Одвратно

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па био је са њом и кад је имала 17 и можда кад је била још млађа. А знам и због чега је био. Па она је и сад са 18 година дете, а он има 33 године.

ja bih se u potpunosti slozila sa tobom... samo malko mi smeta tolika tvoja ogorcenost...nisi se zapitao da li ti to smeta u principu, ili je u pitanju doticana devojcica. na zalost, sigurna sam da ces promeniti mislenje kad porastesss:roll:

Ево два питања за све вас да докажем како је тај билдер глуп и та девојка како је глупа и та цела њихова веза. Јел можете да замислите неког интелектуалца, неког паметног момка са добрим факултетом од 33 године да буде у вези са неком девојком од 18 година? И Да ли би та лепа девојка била у вези са момком од 33 године, да није набилдован и да не глуми опасног момка, да је на пример интелектуалац и да просечно изгледа?

1) na zalost mogu.
2)bila bi i lepa, a boga mi i ruzna pod odgovarajucim okolnostima.
mani se corava posla i isterivanja pravde. narocito zato sto to radis iz glupih razloga. mogao bi da preformulises pitanje u "zasto moze da je krese on, a ne mogu ja"

jeste....odvratno je......al sad..možda ti samo nisi ravnodoošan prema toj devojci....

Mislim da si ubo poentu :D
Kada tako pricamo o tome, zvuci odvratno...ali ne treba iskljuciti mogucnost da je njima lepo u toj vezi :roll: ljubav ne gleda godine....iz iskustva ;)
mozda cu te ujesti za srce ;) (poshto ocigledno NISI ravnodushan prema doticnoj devojci) ali ako kazesh da je mlada i lepa i sve to, zashto mislish da je ona s njim zbog sexa? Shta, niko drugi ne moze dobro da je...? Mozda sam neshto propustila, ali koliko ja znam svi mushkarci u gacama imaju isto, nebitno da li su bilderi ili ne ;)

Ma sta odvratno..danasnje klinke izgledaju kao da imaju 20 god vise..i navodno njihovi vrsnjaci su nezreli i sa njima nemaju sta pricati.

Pa jeste,cice su brutalno naprednije u razvoju-u glavi od decaka istih godina.O cemu one jadne s njima da pricaju:?: - Imas li kolaaaa? * Nemam. - A kakav imas mobilniii? * ... (nis posebno) -Tja.A cime ti se cale bavi? * Radi u nekoj proizvodnji,ubija se ko magarac. - Injaooo...Dobro,aj pali,nemamo o cemu da pricamoooo...:-|

Pa jeste,cice su brutalno naprednije u razvoju-u glavi od decaka istih godina.O cemu one jadne s njima da pricaju:?: - Imas li kolaaaa? * Nemam. - A kakav imas mobilniii? * ... (nis posebno) -Tja.A cime ti se cale bavi? * Radi u nekoj proizvodnji,ubija se ko magarac. - Injaooo...Dobro,aj pali,nemamo o cemu da pricamoooo...:-|

hee aj da preformulisemo
:?: - Imas li kolaaaa? *- imam.-ahhh
A kakav imas mobilniii? *skup --ohh
Tja.A cime ti se cale bavi? *-ministar poljoprivrede ---ehhh

Dobro,aj pali,nemamo o cemu da pricamoooo..-ae se seksamo.

:oops::roll::oops::cry::roll::lol::oops:

Како је то глупо кад се нека лепа девојка пали на неке старије типове који се праве опасни, уместо на неке нормалне њених година.

Na tako nekog, poput tebe ;) LOL
ae pali burazeru, pravac teretana, dovedi se u red da licis na nesto, pa ce devojka da juri "bildera" od 23, a ne od 33 :P

Ево два питања за све вас да докажем како је тај билдер глуп и та девојка како је глупа и та цела њихова веза. Јел можете да замислите неког интелектуалца, неког паметног момка са добрим факултетом од 33 године да буде у вези са неком девојком од 18 година? И Да ли би та лепа девојка била у вези са момком од 33 године, да није набилдован и да не глуми опасног момка, да је на пример интелектуалац и да просечно изгледа?

Мислим, стварно, која би уопште икада хтела да буде са неким интелектуалцем???:roll: Бљакс!
Коме такви требају?

Nemojte biti surovi, jer fakat je da nije mala razlika od 15 godina, time ne znaci da je on lik mator, vec je prosto u odnosu na nju stariji prilicno.
E sad, ako je to stvarno u pitanju ljubav, ako su se na mentalnom nivou negde nasli, ako funkcionisu, ******, onda super.
A ako je to samo zbog toga sto je ona riba fuksica i do jaja joj je da bude sa bilderom, a njemu da zavodi klinke, jer ona za njega JESTE klinka, onda je to idiotizam, ali toga ima na sve strane, tako da nemoj biti u soku i nesto zacudjen.
Ja recimo imam 18 godina i tesko da bih bila sa nekim tih godina.
I zajebite tu pricu 'ljubav ne gleda na godine'. Ne gleda, ali malo kasnije, kad im se neka zivotana iskustva pokolope, obaveze i mentalni sklop, da on nju razume i ona njega.

pa godine u stvari i nisu bitne mada ako su neku privukle pare ,drugu biceps onda je to druga stvar
postoji dosta devojka koje imaju 16 god pa i imaju zreliji nacin razmisljanja ,a onda bih Evo ja radije bio s nekom dosta mladjom koja nije ogranicena nego s nekom tupavom moje generacije,a iz tog nacina razmisljanja verovatno i oni biraju na taj nacin

svako zivi kako mu odgovara

Nemojte biti surovi, jer fakat je da nije mala razlika od 15 godina, time ne znaci da je on lik mator, vec je prosto u odnosu na nju stariji prilicno.
E sad, ako je to stvarno u pitanju ljubav, ako su se na mentalnom nivou negde nasli, ako funkcionisu, ******, onda super.
A ako je to samo zbog toga sto je ona riba fuksica i do jaja joj je da bude sa bilderom, a njemu da zavodi klinke, jer ona za njega JESTE klinka, onda je to idiotizam, ali toga ima na sve strane, tako da nemoj biti u soku i nesto zacudjen.
Ja recimo imam 18 godina i tesko da bih bila sa nekim tih godina.
I zajebite tu pricu 'ljubav ne gleda na godine'. Ne gleda, ali malo kasnije, kad im se neka zivotana iskustva pokolope, obaveze i mentalni sklop, da on nju razume i ona njega.

Љубав не гледа на године...
Да ли си читала Лолиту?:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back