Odvale, lapsusi

Evo nekih odvala sa casova geografije. Ne mogu sve da se setim.

Profesor:Gospodine Jovicu da li ste za coca-colu?
Jovic:Vec sam je probalo
Profesor:Sve?
Igor: Djole vise voli Rumunke.

Profesor:Koliko okeana imamo?
Danijel:5 okeana
Profesor:Stvarno? Nabroj ih
Danijel: Indijski, Atlantski, Juzni i 2 tiha

Razredna:Hocu da se tabla sija kao dukat. Sta ja lupam, tabla je zelena.

Kad se budem setila jos nekih, saljem.
POzzzzzzzzzz svima

a jeste sad

mi na srpskom kao ulazi nastavnica i mi ustajemo i lik (s kojim sam se potuko i dobio 2 iz vladanja) drži ruke u džepovima. kaže mu nastavnica "alo bre vadi ruke iz džepova, ili šta već radiš s njima" :lol:

saaaaaaaaanjaaaaaaaaaaa
bože koji su to debili
ne mogu da se strpe do odmora
omb omb omb
a kakva su to sedišta na fakultetima??
kolko ja znam to su ona kao u bioskopu?
pa tako se još lakše vidi
nema klupe
sem ako se od sedišta ne vidi
aha
kapiram
mrzi me da brišem poruku
lol
pozdravi tvoje dečake
i reci im da ne gule smoki
:D

HaHAHahaha... dobar si... Ma znas, ona sto se penju na gore... A ne vidi se jer ima neka daska koja imitira klupu. A jos su nam sva sedista u duginim bojama... A taj moj nastavnik muzickog i nije bas cist. Pre neki dan nam je objasnjavao sta je himen :shock:

Uuuu sto sam naucila, ubilo se... Tako on nas kad smara da puno pisemo, pitamo ga sta znaci neka rec i on se covek rasprica...Znas sta je jednom bilo?! Moj drug dr..o (a do njega sedi drug sa polomljenom rukom) i nastavnik mu kaze "Ajde vadi tu ruku odatle, da ti ne bi polomio ruku, pa da pravis drustvo Davidu! A da, vidite, postoje dve vrste preloma. Postoji naprsnuce i potpuni prelom. Potpuni prelom je kad iskoci kost, a naprsnuce opet ima dva nacina..."

Uuuu sto sam naucila, ubilo se... Tako on nas kad smara da puno pisemo, pitamo ga sta znaci neka rec i on se covek rasprica...Znas sta je jednom bilo?! Moj drug dr..o (a do njega sedi drug sa polomljenom rukom) i nastavnik mu kaze "Ajde vadi tu ruku odatle, da ti ne bi polomio ruku, pa da pravis drustvo Davidu! A da, vidite, postoje dve vrste preloma. Postoji naprsnuce i potpuni prelom. Potpuni prelom je kad iskoci kost, a naprsnuce opet ima dva nacina..."

ahahahahahah koji kralj

a ti likovi što otkriju čemu služi tuki :lol:
pa njih nemaš volje ni usranom motkom da biješ po leđima :D

prso cowek...

Biologija:

Jure: Ta bolest....se zove kosopacija....

Biologicharka diktira: Takva ishrana se zove heterotrofna...
Sale: Molim?! Heterokrofna?

:lol:

Ili nemachki:

Boba:Ja sieben treniren fudbal u Veternik...

Sale: Uli zu krank...

Nemica: Natasha,magst du pizza esen?
Ja: Si... :lol:

Nemica: Dushane magst du schlafen?
Duka:Yeeeeees...

Sale Peri: Petrovski jel' tebi umro frizer ili....?

Ili nemachki:

Boba:Ja sieben treniren fudbal u Veternik...

Sale: Uli zu krank...

Nemica: Natasha,magst du pizza esen?
Ja: Si...

Nemica: Dushane magst du schlafen?
Duka:Yeeeeees...

Sale Peri: Petrovski jel' tebi umro frizer ili....?
Mogla bi prevesti za nas koji nemamo nemački u školi :roll:

Na času matematike, kod razredne, ja i drug se smorili k'o dabrovi u plićaku ( :lol: ),ali razredna čula samo njega i kaže mu: "Nikola, ćuti više. Ne može kod mene tako, nisam ti ja majka(a to mu inače stalno govori, prešlo joj u naviku)". našta se on prekrsti i reče: "Hvala bogu što niste" :lol:

Jedan moj drug je bio bolestan mesec i po dana(imao žuticu) i krenuo u školu pre 2-3 nedelje.
Danas jedan profesor skonta da on nema ocenu iz prvog dela i da mu keca, a nije ga uopšte ni pitao da odgovara, jer je navodno bežao "eskivirao" njegove časove. Krene moj drug da se svađa sa njim i kaže mu:"Kako da odgovaram, nisam bio u prvom delu na dva časa, yebo te Bog!!!" Mi se komirali u razredu :lol:
Fazon je da tog profesora niko ne shvata ozbiljno(kao što ni on sam ne shavata ozbiljno školu) i cela škola se na njegovim časovima zayebava(a njemu to ni ne smeta). Ljudi kod njega psuju, podriguju, prde, mjauču i ko zna šta na času. Najnoviju predstavu su izveli ovi iz završne godine. Kako je on ušao u razred i počeo da predaje, oni su ustali napravili krug oko njega, zagrlili se i počeli da pevaju:"Od Topole, od Topole..." :lol: :lol: :lol:
Ne, nije zayebancija u Tesli :D

Back