Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
au :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ivane znaš malog Pileta sigurno
ja sedeo sa njim u osmom
i lik me pita na pismenom
JEL SE KAŽE PUTUJU ILI PUTULJU?
ja uzo da se krstim i levom i desnom i rukom i nogom

a tek kako meni bilo kad sam 4 godine sedeo s njimjooj tek sam sad owo procito...
aaa
koj bolid...![]()
Uuuu sto sam naucila, ubilo se... Tako on nas kad smara da puno pisemo, pitamo ga sta znaci neka rec i on se covek rasprica...Znas sta je jednom bilo?! Moj drug dr..o (a do njega sedi drug sa polomljenom rukom) i nastavnik mu kaze "Ajde vadi tu ruku odatle, da ti ne bi polomio ruku, pa da pravis drustvo Davidu! A da, vidite, postoje dve vrste preloma. Postoji naprsnuce i potpuni prelom. Potpuni prelom je kad iskoci kost, a naprsnuce opet ima dva nacina..."

Uuuu sto sam naucila, ubilo se... Tako on nas kad smara da puno pisemo, pitamo ga sta znaci neka rec i on se covek rasprica...Znas sta je jednom bilo?! Moj drug dr..o (a do njega sedi drug sa polomljenom rukom) i nastavnik mu kaze "Ajde vadi tu ruku odatle, da ti ne bi polomio ruku, pa da pravis drustvo Davidu! A da, vidite, postoje dve vrste preloma. Postoji naprsnuce i potpuni prelom. Potpuni prelom je kad iskoci kost, a naprsnuce opet ima dva nacina..."
ahahahahahah koji kralj
a ti likovi što otkriju čemu služi tuki
pa njih nemaš volje ni usranom motkom da biješ po leđima![]()

Mogla bi prevesti za nas koji nemamo nemački u školiIli nemachki:
Boba:Ja sieben treniren fudbal u Veternik...
Sale: Uli zu krank...
Nemica: Natasha,magst du pizza esen?
Ja: Si...
Nemica: Dushane magst du schlafen?
Duka:Yeeeeees...
Sale Peri: Petrovski jel' tebi umro frizer ili....?
),ali razredna čula samo njega i kaže mu: "Nikola, ćuti više. Ne može kod mene tako, nisam ti ja majka(a to mu inače stalno govori, prešlo joj u naviku)". našta se on prekrsti i reče: "Hvala bogu što niste" 

...jednostavno se moraju doživeti....Najsmešnije stvari se dešavaju u društvu i one se ne mogu prepričati