Odoše Hrvati u Šengen!

Srbi to vole, sad zamisli kako im je onda doma.

Готово је са лажним стандардом, Руси профитирају, онолико колико Немци губе...

Сада ће се вама исплатити преселити се у Германије, јер ће тамо за Немце бити скоро све неисплативо...

А ми долазимо код вас...:aha:...прц

Готово је са лажним стандардом, Руси профитирају, онолико колико Немци губе...

Сада ће се вама исплатити преселити се у Германије, јер ће тамо за Немце бити скоро све неисплативо...

А ми долазимо код вас...:aha:...прц
Ništa, vadi djedovu NDH osobnu i traži domovnicu + putovnicu pa možeš zapalit dalje od "komšiluka".

Немам, али много мојих пријатеља, кумова и женине родбине сте на тешкој клетви и проклетству...
Žao mi je što je tako. Gnjev prvenstveno izjeda gnjevnoga. Valjda treba još malo vremena da povučete crtu ispod sada već davnih događaja, kao što ste to napravili Grcima, Turcima, Austrijancima, Nijemcima, Mađarima.....

Žao mi je što je tako. Gnjev prvenstveno izjeda gnjevnoga. Valjda treba još malo vremena da povučete crtu ispod sada već davnih događaja, kao što ste to napravili Grcima, Turcima, Austrijancima, Nijemcima, Mađarima.....

Koliko smo im oprostili vidi se po podršci Rusiji. :)
A Hrvata nema i Hrvatska nije ni Turska ni Austrija ni Nemačka...
Nikome ništa nije oprošteno.
Nikome ništa nije zaboravljeno.
Ako se ćuti ne znači da je zaboravljeno.
Vidiš to je razlika među nama.
Mi ćutimo.

Koliko smo im oprostili vidi se po podršci Rusiji. :)
A Hrvata nema i Hrvatska nije ni Turska ni Austrija ni Nemačka...
Nikome ništa nije oprošteno.
Nikome ništa nije zaboravljeno.
Ako se ćuti ne znači da je zaboravljeno.
Vidiš to je razlika među nama.
Mi ćutimo.
Nisam spominjao oprost i zaborav, nego da se ide dalje bez balasta događaja iz vremena čijih svjesnih svjedoka danas jedva da još ima.

NE pamti se da toliko hiljada kilometara kvadratnih teritorije neko izgubi za 4 dana a da uz to ima svu silu naoružanja.
Ništa neobično. Pa da su meni kao dječaku pričali non-stop priče o zločestim krvožednim Hrvatima s velikim krvavim očnjacima i noktima oštrima kao sablja, i ja bih dao petama vjetra na prvi spomen Hrvata. :kafa:

Kako Rusi profitiriraju? Troše vojne i ljudske resurse potpuno bezveze.
Ruska Federacija će se nakon ovog rata raspasti na viš država
Ništa neobično. Pa da su meni kao dječaku pričali non-stop priče o zločestim krvožednim Hrvatima s velikim krvavim očnjacima i noktima oštrima kao sablja, i ja bih dao petama vjetra na prvi spomen Hrvata. :kafa:

Znali su kakve su zločine počinili posebno 1991 godine.

Back