OFAC odbio poslednju ponudu za NIS, traže potpuni izlazak Rusa

Učiteljica života se javlja za reč, ako može …

Šta se dešavalo sa Srbima kad god su trčali u zagrljaj Beča:
Pogledajte prilog 1817764

Ono kad je Kralj Milan napravio otklon od Rusije pa ga Beč odmah nagradio zatvaranjem granice:
Pogledajte prilog 1817765

Niko ne voli prozivanje, ali možda bi hteli da pročitate, @Tom Riddle, @Troubleshooter , @snouden, @doppler
Шта је ту чудно?
Купујеш оружје од Руса, а не би да ти Беч затвори границе?
Ти си баш мудар. :lol:

G50gSxjWsAAsa0N

Kad je debilko pokusao da izradi Trampa da je morao da bezi nazad sa Floride.
да бре...да му је прошла она Посета,Трамп би се интерно нашао у великом Проблему зато што не смеју страни држављани да присуствују тим њиховим донаторским конференцијама,вечерама..шта год.

..."Владу молим да уради оно што им је посао, ОБЕЋАЛИ СМО ЕВРОПИ да урадимо то око ГАСА и СВЕГА ДРУГОГ и не приличи нам да то обећавамо, а да не чинимо годинама и месецима. ТО ЋЕМО ДА УРАДИМО НАРЕДНИХ НЕКОЛИКО ДАНА, ТО ЈЕ ОБАВЕЗА".
https://euronews.rs/srbija/politika/195449/vucic-jasan-evropski-put-je-strateski-put-srbije/vest

Poslednja izmena:
koplja su se lomila da li ce ukrajina da udje, a ne bugarska ili rumunija, za koju je putin davno rekao da ih ne lazu da su sistemi za odbranu od irana koji se instaliraju u rumuniji

amerika vise nema interes u ukrajini, ginuces za brisel kome je av polozio zakletvu, ulazis u eu navodno na kukovo leto, a ne u usa uniju

kolektivni zapad nece postojati, americki i eu interes se razilaze, mi gledamo nasu hemisferu, vec je receno od strane marka rubia. hebe nam se da ruje i poravnaju eu, trazili smo da se spanija izbaci iz nato, a eu nece, onda izlazimo mi, sva nasa efektiva iz eu nam sada treba za juznu ameriku, samo sacekaj, pa ces videti
Видим да ћете гледати само своју хемисферу. :lol:
Пошто нам руски гас истерује Брисел, а не УСА. ;)

да бре...да му је прошла она Посета,Трамп би се интерно нашао у великом Проблему зато што не смеју страни држављани да присуствују тим њиховим донаторским конференцијама,вечерама..шта год.
Osim toga ko zna sta jos pre toga je obecao i zajebao ga.

Prvo je u kampanji kalkulisao ko ce da pobedi itd...

Nemaju Srbi mozak za plan "B" ako propadne plan "A" ide kultna recenica "jhebiga,sta da se radi,zivot ide dalje."

Најзабавније од свега је што сваки мизерни српски политичар покушава да игра исту партију шаха и на исти начин је изгуби. "Ја ћу мало са овима, мало са онима, тако је најбоље, они се неће досетити, ја ћу бити најпаметнији и добити од сваког нешто, као друг Тита некад." То им је стална опсесија, да буду модерни друг Тито који успешно маневрише између Русије и Запада.

Вучић притом искрено мисли да је паметан. И сам то каже, "ја сам паметан!" Више него паметан, мисли да је оно што су стари Грци рекли за Одисеја: πολύτροπον. Досетљив, вешт свакој прилици, буквално човек многих окрета.

Међутим драматично прецењује свој потенцијал. Само је први међу свињарима његовог режима, а не накакав светски државник. Те његове локал-свињаре и шталске момке можда некад убеди, уплаши, превесла, али је и даље само СВИЊАР. Тај свињар губи и увек ће губити у конфликту са људима који су више од свињара. Сваки пут ће бити запањен и затечен. "Како бре ово! Нисам се надао! Ово нико не би предвидео!" И сваки пут ће додатно ослабити српску позицију.

И то је супер забавно гледати.

Спинујем, а управо то пише у тексту који си поставио.
Је л' Руси траже гаранцију да ће оружје бити исплаћено?
Је л' Аустрија у сукобу са Русијом? Јесте.
Је л' затварају границу јер врше притисак на Србију кроз забрану извоза,а да не купује оружје од Руса јер им је наоружана Србија претња?

Не спинујем него си ти сам себи ускочио у уста. ;)

kako ces casno da izginises, ako si izriciti pacifista, da te istrebe u logorima kao za vreme ww2?
pazi, ja sam jasno zauzeo stanoviste vise puta, replicirajuci na ua zagovaranje da je: "slava herojima!" moj stav je slava dezerterima, zna se sta je neutralna svajcarska, nikakva vojska ni fabrike municije, nikakvi avioni, niti oruzja, sve zatvoriti i otkazati, ukinuti vojsku, jer mi smo vec na milost i nemilost hocemo li imati energente!
zasto bi mi po ko zma koji put bili necije topovsko meso, ili moneta za potkusurivanje, ko moze da mi ne da da budem pacifista? SLAVA DEZERTERIMA, i ispod slema mozga nema, rimtutituki!
Који то МИ?
Ти си отишао одавде одавно и бојим се да ти је перспектива замагљена.

Али они заиста преговарају. :lol:
Руси су хиљаду пута рекли да њима не би сметало да уђемо у ЕУ.
А ако су допустили Румунима и Бугарима (руско љубимче) улазак у НАТО, који су им још ближи физички него ми, што би нас спречавали.

Мени није јасна та ваша идеализација Русије.
Па ти Руси су учествовали у сепарацији ЦГ од Србије, хеј!
Финансијски и други признали независност.
Ти Руси су 1909. године за излаз на Босфор испреговарали са Аустријанцима анексију Босне и поделили нас Србе на 'Прекодринце' и 'Србијанце'. Краљ Петар није имао друге него да прихвати.

А да не причамо колико их брига за нас од кад су Совјетија.

Рат у Украјини воде као да су у свадбу кренули. Није их брига ни за сопсвени народ. Инфраструктура се не дира, не, не. Плутонијум мора да се превози, бизнис мора да иде.

Тако да, Амеру, не знам тачно шта ти хоћеш од нас овде?
Осим да нас убијеш у појам апокалиптичним причама како ћемо ми да гинемо за УСА интерес против Руса, а иначе би гинули за руски, а против вас Амера. Каква иронија.

Не мислим да ће бити тако и мислим да ће седиште сукоба бити на средњем Истоку, а Србија, као некад СФРЈ ће бити део безбедносне стеуктуре Запада.
Neobično je da u ovom trenutku Rusija otvara istorijsko društvo u Beogradu, a direktor društva je prvi čovek Spoljno-obaveštajne službe.

Трамп заврће јаја?
Изгледа мора има неки Успех око Украјине како би показао својим"европским Партнерима" да морају се наоружавају бесомучно против злог Руса,наоружање које морају купују од њега јер су Своје већ проследили Кијеву.
И ту нормално ми морамо страдамо јер смо најслабији,оно Отирач за ципеле.

Back