DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
A šta pobednik dobija?
pa zna se.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta pobednik dobija?
Don't panic,a da ti ipak pogledaš u telefonoteku?
Ali, zašto : NEORGANIZOVANO ?!? :shock: Ja unosim određeni deo organizma, ti opslužuješ, rukuješ i biraš CILJ, pa sa dobrom koordinacijom ( i malo sreće ! ) ima i prozore da im, mlazno, porazbijamo !!!Pa dobro kada si navalio.Ali neorganizovano da se baciš na fasadu broja 13 i neće mi biti žao da se konačno umešam u takmičenje pa neka svi pocrkaju.Iz istog broja!
A šta pobednik dobija?
Nemoj, Glavni, ja već imam Maju, a ti nađi sebi nekog drugog rukovaoca, ima ih dosta !!! :-Dja cu sa tobom
To volim, kada se dogovorimo u 2 reči, nego : 'oćeš na Najlon, u nedelju ?!? :-Dvazi druze
Ali, zašto : NEORGANIZOVANO ?!? :shock: Ja unosim određeni deo organizma, ti opslužuješ, rukuješ i biraš CILJ, pa sa dobrom koordinacijom ( i malo sreće ! ) ima i prozore da im, mlazno, porazbijamo !!!![]()
Nemoj, Glavni, ja već imam Maju, a ti nađi sebi nekog drugog rukovaoca, ima ih dosta !!! :-D
Maja, ne preteruj !!!Pa da bi bilo lepše,mislim,spontano.Da ne posumnjaju ostali..
Ciljanje mora biti savršeno precizno,količina mlaza dovoljna da im sruši i kapiju,nadam se da ti je to jasno.
Volja je jača ako nas je više,nemoj sad da si takav..možeš ti to i hoćeš.Samo se ti namontiraj,kapija crne kuće pada!
To volim, kada se dogovorimo u 2 reči, nego : 'oćeš na Najlon, u nedelju ?!? :-D
možda i ti PADNEŠ za slobodu
:shock::shock::shock:
Kasno Doc,prekasno...
Malo li je ?!? :shock:Smanjili smo cenu pivu i upadu u crnu kuću...povećali broj takmičara ispred i okolo iste.
... a ŠLIC zakopčan, pa ne znaš da li poznaješ čoveka ?!? :-DEvo nama još jedne(og) darkera(ke)...