rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Јок, ви сте нам једине светле тачке! :wink:
Tako sam i mislio, nego reko' da pitam ipak, shta znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок, ви сте нам једине светле тачке! :wink:
Познајем једну девојку из Кикинде која има 18 година, у вези је са једним билдером од 33 године само због секса. Момак јој има 33 године, а она 18 година. Иде још у средњу школу та девојка, познајем је из школе и био сам код ње кући. Није ми јасно како тако млада девојка може бити у вези са неким од 33 године? То сигурно и није права веза, него само због секса је са њим ја мислим, пошто је она лепа и млада, а он крупан билдер. Како је то глупо кад се нека лепа девојка пали на неке старије типове који се праве опасни, уместо на неке нормалне њених година. Има и случајева у Кикинди да неки типови од 50, 60 година који су утицајни, пуни пара, директори неких великих фирми, богаташи имају девојке које су моје годиште или млађе од 21, 22 године. Има један богаташ из Кикинде, има човек 60 година, а у вези је са једном девојком која има 21 годину. Одвратно, зар не?
Oduvek mi bilo zanimljivo kako svako misli da zaslužuje lepu devojku
Da i ja kad sam imao 18 god mislio sam da su svi preko 30 matorci , mali probudi se zivot je pred tobom. Sve je to normalno godine nisu bitne, ako je njima dobro.mislim da si ti jedan ljubomoran Maradona...izgleda da nekontas da godine nisu bitne...
Da svi misle da treba da imaju lepu devojku a sta da rade one manje lepe .Svaka krpa nadje zakrpu. Prema tome nije sve sto zeli nego sta dobije.shto je naravno pogreshno, mozhe samo da ZHELI lepu devojku ^^