Održavanje zgrade

Pa dobro kada si navalio.Ali neorganizovano da se baciš na fasadu broja 13 i neće mi biti žao da se konačno umešam u takmičenje pa neka svi pocrkaju.Iz istog broja!

A šta pobednik dobija?
Ali, zašto : NEORGANIZOVANO ?!? :shock: Ja unosim određeni deo organizma, ti opslužuješ, rukuješ i biraš CILJ, pa sa dobrom koordinacijom ( i malo sreće ! ) ima i prozore da im, mlazno, porazbijamo !!! :lol:

Ali, zašto : NEORGANIZOVANO ?!? :shock: Ja unosim određeni deo organizma, ti opslužuješ, rukuješ i biraš CILJ, pa sa dobrom koordinacijom ( i malo sreće ! ) ima i prozore da im, mlazno, porazbijamo !!! :lol:

Pa da bi bilo lepše,mislim,spontano.Da ne posumnjaju ostali..

Ciljanje mora biti savršeno precizno,količina mlaza dovoljna da im sruši i kapiju,nadam se da ti je to jasno.

Pa da bi bilo lepše,mislim,spontano.Da ne posumnjaju ostali..

Ciljanje mora biti savršeno precizno,količina mlaza dovoljna da im sruši i kapiju,nadam se da ti je to jasno.
Maja, ne preteruj !!!
Volje ti imaš, sva je prilika : i veštine, ali nemoj mene baš toliko precenjivati : prozore i kako - tako, ali KAPIJU ... :-?
P.S. ako si baš rešila, pogledaj u tu prokletu " Telefonoteku ", možda tamo ima i takvih izvođača radova !!! :-D

Back