Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.439
Za vas, apoteka.
Лажна...
Немачка је лажна и нашминкана апотека, а ви сте нашминкана штала и коњушари
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za vas, apoteka.
Srbi to vole, sad zamisli kako im je onda doma.Лажна...
Немачка је лажна и нашминкана апотека, а ви сте нашминкана штала и коњушари
Srbi to vole, sad zamisli kako im je onda doma.
Ništa, vadi djedovu NDH osobnu i traži domovnicu + putovnicu pa možeš zapalit dalje od "komšiluka".Готово је са лажним стандардом, Руси профитирају, онолико колико Немци губе...
Сада ће се вама исплатити преселити се у Германије, јер ће тамо за Немце бити скоро све неисплативо...
А ми долазимо код вас......прц
Ništa, vadi djedovu NDH osobnu i traži domovnicu + putovnicu pa možeš zapalit dalje od "komšiluka".
Žao mi je što je tako. Gnjev prvenstveno izjeda gnjevnoga. Valjda treba još malo vremena da povučete crtu ispod sada već davnih događaja, kao što ste to napravili Grcima, Turcima, Austrijancima, Nijemcima, Mađarima.....Немам, али много мојих пријатеља, кумова и женине родбине сте на тешкој клетви и проклетству...
Žao mi je a.....
Kako Rusi profitiriraju? Troše vojne i ljudske resurse potpuno bezveze.Декаденти, биће тако и у Хрватској, чим се Немци издувају и мало попуше од овог сукоба, којим се не назире крај, где Руси профитирају...
Vi više nemate ni jedno ni drugo.Kako Rusi profitiriraju? Troše vojne i ljudske resurse potpuno bezveze.
Žao mi je što je tako. Gnjev prvenstveno izjeda gnjevnoga. Valjda treba još malo vremena da povučete crtu ispod sada već davnih događaja, kao što ste to napravili Grcima, Turcima, Austrijancima, Nijemcima, Mađarima.....
Nisam spominjao oprost i zaborav, nego da se ide dalje bez balasta događaja iz vremena čijih svjesnih svjedoka danas jedva da još ima.Koliko smo im oprostili vidi se po podršci Rusiji.
A Hrvata nema i Hrvatska nije ni Turska ni Austrija ni Nemačka...
Nikome ništa nije oprošteno.
Nikome ništa nije zaboravljeno.
Ako se ćuti ne znači da je zaboravljeno.
Vidiš to je razlika među nama.
Mi ćutimo.
A vi kao imate?Vi više nemate ni jedno ni drugo.
Šutute vi i na bojnom polju. Samo se čuje obuća.Koliko smo im oprostili vidi se po podršci Rusiji.
A Hrvata nema i Hrvatska nije ni Turska ni Austrija ni Nemačka...
Nikome ništa nije oprošteno.
Nikome ništa nije zaboravljeno.
Ako se ćuti ne znači da je zaboravljeno.
Vidiš to je razlika među nama.
Mi ćutimo.
Šutute vi i na bojnom polju. Samo se čuje obuća.
Ruska Federacija će se nakon ovog rata raspasti na viš država.Kako Rusi profitiriraju? Troše vojne i ljudske resurse potpuno bezveze.
Ništa neobično. Pa da su meni kao dječaku pričali non-stop priče o zločestim krvožednim Hrvatima s velikim krvavim očnjacima i noktima oštrima kao sablja, i ja bih dao petama vjetra na prvi spomen Hrvata.NE pamti se da toliko hiljada kilometara kvadratnih teritorije neko izgubi za 4 dana a da uz to ima svu silu naoružanja.
Nije baš izgledno. Zasada se takav scenarij ne naslućuje.Ruska Federacija će se nakon ovog rata raspasti na viš država.
Ruska Federacija će se nakon ovog rata raspasti na viš državaKako Rusi profitiriraju? Troše vojne i ljudske resurse potpuno bezveze.
Ništa neobično. Pa da su meni kao dječaku pričali non-stop priče o zločestim krvožednim Hrvatima s velikim krvavim očnjacima i noktima oštrima kao sablja, i ja bih dao petama vjetra na prvi spomen Hrvata.![]()