Odvratnost u zenskom ponasanju

Ganfajter

Stara legenda
VIP
Poruka
86.106
Mozda bi bolje legla odbojnost umesto odvratnost za naslov teme ali odbojan mi je i fudbal ali ga ne tumacim odvratnim.
Stoga ovako.

Dakle ponasanje zena koje tumacim odvratnim izmedju ostalog je koketno i usiljeno ponasanje koje nije proizvod naklonosti vec namera.
Znaci manipulativna slatkorecivost sa kojom neke zene srastaju iz ne znam kog razloga. Ugl se prenosi sa keve na cerku koliko sam ja to povezao.
To mi deluje jako jeftino i ostavlja bedan jeftin i los utisak preko koga ugl nikad ne prelazim.

Sta je za vas to odvratno u zenskom ponasanju ?
Od cega vam se njake ?

Mozda bi bolje legla odbojnost umesto odvratnost za naslov teme ali odbojan mi je i fudbal ali ga ne tumacim odvratnim.
Stoga ovako.

Dakle ponasanje zena koje tumacim odvratnim izmedju ostalog je koketno i usiljeno ponasanje koje nije proizvod naklonosti vec namera.
Znaci manipulativna slatkorecivost sa kojom neke zene srastaju iz ne znam kog razloga. Ugl se prenosi sa keve na cerku koliko sam ja to povezao.
To mi deluje jako jeftino i ostavlja bedan jeftin i los utisak preko koga ugl nikad ne prelazim.

Od cega vam se njake ?
Neċu da se mešam u Božije kreacije.

Nas je napravio ovakve njih onakve pa ako se nadjemo na pola - onda je to ljubav :D

Ništa nije nepromenjljivo, ljudmi se ceo život menjaju u interakciji sa drugim ljudima, tako da nemam tih predubedjenja koja bi zamerala ponašanju....Često sam vidjao ekscese koji su samo epizode i sasvim različite od ličnosti...
Možeš da menjaš neke navike ali ne menjaš polne osobine sa kojima si rodjen.

To znači da će žena više da plače za crknutim kerom nego za tobom jer je kerče u njoj budilo "materinski instinkt" a ti nešto drugo... ;)

Kažem ja - bolje da ne preispitujemo Božiju kreaciju nego pusti život da ide
Kao naše babe i dede bile zadovoljne?
Pa opet 12 dece pravili :kafa:

помодарство , сензациолизам , нафураност , егоманијакалност као rule number 1. Када свака реченица и коментар почиње са ЈА.
Добро то је видљиво одмах и одбојно.
Онда неке ствари манипулативног катактера које нису видљиве одмах.
Заправо уживњавање у улоге глуматање неке духовности приче о љубави и срећи а почињу све скупљи и нереалнији захтеви онако притајено. Испуцавање , курчење , оно кад су фрајери.

Борба за једнакост равномерну поделу радова у кући и свему.
Међутим лакирање ноктију и фб на првом месту.Нећу да радим ти треба да обезбедиш.
Све је твоје моје а све је моје моје и тд и тд
То није одбојно само код жена али њима то јако лоше стоји.

Stoga ovako.

Od cega vam se njake ?
transfer blama dozivim kad cujem cerekanje,glasan smeh i nadvikivanje 😃

Nisu zene lose, samo ih treba donekle razumeti, kao i obrnuto. Ne ide uvek jer krpa mora ipak da naidje na zakrpu. Al dok god ona postuje tvoju musku energiju, postuj i ti njenu zensku. Nije lako biti zensko, mnogo je lakse biti muskarac iz milion razloga. Dok svega 3,4 idu u njihovu korist.

E sad navodno nase zene nisu previse zenstvene i ljupke da kako da kazem, umiljate. generalno su muskobanjaste (po strancima koji posete ex YU) ,tako da ako ti ne odgovara ovde velik je svet. Nadji Ruskinju tretirace te ko Boga. :)

Ja se sa ovim
Ne boj slozio jer ima svacega al da nam je mentalitet iskrivljen a vrednosti polupane da. Sto je najgore, u Skandinaviji se zna musko zenko to to i to, liberalno, moderno nema ja oa ja cu pa cu. U istocnim zemljama ke tradicionalno podela , prava ova obaveze one… mi smo nit tamo not vamo mix, zato i ima toliko razvoda

Žene generalno ne znaju šta žele, tako da je za njihovo ponašanje potreban muškarac da ih vodi i kontroliše
Koliko god ovo zvucalo lose i pretenciozno i koliko god povlacilo pitanja jednakosti i upitnost patrijarhata u zvanicnom narativu
na kraju svakog kraja zeni po prirodi svog bica nasusna je potreba muskarac da bi ostvarila svrhu svog bitisanja, ne mislim samo na biolosku svrhu.

Realnost pokazuje da sada kada zene imaju slobodu od svega od cega su htele i slobodu za sve za sta su htele
nikad nisu bile nesrecnije i veci robovi vlastitih sloboda.

Ali to je pitanje za neku drugu temu za koju me generalno bk

ova tema se bavi zenskim ponasanjem, odnosno negativnim odlikama tog ponasanja
Nisu zene lose, samo ih treba donekle razumeti, kao i obrnuto. Ne ide uvek jer krpa mora ipak da naidje na zakrpu. Al dok god ona postuje tvoju musku energiju, postuj i ti njenu zensku. Nije lako biti zensko, mnogo je lakse biti muskarac iz milion razloga. Dok svega 3,4 idu u njihovu korist.

E sad navodno nase zene nisu previse zenstvene i ljupke da kako da kazem, umiljate. generalno su muskobanjaste (po strancima koji posete ex YU) ,tako da ako ti ne odgovara ovde velik je svet. Nadji Ruskinju tretirace te ko Boga. :)

Ja se sa ovim
Ne boj slozio jer ima svacega al da nam je mentalitet iskrivljen a vrednosti polupane da. Sto je najgore, u Skandinaviji se zna musko zenko to to i to, liberalno, moderno nema ja oa ja cu pa cu. U istocnim zemljama ke tradicionalno podela , prava ova obaveze one… mi smo nit tamo not vamo mix, zato i ima toliko razvoda
ovo je prilicno glupo obrazlozeno
ali to cemo sutra da pregledamo adekvatnije

Žene generalno ne znaju šta žele, tako da je za njihovo ponašanje potreban muškarac da ih vodi i kontroliše
Ja sma to cuo od samih zena, al to zavisi od mentaliteta naroda, individualni vs kolektivni me talitet.
Tesko da ce Skandinavka da zavisi od toga da je vodi muskarac, ili na bilo koji nacin. Sa njom kad si to ke paralelno kao ravnopravan. Dok ces ekstrem toga sto si naveo naci recimo u Gruziji ili Turskoj.
Nasumicne zemlje odakle imam poznastva.
Muskarci su tamo daleko posesivnijinod nasih npr, a same zene pdaju na to. Kao sto rekoh mi smo neki mox nit tamo nit vamo, procep. Posebno recimo generacije od sredine 80tih do sredine 90tih, tzv ratne.

Postujem, pitaj sta nije jasno, pa da obrazlozimo. Ja stojim iz toga da mentalitet odredjuje puno toga, i da ako ti ne valjaju devojke ovde, svet je veliki. Pojam “zena” je sirok. Manioulacije ko manipulacije, jbt odes u Uzice i odes u Suboticu nebo i zemlja mentalitet zena

Koliko god ovo zvucalo lose i pretenciozno i koliko god povlacilo pitanja jednakosti i upitnost patrijarhata u zvanicnom narativu
na kraju svakog kraja zeni po prirodi svog bica nasusna je potreba muskarac da bi ostvarila svrhu svog bitisanja, ne mislim samo na biolosku svrhu.

Realnost pokazuje da sada kada zene imaju slobodu od svega od cega su htele i slobodu za sve za sta su htele
nikad nisu bile nesrecnije i veci robovi vlastitih sloboda.

Ali to je pitanje za neku drugu temu za koju me generalno bk

ova tema se bavi zenskim ponasanjem, odnosno negativnim odlikama tog ponasanja

Нешто си овде тако погодио ако си читао Фрома "бекство од слободе" он говори о томе на можда100-200 страна није велика књига. О прелазу из средњег века из ренесансе у индустријализацију кроз призму обичног човека. Врло је слично времену у којем живимо.

"Realnost pokazuje da sada kada zene imaju slobodu od svega od cega su htele i slobodu za sve za sta su htele
nikad nisu bile nesrecnije i veci robovi vlastitih sloboda."

Е ове твоје речи отприлике се поклспају са поруком књиге не само везано за жене већ човечанство уопште.

Ако ниси прочитао , прочитај!
Није дугачка али пребогата да су људи ово већ пролазили ако би ову дигитализацију гледали као нову индустријску револуцију што и јесте.

Al razlike izmedju zena i muskaraca definitivno postoje, citava percepcija sveta. I to neko ludilo ajd slazem se, sto mi vidimo u njima.
Ja iskreno kad god je islo ko po loju dopisivanje i to, ja sam jos iz fb i sma ere, ispade trandza 😅😅😅 ne salim se sto je najgore… a i sa gejevima je lakse nego sa zenama mnogo.
Nisam probao, al vidis da si na istim talasnim duzinama, sa trandzama dok se muvas a ne znas, a sa gejevima dok te muvaju a ti biraz nisam gej

Back