Pogledajte kako beogradski milioneri zvižde narodu i narodnom predsedniku

Istorijska scena - reakcija snobova iz stanova od kojih svaki vredi po pola milona evra, na narod koji je došao iz šatora da podrzi svoju stranku
Cena kvadrata u Cvijićevoj i okolini je između 2700-3300 evra, dakle cena stana zavisi od kvadrature, da ne govorim o stanju, instalacijama, neophodnim ulaganjima itd. Dakle lupaš gluposti.

A ti iz šatora nemaju svoje kuće i stanove iz kog god whereverthefuckistana su došli?

Vucic reklamira kao Spski.

Red bi bio da Srpski preCednik koristi Srpsko vozilo.

Zar ne?
Ajde molim te, kako Predsednik da se vozi u na primer Pandi, ili 600, a toliki dušmani ga mrze. Zato mora da se vozi u blindiranom A8L od 300k evra. Nije on predsednik tamo nekakve bezvezne Danske, da ide metroom na posao i glođe kiflu dok čeka voz na klupi.

Ajde molim te, kako Predsednik da se vozi u na primer Pandi, ili 600, a toliki dušmani ga mrze. Zato mora da se vozi u blindiranom A8L od 300k evra. Nije on predsednik tamo nekakve bezvezne Danske, da ide metroom na posao i glođe kiflu dok čeka voz na klupi.
Mozda zato sto je "Aca Srbin"?

Ne znam
Siguran sam da i FIAT zna kako da blindira.

Cena kvadrata u Cvijićevoj i okolini je između 2700-3300 evra, dakle cena stana zavisi od kvadrature, da ne govorim o stanju, instalacijama, neophodnim ulaganjima itd. Dakle lupaš gluposti.

A ti iz šatora nemaju svoje kuće i stanove iz kog god whereverthefuckistana su došli?
Sto je najcrnje....oni imaju.

I po Cvijicevoj a jos vise po Dedinju, Senjaku, Vracaru....

Istorijska scena - reakcija snobova iz stanova od kojih svaki vredi po pola milona evra, na narod koji je došao iz šatora da podrzi svoju stranku
Ja vidim da je juče na izborima Vučić ubedljivo izgubio u selu Bešenovo, tačnije 3 : 0 je izgubio po broju odbornika za MZ sela.
Tako da je protiv Vučića i Beograd ali i selo, tačnije praktično svi. Bolji dokaz od toga što im u gradu viču sa prozora , a gubi izbore u selu ti ne treba.
Nego beži, napuštaj taj SNS brod koji tone i spašavaj sam sebe i menjaj stranu dok ti je vreme.

besenovo_mz.jpg

Back