dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.498
da to je ta moja tužna priča 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

maa, može i kada sam tu,.. pomoći ću ja,.. nije da ne bih,..Na probni rad dok ti nisi tu?![]()

nije tuzna...mlad si jos...da to je ta moja tužna priča![]()

ne treba hvala..ni basta ni sprat u zakup..podesavaj ti to prema sebi ili onoj koja ti se javi na oglas..a visoka sam taman koliko treba ..ni niska ni visokamaa, može i kada sam tu,.. pomoći ću ja,.. nije da ne bih,..
razumem ja,.. mlada, neiskusna,.. nego se mislim,.. da bih joj izdao u zakup i baštu i sprat,.. na godinu dana,.. tako se izdaju bašte,.. jel'da Liki ?
Šta fali da budemo komšije,.. i da nauči i oko biljaka,.. rekreacija,.. zdrava ishrana,.. zdrav život,.. U zdrvom telu, zdrav duh...
Nego me zanima, koliko si @Nina visoka,.. da podesim visinu uzdignitih gredica prema tvojoj visini![]()

hvala ti za ovo mladnije tuzna...mlad si jos...
ukoliko budes isao redovno na pijacu i budes pipao redovno paradajz...naucices![]()
pa, ne bi to bilo skupo,..ne treba hvala..ni basta ni sprat u zakup..podesavaj ti to prema sebi ili onaoj koja ti se javi na oglas
malo bih odmorio,.. imao bih komšinicu,.. društvo za kafu,.. 
tebi treba neko sa iskustvom u povrtarstvu..ja ga nemam osim da kupujem na pijaci..to znampa, ne bi to bilo skupo,..malo bih odmorio,..
Nee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...tebi treba neko sa iskustvom u povrtarstvu..ja ga nemam osim da kupujem na pijaci..to znam

Zaboravih,.. a i pijaca je jako blizu,..tebi treba neko sa iskustvom u povrtarstvu..ja ga nemam osim da kupujem na pijaci..to znam

ja da ti kuvam kafuNee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...
Ti mi trebaš - majke-mi .
Umeš da kuvaš kafu ?![]()
..ja ni sebi ne kuvam a tebi cu ..
Imamo aparat dušice,.. to je bilo samo zbog popusta,..ja da ti kuvam kafu..ja ni sebi ne kuvam a tebi cu ..
![]()
..Uzdignute gredice su sada u modi,.. sada ih nazivaju visoke gredice. A, te koje si ti postavila su davno bile u modi i više zbog estetike..malo smo se nasalili a sada da se vratimo na temu i pricu o bastama
сетих се Унковића, деде и и тужне причеda to je ta moja tužna priča![]()

требаш нагласити да си просветар, и све ће бити јасно.Nee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...
Ti mi trebaš - majke-mi .
Umeš da kuvaš kafu ?![]()

da,ova prva slika,imam 3 kutijeOvako nešto ? Pogledajte prilog 1364081
Ili ovako ?
Daa, i dok raspiše konkurs,.. dok odabere asistenta,..ne bi ona to sama,.. u društvo je lepše,.. i uz muziku
..

ај' ћути... неће.To je super za rasad.
Nego ...ovo što smo se namučili da trimerišwmo, plevimo, radili u bašti generalno, sad će da se skuva od vrućine?

Plašiš se nevremena ?ај' ћути... неће.
од некога сам чула да нам најављују невреме.
е, тога ме је страх и због поврћки, а и себе.![]()
да.Plašiš se nevremena ?
gde imas mesto u basti..papriku posadirasadila sam sto paprika..
A sve kao neću papriku uopšte da sadim, jer kod mene to slabo uspreva.
Pa tako vezicu po vezicu i danas još tri i kad sam prebrojala...
tačno nisam normalna..
Ostalo mesta u bašti i bilo mi žao da nema tu ničega..

Kad, bre?ај' ћути... неће.
од некога сам чула да нам најављују невреме.
е, тога ме је страх и због поврћки, а и себе.![]()