Maja Cvj.
Zainteresovan član
- Poruka
- 416
Naravno,imam favorita.Siroma,najniži je u grupi ali najvišlje zapiša i najduže ostane na ulazu jer ima neverovatnu količinu urina,a zajedljivci ga ćuškaju ni malo nežno po glavi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a možeš i da odabereš po meri![]()
A što si ti, onda, tako pasivna, s' obzirom da je to tvoj favorit, pa ne preuzmeš malo stvar u svoje ruke ( " ... a u ruke Mandušića Vuka ... " ), ima posle svi da ga poštuju, zbog postignutih i dostignutih REZULTATA, a ne tu ćuškaju i sl. ?!? :shock:Naravno,imam favorita.Siroma,najniži je u grupi ali najvišlje zapiša i najduže ostane na ulazu jer ima neverovatnu količinu urina,a zajedljivci ga ćuškaju ni malo nežno po glavi..
Nije važna mera,več količina izlučevina.
Ti piješ u objektu, za vreme smene ?!? :shock:samo forila
A što si ti, onda, tako pasivna, s' obzirom da je to tvoj favorit, pa ne preuzmeš malo stvar u svoje ruke ( " ... a u ruke Mandušića Vuka ... " ), ima posle svi da ga poštuju, zbog postignutih i dostignutih REZULTATA, a ne tu ćuškaju i sl. ?!? :shock:
Zašto ?!? :shock: El ti svoje ruke, kao malu ispomoć, smatraš za nedozvoljeno, stimulativno sredstvo ?!? :-DOnda to ne bi bilo takmičenje..
Zašto ?!? :shock: El ti svoje ruke, kao malu ispomoć, smatraš za nedozvoljeno, stimulativno sredstvo ?!? :-D
Zašto ?!? :shock: El ti svoje ruke, kao malu ispomoć, smatraš za nedozvoljeno, stimulativno sredstvo ?!? :-D
Pa i nije, ali ne bi bilo na odmet, pogotovo ako ti ruke onako, podrhtavaju od 'ladnoće ili sl. !!!Mališan je već pun stimulativnog sredstva,a nisam mu ni mama da bih ga učila kada ,kako i gde da obavlja nuždu.I zar je dotle došlo da vam se već i pri pišanju treba pomagati?!
pa ako bi ruke...i ostalo...doslo kao ispomoc....verovatno bi bilo i neceg drugog osim pisanja
![]()
Vidim ja...krvolok bi izgleda na takmičenje,računajući na faktor sažaljenja da kao najstariji u grupi dobije pomoć"nečije drhtave ruke".
Pa i nije, ali ne bi bilo na odmet, pogotovo ako ti ruke onako, podrhtavaju od 'ladnoće ili sl. !!!![]()
Naravno da bih na takmičenje, ali više računam na tvoj svakovečernji navijački ŽAR prema novom učesniku !!! :-DVidim ja...krvolok bi izgleda na takmičenje,računajući na faktor sažaljenja da kao najstariji u grupi dobije pomoć"nečije drhtave ruke".
Naravno da bih na takmičenje, ali više računam na tvoj svakovečernji navijački ŽAR prema novom učesniku !!! :-D
Maja, moramo raditi organizovano i timski, ako želimo veličanstvenu pobedu !!!Pa što nisi odmah rekao?Sećaš li se da je upad jeftin kao i pivo,lepo se namontiraš,ispirsinguješ,ucrniš,naločeš i izađeš napolje da biraš ulaz za obeležavanje.Ako si dovoljno mali i zlostavljan,možda mi i budeš favorit pored onog jadnika.
ima da DOBACIMO i na komšijski fikus, na drugom spratu 11 - stice
Maja, moramo raditi organizovano i timski, ako želimo veličanstvenu pobedu !!!
Znači, ja se SASVIM ucrnim ( ako treba i do same ciroze ! ), nabubrim od onog pojačanog " Lav " piva, koga čak i sam Proka (zlo)upotrebljava, pa uz moj kapacitet i tvoju VRLO aktivnu manuelnu asistenciju, ima da DOBACIMO i na komšijski fikus, na drugom spratu 11 - stice, e nek crknu svi naši dušmani, važi ?!? :-D