Odrzavanje gej parada kao nemi faktor ulaska u EU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je ovo uvijet onda idemo u pogrešno orijentirano društvo.
Ako neko je ***** nek je, ali ne treba mu dozvoliti da usvaja
djecu, paradira i to.

Opet s druge strane o prebijanjima na ulici nepotrebno je
govoriti da li je to opravdani, zakonski i humani čin.
To je u prvom redu stvar kulture pojedinca, zamisli se u ulogu
da moraš da baciš kamen od pola kile na povorku i pritom
nekome razbije glavu.

Ej, a u onom clanku pise jos da su na toj paradi gostovali i homici iz Albanije bilo je takvih mucenika i iz nase zemlje, BIH, Slovenije, Makedonije.
Zamislite sad taj ljubavni skup! :-D
I da vidite kako tada niko nije bio diran i provociran...u stvari ne znam za ovo diran ;-) .

Ako si gej dobrodosao si u HR odakle god da si! To mu dodje nesto kao viza.
Lep gest, nema sta.

Mozda bas u tome i lezi resenje protiv hladnih odnosa izmedju Hrvata i Srba, pa i Albanaca, sto da ne....da pustimo lepo pedere da nam srede odnose-neutralni teren-Hrvatska! :mrgreen:

E znala sam da se bas takvi skupovi dobro obezbedjuju, ali da je to na nivou "odbrane zemlje od stranih napadaca" sa sve tenkovima i naoruzanjem.....:shock:...
Odgovor na boldovano: Ko ce stvarno znati sta je u izvitoperenim umovima!!?

Evo podjimo od statistike makar one zvanicne gde su heteroseksualci jos uvek brojniji od homoseksualaca; podjimo od prepostavke da je takav odnos i u HR; podjimo od cinjenice da se ta parada u HR odrzava tek nekoliko godina te da ona strejt populacija nije jos mogla da ogugla na pojavu homoseksualaca u javnosti, a kamoli na nekoliko hiljada ili stotina hiljada (ne znam koliko Zagreb moze da ih primi odjednom) istih na jednom skupu; jos jedna cinjenica: vecini tih heteroseksualaca se gadi i sama pomisao na homo, a kamoli jos da ih gledaju kako paradiraju ulicama Zagreba;

I sta imamo na kraju "gej paradu (tradiciju u jos mladim danima svoj razvoja) bez jednog jedinog incidenta"!
Ili je ipak bilo incidenata, ali ako ih Nemacka uspesno zataskava godinama sto ne bi i Hrvati??!!

Stvarno u ovoj slici sa tog skupa nesto mnogo strci i to je ono sto me zanima.
Ili mi uvek preostaje ona solucija da mislim da imaju jako mocan gej lobi (politicari, biznismeni) koji stvara i razvija medjugej odnose sa gej lobijem iz jakih zemalja u Evropi, a i sire.
To ili ono jos gore, tj. da je homoseksualizam u HR poceo da poprima oblik epidemije sa pretnjom da ugrozi poredak hetero vs. homo, pa se pod tim uticajem promenila drustvena svest.

::shock:

Kao bijela kuga je opasnost
pa dovesti pedere da
povećaju natalitet.

Ja sam cisto dala predlog, jer sve vise dolazim do zakljucka da homici ipak komuniciraju na nekom uzvisenom novou, cim se toliko kapiraju, brisu sve razlike i granice medju sobom....osim onih polnih, naravno, zasticeni su od strane vlasti bolje nego najvisi zvanicnik zemlje imaju jak svetski lobi....hm....ko zna....eh samo jos da im reproduktivni organi nisu u koliziji nas hetero ne bi ni bilo. :lol:

Nek rade sta god zele samo da ih ne gledam ovde u Srbiji na nekoj gej paradi mozes misliti 8) .
Sa radikalima se slazem samo u jednom: Antigej politika!

Ja sam, zamislite, simpatizer DSa ali verujte, ****** mi ne smetaju kad su u svojim sobama i tamo moze da rade sta hoce, bas me briga, ali kad krenu da defiluju i da svojom bolescu pokusavaju da zaraze neki deo Srpske populacije ja cu im se prvi suprotstaviti. Dok se j... sami sa sobom ili njima slicnim bas me briga ali kad pokusavaju da promovisu svoje nastranosti kao normalnu pojavu onda to vredja zdrav razum i normalan narod.Voleo bi da mi neko argumentovano dokaze po cemu su ****** i lezbejke ugrozeniji od bilo koga drugog. pa u ovoj Srbiji je najugrozeniji je Srpski narod. Paze da ugode nacionalnim manjinama da se slucajno ne bi osecale ugrozeno, sto one cesto zloupotrebljavaju. Paze da ne ugroze pedere sto oni itekako zloupotrebljavaju. Paze da ugode zapadu, koji isto to maksimalno koristi. Pa dodje mi da sve oteram u pm i da pozovem Srbe da deminstriraju u centru Beograda kao stvarno ugrozena zajednica. Pa ako ovi ****** bas hoce da provociraju veliku vecini normalne populacije i da svoje nakaradne promocije izvode javno, bas me briga sto ce opet dobiti batine jer ocigledno da oni to i hoce. Posle ce imati jos vise argumenata da tvrde da su u Srbiji ugrozeni.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

interesantna stvar je shto zadnjih godina sve to oko gej parade veze nema ni sa tom sprdnjom od namere promovisanja secxualne ravnopravnosti krzo majmunisanje u javnosti
missim bilo bi lepo da znamo ko finansira tzv."gej-strejt alijansu" i ostale borce za slobodu homosexualaca kojima je glavni cilj da u i onako netolerantnom drushtvu na te pojave vrshe josh vecu antagonizaciju i polarizaciju drushtva
missim kad je "borcima" za prava gejeva glavna opsesija opljunuti po kosovu patriJotizmu itd.jasno je koliko je sati
jedini problem je shto niko nikako da odgovori po medijima ili se bar zapita to 1 najjednostavnije pitanje-ko to placa?

Ja sam cisto dala predlog, jer sve vise dolazim do zakljucka da homici ipak komuniciraju na nekom uzvisenom novou, cim se toliko kapiraju, brisu sve razlike i granice medju sobom....osim onih polnih, naravno, zasticeni su od strane vlasti bolje nego najvisi zvanicnik zemlje imaju jak svetski lobi....hm....ko zna....eh samo jos da im reproduktivni organi nisu u koliziji nas hetero ne bi ni bilo. :lol:

Nek rade sta god zele samo da ih ne gledam ovde u Srbiji na nekoj gej paradi mozes misliti 8) .
Sa radikalima se slazem samo u jednom: Antigej politika!

slagala se ti ili ne,bice odrzana i ovde, a prstace batine po homofobicarima na sve strane.:mrgreen:

Nece Ivica da dozvoli da Hrvati budu bolji i civilizovaniji od nas:manikir:

interesantna stvar je shto zadnjih godina sve to oko gej parade veze nema ni sa tom sprdnjom od namere promovisanja secxualne ravnopravnosti krzo majmunisanje u javnosti
missim bilo bi lepo da znamo ko finansira tzv."gej-strejt alijansu" i ostale borce za slobodu homosexualaca kojima je glavni cilj da u i onako netolerantnom drushtvu na te pojave vrshe josh vecu antagonizaciju i polarizaciju drushtva
missim kad je "borcima" za prava gejeva glavna opsesija opljunuti po kosovu patriJotizmu itd.jasno je koliko je sati
jedini problem je shto niko nikako da odgovori po medijima ili se bar zapita to 1 najjednostavnije pitanje-ko to placa?

Како ко? Па ове педере код нас финансира Министарство културе Србије из буџета Србије.........

Vidim da se na ovom pdf vec dugo vodi polemika izmedju forumasa razlicite nacionalne pripadnosti oko toga koje su bivse clanice SFRJ razvijenije, kako su medjusobno pozicionirane u odnosu na EU itd.

Mene zanima sta forumasi misle o fenomenu odrzavanja gej parada koje svakako nisu svojstvene balkanskom mentalitetu, a opet nailazimo ili na uspesno odrzane parade homoseksualaca npr. u Hrvatskoj (Slovenija je vec u EU pa je necu uzimati za primer) ili potpuno propali pokusaj odrzavanja gej parade kod nas.

Naisla sam na jedan clanak na netu koji svedoci o uspesno odrzanoj paradi u Zagrebu pod nazivom "Internacionala Prajd 2006." i u clanku nije opisan nijedan zabelezeni incident povodom tog dogadjaja.
http://www.banjalukalive.com/Region/Region/Gej_parada_u_Zagrebu_bez_incidenata_20060624870/

Sta mislite da iza toga stoji?

-Zelja da se udovolji trendu koji je nasiroko poznat u zemljama EU (ubiranje poena) tj. preuzimanje i oponasanje drustvenih fenomena razvijenijih zemalja (groznica EU)?

-Napredak drustvene svesti u pogledu tolerancije homoseksualnih, transrodnih, biseksualnih i transeksualnih grupa, a samim tim i sve ucestalija i veca pojava i rasprostranjenost pripadnika tih grupa?

-Jak homoseksualni lobi unutar vlasti u zemlji? (jer se ipak vlast morala dobro pobrinuti oko organizacije i odvijanja parade bez ijednog jedinog incidenta)

Molila bih sve ucesnike da se drze teme.
Izvolite.

А мене занима где су сада модератори и администратори који су објавили пре извесног времена да су све теме о педерима на Крстарици забрањене ???

............. .............. ............ ........

А мене занима где су сада модератори и администратори који су објавили пре извесног времена да су све теме о педерима на Крстарици забрањене ???

............. .............. ............ ........

Evo ih, o Mito zaštitniče čednosti i prava.

Dakle, razlozi zatvaranja poznati....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back