- Poruka
- 6.212
Kao sto se kriminal ne resava hapsenjem dilera droge, tako se ni ovo ne resava hapsenjem lopova.
ti si bas provala covek

sta kazes kriminal se resava tako sto ne hapsis lopove vec ih pustis da slobodno rade

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto se kriminal ne resava hapsenjem dilera droge, tako se ni ovo ne resava hapsenjem lopova.
ti si bas provala covek
sta kazes kriminal se resava tako sto ne hapsis lopove vec ih pustis da slobodno rade![]()
ti si bas provala covek
sta kazes kriminal se resava tako sto ne hapsis lopove vec ih pustis da slobodno rade![]()
Fazon je u tome da unistavanjem krajnih elemenata ne resava problem.
Kao sto se problem narkomanije nece resiti hapsenjem dilera, tako se nas probleme nece resiti hapsenjem lopova.
Je**e se meni sto ce djelic ili Dinkic da sede u zatvoru. Sto se mene tice mogu da sede i u zatvoru i na Karibima. Ja ocu da se problemi adekvatno resavaju, a njihovo hapsenje tome nece da doprinese.
Jos jedan koji naseda na price.....
Ne zanima mene kako ce da nastradaju lopovi, nego kako ce obicni ljudi da zive........
pa to ti mislis da nece. njihovo hapsenje ce bas da doprinese da ovi politicari koji ostanu na vlasti ili dodju na vlast posle njih shvate da ne moze da se krade i otima bez da se za to plati cena nakon gubljenja vlasti na izborima.
Fazon je u tome da unistavanjem krajnih elemenata ne resava problem.
Kao sto se problem narkomanije nece resiti hapsenjem dilera, tako se nas probleme nece resiti hapsenjem lopova.
Je**e se meni sto ce djelic ili Dinkic da sede u zatvoru. Sto se mene tice mogu da sede i u zatvoru i na Karibima. Ja ocu da se problemi adekvatno resavaju, a njihovo hapsenje tome nece da doprinese.
Koliko Litara ti mozes da kupis za tvoju platu(naveo si da zaradjujes preko Hiljadu Evra)?ebo bre litar dizela vidis da su akcize u srbiji 100% vece nego u bosni? :mad:
tebi je to ok? :mad:
pa ako ti je ok onda i jesi za sisanje ovca
srbin za svoju platu moze da kupi danas 250 litara benzina max dok nemac moze 1500 i tebi je ok da srbin placa identicne akcize kao i nemac koji zaradjuje 7-10 puta vise?
pa i nisi za drugo nego za sisanje.
Koliko Litara ti mozes da kupis za tvoju platu(naveo si da zaradjujes preko Hiljadu Evra)?
On za hiljadu eura može da kupi oko 1200 litara (po 68 dinara, na Kosovu).
Kad to pretera ovamo i proda po 90 dinara zaradi 26.400.
Po odbitku troškova cca 300eura "od ture":rolleyes:
A onda sedne u pola tri za kompjuter i postavlja teme o skupom gorivu![]()
sumnjam-sa toliko masnim prstima i sav naduvan od benzina odleteo bi pored kompa u vazduh![]()
On za hiljadu eura može da kupi oko 1200 litara (po 68 dinara, na Kosovu).
Kad to pretera ovamo i proda po 90 dinara zaradi 26.400.
Po odbitku troškova cca 300eura "od ture":rolleyes:
A onda sedne u pola tri za kompjuter i postavlja teme o skupom gorivu![]()
Evo jos jedan primer ,Tri takse na slušanje muzike.
Jos malo ce i po kucama da dolaze
http://www.nedeljnitelegraf.co.yu/:
hahaha mom prijatelju koji drzi kafic dolazili ovi inspektori da mu naplate taksu za pustanje muzike . tj sto pusta muziku domacih izvodjaca u kaficima![]()
Pa ,ne vidim šta je onda loše u pristupanju E.U. i korišćenju usluga pristupnih fondova...Hebote, dupe bi prodali Rusima za malo nafte, koju uvijek mogu da zavrnu...Ako im se ne sviđa Tadićeva frizura...
Србија има велику шансу да буде еколошки чистија. Да и буквално буде – зелени рај. И да њени грађани буду много здравији него што су сад а тиме и покретнији, мршавији и насмејанији.
poskupelo gorivo na 80 dinara
ne svercujemsamo sipam za licne potrebe
jel ti krivo?![]()
Ma nije meni ni na kraj pameti da ti švercuješ:rolleyes:
Šta ima da mi bude krivo? Sipao sam pun rezervoar kad ste prodavali gorivo po 4-5 maraka, kao i danas.