Održavanje zgrade

Naravno,imam favorita.Siroma,najniži je u grupi ali najvišlje zapiša i najduže ostane na ulazu jer ima neverovatnu količinu urina,a zajedljivci ga ćuškaju ni malo nežno po glavi..
A što si ti, onda, tako pasivna, s' obzirom da je to tvoj favorit, pa ne preuzmeš malo stvar u svoje ruke ( " ... a u ruke Mandušića Vuka ... " ), ima posle svi da ga poštuju, zbog postignutih i dostignutih REZULTATA, a ne tu ćuškaju i sl. ?!? :shock:

Naravno da bih na takmičenje, ali više računam na tvoj svakovečernji navijački ŽAR prema novom učesniku !!! :-D

Pa što nisi odmah rekao?Sećaš li se da je upad jeftin kao i pivo,lepo se namontiraš,ispirsinguješ,ucrniš,naločeš i izađeš napolje da biraš ulaz za obeležavanje.Ako si dovoljno mali i zlostavljan,možda mi i budeš favorit pored onog jadnika.

Pa što nisi odmah rekao?Sećaš li se da je upad jeftin kao i pivo,lepo se namontiraš,ispirsinguješ,ucrniš,naločeš i izađeš napolje da biraš ulaz za obeležavanje.Ako si dovoljno mali i zlostavljan,možda mi i budeš favorit pored onog jadnika.
Maja, moramo raditi organizovano i timski, ako želimo veličanstvenu pobedu !!!
Znači, ja se SASVIM ucrnim ( ako treba i do same ciroze ! ), nabubrim od onog pojačanog " Lav " piva, koga čak i sam Proka (zlo)upotrebljava, pa uz moj kapacitet i tvoju VRLO aktivnu manuelnu asistenciju, ima da DOBACIMO i na komšijski fikus, na drugom spratu 11 - stice, e nek crknu svi naši dušmani, važi ?!? :-D

Maja, moramo raditi organizovano i timski, ako želimo veličanstvenu pobedu !!!
Znači, ja se SASVIM ucrnim ( ako treba i do same ciroze ! ), nabubrim od onog pojačanog " Lav " piva, koga čak i sam Proka (zlo)upotrebljava, pa uz moj kapacitet i tvoju VRLO aktivnu manuelnu asistenciju, ima da DOBACIMO i na komšijski fikus, na drugom spratu 11 - stice, e nek crknu svi naši dušmani, važi ?!? :-D

Pa dobro kada si navalio.Ali neorganizovano da se baciš na fasadu broja 13 i neće mi biti žao da se konačno umešam u takmičenje pa neka svi pocrkaju.Iz istog broja!

A šta pobednik dobija?

Back