Odvratnost u zenskom ponasanju

Njake mi se od toga kad očekuju da im budeš animator.

Kao, izaći ćemo, ja sam tu da me ti izvedeš, platiš to sve, odvezeš, dovezeš, nasmeješ, moje je samo da se sredim i da sedim i da se smejem, da imam lepo vreme, to da li je tebi bilo lepo uopšte nije bitno.

A onda se silno šokira kad ne poželiš opet da je vidiš.

Ili mi se dosta njake od toga kad krenu da ti parlaju kako su one mega uspešne, sede sa milionerima, one su esencija BG biznisa i slično... Valjda pokušavaju da se predstave kao izuzetno za*ebane i mudrice.

Ne znam šta im je, stvarno.

Kao, izaći ćemo, ja sam tu da me ti izvedeš, platiš to sve, odvezeš, dovezeš, nasmeješ, moje je samo da se sredim i da sedim i da se smejem, da imam lepo vreme, to da li je tebi bilo lepo uopšte nije bitno.

Ili mi se dosta njake od toga kad krenu da ti parlaju kako su one mega uspešne, sede sa milionerima, one su esencija BG biznisa i slično... Valjda pokušavaju da se predstave kao izuzetno za*ebane i mudrice.

zamisli da cujem "njake" od muskarca :hahaha:

neke od njih su u stanju da "preuzmu" decka i najboljoj drugarici i to samo zato da dokazu da su bolje od nje.Nema pravog prijateljstva medju zenama.
Kod muskaraca je sasvim obrnuto. Nikada nece zrtvovati prijateljstvo sa dobrim prijateljem radi neke zenske........."pravi prijatelj se tesko nalazi a devojaka je pun svet".
Naravno, ovo nije pravilo.

Желе једнаку плату као мушкарци, али да њихов мушкарац зарађује дупло више. Значи, недостатак сваке логике и рационалности.
Svakako da racionalnost nije odlika zene i to ne treba uzimati za zlo.
zene su sklone mastanju i uvek teze iracionalnom vodeci se logikom u kojoj nema logike.

Znam mnogo muskaraca koje su majke upropasite za zivot zato sto njihova logika jeste rob njihove emocije koja i nije cista emocija vec zivotinjski nagon koga nisu ni svesne.

Нешто си овде тако погодио ако си читао Фрома "бекство од слободе" он говори о томе на можда100-200 страна није велика књига. О прелазу из средњег века из ренесансе у индустријализацију кроз призму обичног човека. Врло је слично времену у којем живимо.

"Realnost pokazuje da sada kada zene imaju slobodu od svega od cega su htele i slobodu za sve za sta su htele
nikad nisu bile nesrecnije i veci robovi vlastitih sloboda."

Е ове твоје речи отприлике се поклспају са поруком књиге не само везано за жене већ човечанство уопште.

Ако ниси прочитао , прочитај!
Није дугачка али пребогата да су људи ово већ пролазили ако би ову дигитализацију гледали као нову индустријску револуцију што и јесте.
To "samo" čini da From nije bio mizoginist.

Фромова тема је о историјском периоду човечанства није акценат само на женама. А тешко је рећи да је особа на том нивоу знања могла бити женомрзац.
Naravno da From nije. Ali to nije stvar znanja, mada znanje može dosta da pomogne da osvesti čoveka koji to hoće (da bude osvešćen), nego stvar ega.
Oni koji imaju uvek ista iskustva sa ženama (muškarcima), ne razumeju da isti ishod njihovog uzorka nije dovoljan za generalizaciju. A nije dovoljan zato što uzorak nije reprezentativan. A nije reprezentativan zato što je izbor uzorka motivisan ličnim preferencijama koje su u koliziji na nivou podsvesti i svesti. Ti neosvešćeni motivi daju kao rezultat iskrivljeno iskustvo i prezir (ogorčenost, gnev... ) prema svim pripadnicima grupe. Takođe, ne vide u svojoj grupi (muškoj npr.) iste takve pripadnike čije osobine su pripisali ženama. Na kraju (ili bolje na početku), ne vide problem u svojim očekivanjima.

Naravno da From nije. Ali to nije stvar znanja, mada znanje može dosta da pomogne da osvesti čoveka koji to hoće (da bude osvešćen), nego stvar ega.
Oni koji imaju uvek ista iskustva sa ženama (muškarcima), ne razumeju da isti ishod njihovog uzorka nije dovoljan za generalizaciju. A nije dovoljan zato što uzorak nije reprezentativan. A nije reprezentativan zato što je izbor uzorka motivisan ličnim preferencijama koje su u koliziji na nivou podsvesti i svesti. Ti neosvešćeni motivi daju kao rezultat iskrivljeno iskustvo i prezir (ogorčenost, gnev... ) prema svim pripadnicima grupe. Takođe, ne vide u svojoj grupi (muškoj npr.) iste takve pripadnike čije osobine su pripisali ženama. Na kraju (ili bolje na početku), ne vide problem u svojim očekivanjima.
Па не знам ако човек погледа да мушкарац носи xy жена xx заједно смо расе човек или биће. Ако жена рађа мушкарца и жену и подарије живот ту нема места за мржњу.
Огорченост , разочараност и све остало не спада у домен мржње већ нечег личног егс како си објаснио. Ми овде радије говоримо критички него женомрзачки а ђноге ствари које помињемо поседују и мушкарци такође.

Па не знам ако човек погледа да мушкарац носи xy жена xx заједно смо расе човек или биће. Ако жена рађа мушкарца и жену и подарије живот ту нема места за мржњу.
Огорченост , разочараност и све остало не спада у домен мржње већ нечег личног егс како си објаснио.
Dodala sam i - prezir. Kad se kaže mržnja ne misli se na mržnju u smislu želeti uništiti nekog, ona obuhvata spektar negativnih stavova - prezir, predrasude, netrpeljivost, odbojnost, objektifikacija... što se jednom rečju naziva mržnja. Tu reč onaj koji oseća nešto od ovoga nabrojanog doživljava preoštro, nepravedno upotrebljeno, pa se buni, ljuti, besni, a ne razmišlja kako je onom koji je pogođen bilo kojim od tih negativnih stavova.
Ми овде радије говоримо критички него женомрзачки а ђноге ствари које помињемо поседују и мушкарци такође.
Nije isto reći nervira me kod žena kad su takve i nerviraju me žene jer su takve. Između ta dva je suštinska razlika.

Pod to "animator" dolazi ono "bitno mi je da je zabavan", "da me zasmejava" i onda neki muškarci zaista izigravaju zabavljače, da ne kažem budale.

Dodala sam i - prezir. Kad se kaže mržnja ne misli se na mržnju u smislu želeti uništiti nekog, ona obuhvata spektar negativnih stavova - prezir, predrasude, netrpeljivost, odbojnost, objektifikacija... što se jednom rečju naziva mržnja. Tu reč onaj koji oseća nešto od ovoga nabrojanog doživljava preoštro, nepravedno upotrebljeno, pa se buni, ljuti, besni, a ne razmišlja kako je onom koji je pogođen bilo kojim od tih negativnih stavova.

Nije isto reći nervira me kod žena kad su takve i nerviraju me žene jer su takve. Između ta dva je suštinska razlika.
Постављач теме је објаснио у уводу да је одвратност неприкладан израз већ одбојност би више одговарала оном што је желео чути.
Разумем и осетљивост на терминологију треба водити рачуна о контексту Слажем се.
Немој ништа лично прихватати ствари које не поседујеш или особине не односе се на тебе.

Pod to "animator" dolazi ono "bitno mi je da je zabavan", "da me zasmejava" i onda neki muškarci zaista izigravaju zabavljače, da ne kažem budale.

I što je najgore odgovornost je na tebi.

Dakle, na tebi je da sve organizuješ, maksimalno se potrudiš, nasmeješ, zabaviš, zadovoljiš, a njeno je samo da se pojavi, jer, eto.

Važi...

Jednom sam imao situaciju da sam izašao sa nekom, prvi put ajde zezanje, ja se potrudim, vidimo se drugi put, mislim se u sebi ovaj put ću ja da glumim nju, pa da vidimo kako će izgledati taj dejt.

Nikad se više u životu nisam smorio i bilo je prilično neprijatno, mislim meni i ne, ja znam što sam to uradio :D

Постављач теме је објаснио у уводу да је одвратност неприкладан израз већ одбојност би више одговарала оном што је желео чути.
Разумем и осетљивост на терминологију треба водити рачуна о контексту Слажем се.
Немој ништа лично прихватати ствари које не поседујеш или особине не односе се на тебе.
Da, ne treba doživljavati lično, ali odgovor i nije zbog pronalaženja/ nepronalaženja nego zbog toga što je izrečeno nešto što smatram neistinom. Zato je i forum...
~~~
Evo, recimo naš kolega Araon...ljuti se što je bio primoran da zabavlja devojku...Njemu ne pada na pamet da je sam odgovoran što je izašao sa devojkom koja, kao princeza, nema ništa zajedničko s njim.

I što je najgore odgovornost je na tebi.

Dakle, na tebi je da sve organizuješ, maksimalno se potrudiš, nasmeješ, zabaviš, zadovoljiš, a njeno je samo da se pojavi, jer, eto.

Važi...

Jednom sam imao situaciju da sam izašao sa nekom, prvi put ajde zezanje, ja se potrudim, vidimo se drugi put, mislim se u sebi ovaj put ću ja da glumim nju, pa da vidimo kako će izgledati taj dejt.

Nikad se više u životu nisam smorio i bilo je prilično neprijatno, mislim meni i ne, ja znam što sam to uradio :D
Što da ne, kad mogu one, možemo i mi. Želimo da budemo ravnopravni. ;)
Da, ne treba doživljavati lično, ali odgovor i nije zbog pronalaženja/ nepronalaženja nego zbog toga što je izrečeno nešto što smatram neistinom. Zato je i forum...
~~~
Evo, recimo naš kolega Araon...ljuti se što je bio primoran da zabavlja devojku...Njemu ne pada na pamet da je sam odgovoran što je izašao sa devojkom koja, kao princeza, nema ništa zajedničko s njim.
Nije mogao da zna, ali očekivao je verovatno da se zajedno zabavljaju.

Poslednja izmena:
Što da ne, kad mogu one, možemo i mi. Želimo da budemo ravnopravni. ;)

Nije mogao da zna, ali očekivao je verovatno da se zajedno zabavljaju.

Nisi shvatio poentu posta koji ostavlja Lule, suština je da se unizi sagovornik i da ispadne kako je devojka divna, ali prosto kao takva nema ništa sa mnom.

Suština foruma je da neki polu svet, uglavnom ljudi doslovno neostvareni na velikoj većini životnih polja probaju da unize sagovornika, nema ovde konverzacije ili kvalitetne diskusije.

Naročito se ide na lično, ljudi se ne znaju, ali opet zaključuju svašta.

A posebno ih boli kad napišeš da neka devojka nije bila nešto, pošto to ne može da se desi, jer su sve ženemajkekraljice i onda nije do nje, nego si ti isprdak.

Zapravo, suština je da ih pogađa to jer opišeš njih u većini slučajeva kad nešto negativno kažeš.

Nisi shvatio poentu posta koji ostavlja Lule, suština je da se unizi sagovornik i da ispadne kako je devojka divna, ali prosto kao takva nema ništa sa mnom.

Suština foruma je da neki polu svet, uglavnom ljudi doslovno neostvareni na velikoj većini životnih polja probaju da unize sagovornika, nema ovde konverzacije ili kvalitetne diskusije.

Naročito se ide na lično, ljudi se ne znaju, ali opet zaključuju svašta.

A posebno ih boli kad napišeš da neka devojka nije bila nešto, pošto to ne može da se desi, jer su sve ženemajkekraljice i onda nije do nje, nego si ti isprdak.

Zapravo, suština je da ih pogađa to jer opišeš njih u većini slučajeva kad nešto negativno kažeš.
Pretpostavio sam i njen post sam shvatio kao provokaciju/šalu, ali ne znam vaš odnos, pa ne mogu da govorim o kontekstu.

~~~
Све жене воле да буду анимиране често не траже то али се за то везују. Воле особе које их засмејавају и воде кроз тешке тренутке са осмехом на лицу.
Те особине имају и мањи људи и они набилдовани велики и често не разумемо зашто је избор жене пао на неку физички и према површном познавању неатрактивну особу.
Та особа је је можда има дар да сурфује са женом у сваком погледу да је засмејава и чини срећном и кад њему можда није најбоље.Има визију и наду и помера се и не стоји у месту.
Код особа који не гледају материјално као најважније ове особе ће најбоље проћи и за овакве ће се везати.

На супрот овоме имамо девојке које су тема , лепе , прелепе често зањубљене у себе. Мало дају много узимају. Сад неком ће пријати атрактивна жена за којом се окрећу гледају , желе али неки квалитет даље од тога неће остварити. Често тај тип жене мисли да је она довољно атеактивна и да свако треба да угађа њој и повлађује ако хоће да има такав "квалитет".

Уз овакве жене најчешће ти људи имају швалерке за кревет а ове за град , живот , децу виђенија места.

Back