OFAC odbio poslednju ponudu za NIS, traže potpuni izlazak Rusa

У овом тешком моменту за Србију, сваки прави Србин и патриота ће бити за национализацију, тј. узимање НИС-а Русима.

Да парафразирам рахметли Палму, љубав према Русији се не сипа у тракторе.

А ваља Срби патриоте нешто и да зараде на томе.

Јер, љубав према Русима се не сипа у Мекларена.

Изгледа мора има неки Успех око Украјине како би показао својим"европским Партнерима" да морају се наоружавају бесомучно против злог Руса,наоружање које морају купују од њега јер су Своје већ проследили Кијеву.
И ту нормално ми морамо страдамо јер смо најслабији,оно Отирач за ципеле.

Ми смо високо поштована држава у свету, захваљујући Председнику Вучићу, и принципијелној политици.

Ми смо високо поштована држава у свету, захваљујући Председнику Вучићу, и принципијелној политици.
Ја сам мислио да ће ти вајни европљани мало се отрезне као код Короне и оних Маски,изолација,обавезних Вакцина и сл. кад су сами признали да су били слагани.
Јок,они се стварно трипују да ће Рус да их нападне :lol:,тј. такву Лаж потурају свом Становништву и ту налазе Оправдање за многа Поскупљења и разне Незгодације које ће тек уследити.

Grom i Jugica

Jugoslav i Grom.jpg

Српски аналитичари истичу да званични Београд директно учествује у афери коју је покренуо Вашингтон у вези са НИС-ом. Под изговором немогућности да се супротстави санкцијама САД, председник Вучић намерава једноставно да конфискује руску имовину, наводно бринући о интересима Србије. „Американци су одлучили шта ми треба да радимо? То је испод сваког достојанства“, пише један од српских патриотских Телеграм канала.

Спинујем, а управо то пише у тексту који си поставио.
Је л' Руси траже гаранцију да ће оружје бити исплаћено?
Је л' Аустрија у сукобу са Русијом? Јесте.
Је л' затварају границу јер врше притисак на Србију кроз забрану извоза,а да не купује оружје од Руса јер им је наоружана Србија претња?

Не спинујем него си ти сам себи ускочио у уста. ;)
Mako manje spinovanja: ovo se zove straw man argument: pripišeš sagovorniku tezu sa kojom posle polemišeš, nisi ti to prva izmislila.

Back