Odvratnost u zenskom ponasanju

Pretpostavio sam i njen post sam shvatio kao provokaciju*/šalu
*Provokativna kritika.
Sad, što kolega to shvata kao unižavanje pa je odgovorio kako je odgovorio - nije moj problem.
Na nezadovoljstvo nekih (a na sreću pametnih, elokventnih, duhovitih ljudi) forum je mesto gde treskanje na sto ključeva besnih kola, hvalisanje postignućima, vika, prekidanje, ja-pa-ja...ne vrede mnogo.
Nego, pustimo to...
~~~
Evo, recimo, pristanem na dejt s muškarcem na osnovu ključa od auta ili saznanja koliki ima stan (ili nešto slično) i onda se žalim što nije duhovit...

Ili izađeš sa ženom jer ti se svidela, nemajući nikakvu priču pre toga, iz koje, ako si iole u kontaktu sa sobom, možeš da zaključiš da li ume bar nešto da kaže. I posle kukaš kako je uobražena, dosadna...ko da je njena dužnost da te još i recipročno animira.
Zamisli tek taj nivo iracionalnosti, da ne kažem ludila!

Све жене воле да буду анимиране често не траже то али се за то везују. Воле особе које их засмејавају и воде кроз тешке тренутке са осмехом на лицу.
Те особине имају и мањи људи и они набилдовани велики и често не разумемо зашто је избор жене пао на неку физички и према површном познавању неатрактивну особу.
Та особа је је можда има дар да сурфује са женом у сваком погледу да је засмејава и чини срећном и кад њему можда није најбоље.Има визију и наду и помера се и не стоји у месту.
Код особа који не гледају материјално као најважније ове особе ће најбоље проћи и за овакве ће се везати.

На супрот овоме имамо девојке које су тема , лепе , прелепе често зањубљене у себе. Мало дају много узимају. Сад неком ће пријати атрактивна жена за којом се окрећу гледају , желе али неки квалитет даље од тога неће остварити. Често тај тип жене мисли да је она довољно атеактивна и да свако треба да угађа њој и повлађује ако хоће да има такав "квалитет".

Уз овакве жене најчешће ти људи имају швалерке за кревет а ове за град , живот , децу виђенија места.
Da, sve je to zajednička igra.
Zato kod sebe treba da osvesti zašto ulaziš u igru s takvim igračem. I pošteno plati svoju lošu kalkulaciju. 🤷‍♀️

Mozda bi bolje legla odbojnost umesto odvratnost za naslov teme ali odbojan mi je i fudbal ali ga ne tumacim odvratnim.
Stoga ovako.

Dakle ponasanje zena koje tumacim odvratnim izmedju ostalog je koketno i usiljeno ponasanje koje nije proizvod naklonosti vec namera.
Znaci manipulativna slatkorecivost sa kojom neke zene srastaju iz ne znam kog razloga. Ugl se prenosi sa keve na cerku koliko sam ja to povezao.
To mi deluje jako jeftino i ostavlja bedan jeftin i los utisak preko koga ugl nikad ne prelazim.

Sta je za vas to odvratno u zenskom ponasanju ?
Od cega vam se njake ?
zavisi kaka je
nekoj oprostim i najgore
generalno receno oprostljive sam prirode

Posto sam iskusna u odnosima sa zenama, rekla bih da mi najvise smeta kad glume damsels in distress ali znam zasto to rade - jer muskarci debili imaju kompleks da budu spasioci da bi ta posebna pahulja u gacama mogla da se digne, tako da ni to nije zenska krivica, prosto glume da bi mogle da seksualno opste sa tim konkretnim jadnikom.
E zasto opste sa konkretnim jadnikom je pitanje evolucije - prosto muskarci su ostali underdeveloped creatures i to je sto je.

Posto sam iskusna u odnosima sa zenama, rekla bih da mi najvise smeta kad glume damsels in distress ali znam zasto to rade - jer muskarci debili imaju kompleks da budu spasioci da bi ta posebna pahulja u gacama mogla da se digne, tako da ni to nije zenska krivica, prosto glume da bi mogle da seksualno opste sa tim konkretnim jadnikom.
E zasto opste sa konkretnim jadnikom je pitanje evolucije - prosto muskarci su ostali underdeveloped creatures i to je sto je.
odakle ti takva glupost, tvoje iskustvo nije opste i ne cini pravilo.

Al razlike izmedju zena i muskaraca definitivno postoje, citava percepcija sveta. I to neko ludilo ajd slazem se, sto mi vidimo u njima.
Ja iskreno kad god je islo ko po loju dopisivanje i to, ja sam jos iz fb i sma ere, ispade trandza 😅😅😅 ne salim se sto je najgore… a i sa gejevima je lakse nego sa zenama mnogo.
Nisam probao, al vidis da si na istim talasnim duzinama, sa trandzama dok se muvas a ne znas, a sa gejevima dok te muvaju a ti biraz nisam gej
Auuu jbt, gadan trip :jede2:
Beži samo od "kita se kiti raduje" floskule

gde su nestali oni muskarci dzentlmeni,lepog ponasanja? :aha:
:hej: :bye:

Ova tema izgleda budi sve ženske demone :per::twisted:

Mozda bi bolje legla odbojnost umesto odvratnost za naslov teme ali odbojan mi je i fudbal ali ga ne tumacim odvratnim.
Stoga ovako.

Dakle ponasanje zena koje tumacim odvratnim izmedju ostalog je koketno i usiljeno ponasanje koje nije proizvod naklonosti vec namera.
Znaci manipulativna slatkorecivost sa kojom neke zene srastaju iz ne znam kog razloga. Ugl se prenosi sa keve na cerku koliko sam ja to povezao.
To mi deluje jako jeftino i ostavlja bedan jeftin i los utisak preko koga ugl nikad ne prelazim.

Sta je za vas to odvratno u zenskom ponasanju ?
Od cega vam se njake ?
nerviraju me glasne napadne žene tipa ja pa ja koje ne zaklapaju usta i ne daju ti da dođeš do reči.
žene koje se glasno smeju oblače tesnu i kratku odeću kad nije prilika...
i uvek kad ih pitaš kako si iz najbolje namere
one to dožive ko atak na sreću pa se pomeraju s mesta i kažu ti ništa ti ne brini dobro sam ja...
znači sujeverne lujke mi isto idu na ******

Vazda :D
Mada znam lika koji zna lika koji je trandzi rekao kad je saznao svasta sam j pa cu i tebe, ova se naljutilja 🙃
Retko trandža može biti dobro urađena, al evo jedan primer na koji sam naišao gledajući neke Trumpove debate. "Konzervativna trandža" na kojoj se ne vidi vidno da je menjala pol i još uz to inteligentna. :eek:

https://www.youtube.com/@BlaireWhiteX

Iskreno sam oduševljen...:zaljubljena:

Retko trandža može biti dobro urađena, al evo jedan primer na koji sam naišao gledajući neke Trumpove debate. "Konzervativna trandža" na kojoj se ne vidi vidno da je menjala pol i još uz to inteligentna. :eek:

https://www.youtube.com/@BlaireWhiteX

Iskreno sam oduševljen...:zaljubljena:
Nisam siguran, pogotovo azijati dobro to rade. Imaju tu moc tranfromacije.
Njoj se jos i vidi, brada i to. Al ako ti posaljem slike jedne osobe nikad ali nikad ne bi rekao.
Cak naprotiv, zenstvenije izgleda od 80% zena.

Back