Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.207
Pozdrav,
Bas se dvoumim izmedju naocara ili sociva, ja naocare imam, ali jednostavno nemogu da ih nosim, ne volim kako mi stoje, pa sam misleo da uzmem sociva, negovanje nije problem, sve dok rade svoj posao nece mi biti tesko. Pa ako bi neko bio ljubazan da mi kaze cenu sociva otprilike?
Hvala
Ако имате оверену здравствену књижицу, партиципација се плаћа у следећим условима:
- наочаре и контактна сочива са диоптријом до ± 9 за лица старија од 18 година живота, ако нису на школовању 10% од утврђене цене помагала.
), ali mislim da su tromesecna bila oko 10 eura. Provericu mozda vec sutra i zbog sebe, u krajnjoj liniji.

I odabrala si pravu rec (kampovanje), to cekas, cekas, cekas i nikako da docekas. Dodje mi da odem kod privatnika i sredim to za 10 min. Jeste da se placa ali nema kampovanja kao sto si ti rekla
.
Дешавало ми се и да заспим са њима (заборавим једноставно да их скинем) и опет нека иритација.. А наочаре-замагле се чим уђем у просторију
Чула сам и ја за те вежбе, али ове о којима сам почела да причам, састоје се из петочасовног, свакодневног фокусирања црне тачке на белој подлози, са незнамнијакојеудаљености. Дакле, седиш 5 сати (на дрвеним скамијама - без опуштања) и буљиш у једну тачку. И диоптрија се смањује