>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Svaka roba ima svog kupca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па био је са њом и кад је имала 17 и можда кад је била још млађа. А знам и због чега је био. Па она је и сад са 18 година дете, а он има 33 године.
Ево два питања за све вас да докажем како је тај билдер глуп и та девојка како је глупа и та цела њихова веза. Јел можете да замислите неког интелектуалца, неког паметног момка са добрим факултетом од 33 године да буде у вези са неком девојком од 18 година? И Да ли би та лепа девојка била у вези са момком од 33 године, да није набилдован и да не глуми опасног момка, да је на пример интелектуалац и да просечно изгледа?
i jel tvoj decko na istom intelektualnom nivou kao ti??...nisu bas sve zrele i sa 25,a neke sa 16 jesu...

jeste....odvratno je......al sad..možda ti samo nisi ravnodoošan prema toj devojci....
Ma sta odvratno..danasnje klinke izgledaju kao da imaju 20 god vise..i navodno njihovi vrsnjaci su nezreli i sa njima nemaju sta pricati.
- Imas li kolaaaa? * Nemam. - A kakav imas mobilniii? * ... (nis posebno) -Tja.A cime ti se cale bavi? * Radi u nekoj proizvodnji,ubija se ko magarac. - Injaooo...Dobro,aj pali,nemamo o cemu da pricamoooo...:-|...odo da se sisam,kupam i brijem....sve vas pozdravljam....ciaos
To mora da cesto radis kad moras da se najavljujes.A da,vikend je.Pa jeste,cice su brutalno naprednije u razvoju-u glavi od decaka istih godina.O cemu one jadne s njima da pricaju- Imas li kolaaaa? * Nemam. - A kakav imas mobilniii? * ... (nis posebno) -Tja.A cime ti se cale bavi? * Radi u nekoj proizvodnji,ubija se ko magarac. - Injaooo...Dobro,aj pali,nemamo o cemu da pricamoooo...:-|
- Imas li kolaaaa? *- imam.-ahhh
ops:
ops:

ops:hee aj da preformulisemo
- Imas li kolaaaa? *- imam.-ahhh
A kakav imas mobilniii? *skup --ohh
Tja.A cime ti se cale bavi? *-ministar poljoprivrede ---ehhh
Dobro,aj pali,nemamo o cemu da pricamoooo..-ae se seksamo.
ops:
ops:
ops:

ja cu u nedelju...
Pa dobro,pred radnu nedelju.Tako i ja isto.Како је то глупо кад се нека лепа девојка пали на неке старије типове који се праве опасни, уместо на неке нормалне њених година.

To mora da cesto radis kad moras da se najavljujes.A da,vikend je.
Moraće će Maradona da bude veći keršme od onog mentola,ako misli da bambusa!
Ево два питања за све вас да докажем како је тај билдер глуп и та девојка како је глупа и та цела њихова веза. Јел можете да замислите неког интелектуалца, неког паметног момка са добрим факултетом од 33 године да буде у вези са неком девојком од 18 година? И Да ли би та лепа девојка била у вези са момком од 33 године, да није набилдован и да не глуми опасног момка, да је на пример интелектуалац и да просечно изгледа?
Nemojte biti surovi, jer fakat je da nije mala razlika od 15 godina, time ne znaci da je on lik mator, vec je prosto u odnosu na nju stariji prilicno.
E sad, ako je to stvarno u pitanju ljubav, ako su se na mentalnom nivou negde nasli, ako funkcionisu, ******, onda super.
A ako je to samo zbog toga sto je ona riba fuksica i do jaja joj je da bude sa bilderom, a njemu da zavodi klinke, jer ona za njega JESTE klinka, onda je to idiotizam, ali toga ima na sve strane, tako da nemoj biti u soku i nesto zacudjen.
Ja recimo imam 18 godina i tesko da bih bila sa nekim tih godina.
I zajebite tu pricu 'ljubav ne gleda na godine'. Ne gleda, ali malo kasnije, kad im se neka zivotana iskustva pokolope, obaveze i mentalni sklop, da on nju razume i ona njega.