ODRAŠE KOŽU SA LEĐA OVOM JADNOM NARODU

ti si bas provala covek :lol:

sta kazes kriminal se resava tako sto ne hapsis lopove vec ih pustis da slobodno rade :dash:

Fazon je u tome da unistavanjem krajnih elemenata ne resava problem.
Kao sto se problem narkomanije nece resiti hapsenjem dilera, tako se nas probleme nece resiti hapsenjem lopova.
Je**e se meni sto ce djelic ili Dinkic da sede u zatvoru. Sto se mene tice mogu da sede i u zatvoru i na Karibima. Ja ocu da se problemi adekvatno resavaju, a njihovo hapsenje tome nece da doprinese.

Kao sto se problem narkomanije nece resiti hapsenjem dilera, tako se nas probleme nece resiti hapsenjem lopova.
Je**e se meni sto ce djelic ili Dinkic da sede u zatvoru. Sto se mene tice mogu da sede i u zatvoru i na Karibima. Ja ocu da se problemi adekvatno resavaju, a njihovo hapsenje tome nece da doprinese.

pa to ti mislis da nece. njihovo hapsenje ce bas da doprinese da ovi politicari koji ostanu na vlasti ili dodju na vlast posle njih shvate da ne moze da se krade i otima bez da se za to plati cena nakon gubljenja vlasti na izborima.

pa to ti mislis da nece. njihovo hapsenje ce bas da doprinese da ovi politicari koji ostanu na vlasti ili dodju na vlast posle njih shvate da ne moze da se krade i otima bez da se za to plati cena nakon gubljenja vlasti na izborima.

Ma to ce da bude na svetog nikad......
Ima onaj nas film......kako li se zvase.........
Kad kaze cerka caletu
-Tata, mama kaze da ovi na vlasti kradu,
-Sta kradu? Ma uzimaju koliko im treba.

Pa da resice se legalizacijom droga i svi zadovoljni:lol:Ti si stvarno provala:lol::lol::lol:

ebo bre litar dizela vidis da su akcize u srbiji 100% vece nego u bosni? :mad:

tebi je to ok? :mad:

pa ako ti je ok onda i jesi za sisanje ovca

srbin za svoju platu moze da kupi danas 250 litara benzina max dok nemac moze 1500 i tebi je ok da srbin placa identicne akcize kao i nemac koji zaradjuje 7-10 puta vise?

pa i nisi za drugo nego za sisanje.
Koliko Litara ti mozes da kupis za tvoju platu(naveo si da zaradjujes preko Hiljadu Evra)?

Србија има велику шансу да буде еколошки чистија. Да и буквално буде – зелени рај. И да њени грађани буду много здравији него што су сад а тиме и покретнији, мршавији и насмејанији.

Da, i prvi uslov za to je da se malo vise radi, a malo manje krka i slavi. :D

Back