Odvratnost u zenskom ponasanju

pod jedan AKO PSUJE

ako kreci tj farba nokte na nožnim prstima

ako ne nosi haljine suknje

ako ima kratku kosu da ne govorim obrijana na glavi sa strane
A доле?
Сети ме на села то је нгде према Косову ,Лесковац југ Србије.

Screenshot_2024_0929_001144.png

Screenshot_2024_0929_001226.png

У Горњем Бријању живе мушкарци у Доњем Бријању мешовито.

Ја гајим одбојност према женама које се брију доле. Не волим да перем језик четкицом и пастом ако ми не ошмиргла добро језик не признајем ништа и онај слатки укус мокраће на длачицама!🤣🤣🤣🤣😭👍

ako kreci tj farba nokte na nogama
:roll:
Tebi je lakiranje (ne krečenje i farbanje, you medieval man) odvratnost u ženskim ponašanju

:pop::pop2::pop3:

Da ti objasnim nešto: nenalakirani nokti na nogama uz sandale, da ne pričam suknje i haljine- predstavljaju teško ruglo. To je minimum letnje estetske kulture, kao brijanje dlakavih potkolenica.
Ako ništa drugo bar nekom neutralnom bojim.
Da sumiramo: leti ide prvo pedikiranje+lakiranje noktiju, manikir, onda depilacija ili brijanje nogu, brijanje pazuha, sandale, haljine itd.

Tebi je lakiranje (ne krečenje i farbanje, you medieval man) odvratnost u ženskim ponašanju
napoenuo sam krecenje noznih prstiju ne noktiju na rukama.

Da ti objasnim nešto: nenalakirani nokti na nogama uz sandale, da ne pričam suknje i haljine- predstavljaju teško ruglo. To je minimum letnje estetske kulture, kao brijanje dlakavih potkolenica.
tek okreceni u jarke sljastece boje su fuj
Da sumiramo: leti ide prvo pedikiranje+lakiranje noktiju, manikir, onda depilacija ili brijanje nogu, brijanje pazuha, sandale, haljine itd.
sve se slayem osim krecenja noktiju na nogama
uostalom sjasi s mene, ovo je tema da imam pravo reci svoje misljenje sta nam je odvratno

ja tudja nisam komentarisao , stoga setaj...

napoenuo sam krecenje noznih prstiju ne noktiju na rukama.

tek okreceni u jarke sljastece boje su fuj

sve se slayem osim krecenja noktiju na nogama
uostalom sjasi s mene, ovo je tema da imam pravo reci svoje misljenje sta nam je odvratno

ja tudja nisam komentarisao , stoga setaj...
Seljaku nevaspitani nemoj ni ti mene nikad i nigde više da citiraš. Jesi li razumeo.
Ajde voljno sad.
:)

evo tog posta, ko je na koga zajasio prvo i da ga vredja da je iz srednjeg veka ?

o leb te ebo

Kad se izigrava ortakinju muškarcu koji opanjkava žene u njihovom prisustvu pred celim društvom
- Jao, Miki, šta ti je, što si tako nervozan (nemoj mene, ja nisam takva)
- Kurvetine
- Ma pusti ih, srce
- E stvarno si carica :heart:
- Hahaha i ti si. :heart::heart:Oboje smo carevi, ne moraš tu rodnu ravnopravnost, ja ti nisam feministkinja

Umesto da mu kaže
- Alo, nisi ni ti cveće, te stvari se ne pričaju, debilu.
Dobro, ne mora 'debilu' ako hoće da zadrži titulu dame i lepo mišljenje o sebi.
Može recimo... budalo. To je prisna reč među dobrim ortacima, trebalo bi da tolko sme da mu prigovori.

Još gore ponašanje žene je kad neka bitanga od muškarca koja je njoj gotovina jer je "duhovit" u vređanju drugih, proganja i vređa ženu koja joj nije simpatična. Pa se nađe pozvana, mada nikad ničim izazvana od strane te žene, da dobacuje sa strane i dodatno je podhebava.

Ја не размишљам о томе да би ме жена морала привлачити.

То није тема за моје Ђедовске године. То је за вас млађе, па ћу да ви изложим - вашу муку. Ето... питам се што ми овај млађи мој што ми је - не жени. Па окрени обрни... видим ја.. изашо.. питам га: па јеси изишо са њима синко? Јес-јесам. И.. колико их је било. Каже.. три. И увати ли коју барем за под руку? Каже он: јок ја а не би ни ти ђеде да си тамо био. Што не би? Мрда ли се ту код тебе у гаће шта још? Макар каки блавор? А он каже.. ма ђећ се мрдат, ђеде. Напиле се све три моро сам их водит вани да се то исповраћа. Не зна ни да пије... једна се сва ушљискала, друга пуштила и на другу страну, а ова трећа више није ни знала - где се налази. Сачеко их, да се уреде, оперу, платио одвезо, да их више никад и не видим.

Да нисам то очима својим видо у Црну Гору касам био, у Будву, на плажу.. не би му верово. То ми он ни пола не рече шта се то ради. То јадно, несретно, помеша и ракију, и дуван, и свакакву дрогу гура у себе ко жетоне у флипер.. да буде веселија.. па кад и то стигне... онда неке иду и на испирање желуца...

Ђе им је и шта ту забавно - стварно не видим.

Таква искуства... у моје време... није било... би реко... у каку си то џунглу упао... црни синко, међу каке африканке... та ка да нијесу наше те ђевојке.. ка да су васма поцрњеле.. циганке би их се црне оне постидјеле...да их тако виде и запамте...

Buraz zenma ima 3+ milijarde na svetu, naspram ovog mikro prostora praviti generalizaciju je smešno. Uvek govorim, svet je ogoroman, ni meni naše žene ne odg, iako ja njima odgovoram, al sam našao već gde se uklapam u mentalitet.
Izvrsocemo trampu njima namesto Nas odgovaraju turci I arapi a nama namesto njih neke Latino cure

Back