ODVRATNI MATORI PEDOFIL VREBA INTERNETOM: Pisi molim te tatici se mnogo digo!

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Pedofila Miodraga S. razotkrila je grupa zagrebačkih majki povezanih preko Fejsbuka, koje su perverznjaka prijavile policiji i upozorile javnost da taj odrasli čovek stupa u kontakt s decom i šalje im lascivne uznemirujuće poruke.

zagreb-pedofil-midrag-s-foto-printscreen-fbtea-franjcic-1479811267-1040759.jpg

"Slučaj Miodraga S. prijavljen je policiji, ali još uvek nemam informaciju da li je pravi identitet, ali s obzirom da postoji više profila istog imena i istih slika, pretpostavlja se da je identitet pravi. Od policije malo toga možemo saznati tako da ne znam da li je već pre bio prijavljivan. Otvorila sam grupu Pedofili na netu - oprez! namenjenu ovakvim upozorenjima i u njoj imamo još jednog pedofila koji je već prijavljivan, i kako su mi dojavili u inbox vodi se i sudski proces protiv njega. Nažalost, za ovog Miodraga od policije još nema informacija", kaže ona.

zagreb-pedofil-midrag-s-foto-printscreen-fbtea-franjcic-1479811282-1040761.jpg

Poruke koje je Miodrag S. slao jednoj devojčici zaista su zastrašujuće. Perverznjak perfidno ispituje dete na vrlo lascivan i uznemirujući način. Prenosimo samo neke poruke, i to bezazlenije, ako je tako moguće reći za nešto ovako zlikovački.

zagreb-pedofil-midrag-s-foto-printscreen-fbtea-franjcic-1479811294-1040763.jpg

zagreb-pedofil-midrag-s-foto-printscreen-fbtea-franjcic-1479811309-1040765.jpg

zagreb-pedofil-midrag-s-foto-printscreen-fbtea-franjcic-1479811319-1040767.jpg

http://www.kurir.rs/region/hrvatska...ojcici-ogavne-poruke-evo-kakve-clanak-2553729

Ајде што је педофил, процесуирати по закону, али што мора да буде матор и одвратан. Као да је бити стар синоним за одрватност. Доста је гара и у нашим димњацима. Само се ретко ко вентра на сопствени кров...

a što mora uvek da stoji ono ODVRATNI i MATORI?

de si Andjanaaaa
curo sladjana

jer bi se mi videli?

mozes otac da mi budes!

- - - - - - - - - -

Ајде што је педофил, процесуирати по закону, али што мора да буде матор и одвратан. Као да је бити стар синоним за одрватност. Доста је гара и у нашим димњацима. Само се ретко ко вентра на сопствени кров...

pa kako i da ne bude odvratan

- - - - - - - - - -

ne mora da bude odvratan izgledom samo

ja se sećam, a bio sam jako mali ali sam znao da čitam,
"Ilustrovana Politika" je ponosno objavljivala dva feljtona šta se dešava po našim selima
Uvek su navodili ime sela i imena aktera

Prvi feljton je bio o seoskom incestu bata-seka
a drugi je bio ono kad svekar skače na snajku

a da se domaće seljačko ludilo nastavilo govori naslov iz kurira gde žena ubila sina od 8 godina jer je navatao sa dedom na gomili
bolje da ga ubije nego da mu ostaju traume

Znate šta je zajedničko za sve njih?
Dodju u Beograd...
sa njima dolaze i mrčitelji koza i ovaca ali to naša psihijatrija još uvek toleriše

Šta znam ako to objasniti?
Vole ljudi lepo pa ako može na jeftiniju varijantu
debili

- - - - - - - - - -

mozes otac da mi budes!

mmm... to si zamislila da se igramo, a?

Back