šta bi bilo?
Amerika želi dobro Srbiji. Prepoznali su rodoljubive snage koje će Srbiju ponovo učiniti velikom i zbog toga im pružaju podršku.
Ne misliš valjda da Ameri pružaju podršku Vučiću zato što je izdao Sever Kosova, Kosovo u celini, Srbiju pretvorio u Kongo i što aktivno radi ukidanju na ukidanju Republike Srpske, kao samostalnog entiteta.
Njemu je svejedno. On je sa šiptarijom uvek lako nalazio zajednički jezik.

Ocigledno je da Trampova administracija 100% podrzava Vucica i ne mirise blokadere.

Sta su po vama razlozi za ovakvu politiku Amerike prema Srbiji?
Sve su to lažne vesti, zvanično obaveštenje je samo ovo:

https://www.state.gov/releases/offi...-rubios-meeting-with-serbian-president-vucic/

A to šta su sanjali ovi iz Informera, blokaderi šmokaderi i sposobnosti Vučića u krevetu sa ženom, to nije pominjano.

Predlažem ti da čitaš originalne izvore a ne snoviđenja Dragana J. Vučićevića.

interesi bajo interesi

Srbija naoruzava Izrael direktno, a Ukrajinu indirektno isporukom naoruzanja drugim drzavama koje ga posle prosledjuju Ukrajini

Па то ти кажем, видиш како ти прожимаш материју.

Ми смо се определили за БРИКС, и зато су Американци све бољи са нама.

bajo moja zena radi u prosveti

pre 2 godine skoro smo dobili cetvrto dete, i kada je otisla na porodiljsko plata joj je bila 63.000 dinara

Sad kad se bude u decembru vratila, bice joj skoro 120.000 znaci skoro 2 puta veca za 2 godine.

Da li su kod vas u Hrvatskoj plate duplirane za dve godine? Mislim da nisu.
I šta sve možeš da kupiš za te pare za četvoro dece?? Kada pođu u školu taman jedna plata da ih opremite. Da ne pominjem kasnije studiranje i sl.

opet bolje je nego kako je bilo

a sta blokaderi nude? kolike plate u prosveti?
Pa ko kaže da neko nudi nešto? Mi se samo borimo da i dalje ne budemo na dnu lestvice po platama u Eu i okruženju. Da ne bude zabune, to nije jedini i osnovni cilj. Promenom lopovskog načina vođenja države menja se i sve vezano za oblasti koje su nam sada u potpunom rasulu. Nije ti žena rekla da imamo najniža primanja u odnosu na druge države? Možda je samo gore u Albaniji...

Back