dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.498
da to je ta moja tužna priča 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

maa, može i kada sam tu,.. pomoći ću ja,.. nije da ne bih,..Na probni rad dok ti nisi tu?

nije tuzna...mlad si jos...da to je ta moja tužna priča

ne treba hvala..ni basta ni sprat u zakup..podesavaj ti to prema sebi ili onoj koja ti se javi na oglas..a visoka sam taman koliko treba ..ni niska ni visokamaa, može i kada sam tu,.. pomoći ću ja,.. nije da ne bih,..
razumem ja,.. mlada, neiskusna,.. nego se mislim,.. da bih joj izdao u zakup i baštu i sprat,.. na godinu dana,.. tako se izdaju bašte,.. jel'da Liki ?
Šta fali da budemo komšije,.. i da nauči i oko biljaka,.. rekreacija,.. zdrava ishrana,.. zdrav život,.. U zdrvom telu, zdrav duh...
Nego me zanima, koliko si @Nina visoka,.. da podesim visinu uzdignitih gredica prema tvojoj visini

hvala ti za ovo mladnije tuzna...mlad si jos...
ukoliko budes isao redovno na pijacu i budes pipao redovno paradajz...naucices
pa, ne bi to bilo skupo,..ne treba hvala..ni basta ni sprat u zakup..podesavaj ti to prema sebi ili onaoj koja ti se javi na oglas
 malo bih odmorio,.. imao bih komšinicu,.. društvo za kafu,..
  malo bih odmorio,.. imao bih komšinicu,.. društvo za kafu,.. 
tebi treba neko sa iskustvom u povrtarstvu..ja ga nemam osim da kupujem na pijaci..to znampa, ne bi to bilo skupo,..malo bih odmorio,..
Nee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...tebi treba neko sa iskustvom u povrtarstvu..ja ga nemam osim da kupujem na pijaci..to znam

Zaboravih,.. a i pijaca je jako blizu,..tebi treba neko sa iskustvom u povrtarstvu..ja ga nemam osim da kupujem na pijaci..to znam

ja da ti kuvam kafuNee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...
Ti mi trebaš - majke-mi .
Umeš da kuvaš kafu ?
 ..ja  ni sebi ne kuvam a tebi cu ..
..ja  ni sebi ne kuvam a tebi cu ..
Imamo aparat dušice,.. to je bilo samo zbog popusta,..ja da ti kuvam kafu..ja ni sebi ne kuvam a tebi cu ..

..
 ..Uzdignute gredice su sada u modi,.. sada ih nazivaju visoke gredice. A, te koje si ti postavila su davno bile u modi i više zbog estetike..malo smo se nasalili a sada da se vratimo na temu i pricu o bastama
сетих се Унковића, деде и и тужне причеda to je ta moja tužna priča

требаш нагласити да си просветар, и све ће бити јасно.Nee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...
Ti mi trebaš - majke-mi .
Umeš da kuvaš kafu ?

da,ova prva slika,imam 3 kutijeOvako nešto ? Pogledajte prilog 1364081
Ili ovako ?
Daa, i dok raspiše konkurs,.. dok odabere asistenta,..ne bi ona to sama,.. u društvo je lepše,.. i uz muziku
..

ај' ћути... неће.To je super za rasad.
Nego ...ovo što smo se namučili da trimerišwmo, plevimo, radili u bašti generalno, sad će da se skuva od vrućine?

Plašiš se nevremena ?ај' ћути... неће.
од некога сам чула да нам најављују невреме.
е, тога ме је страх и због поврћки, а и себе.
да.Plašiš se nevremena ?
gde imas mesto u basti..papriku posadirasadila sam sto paprika..
A sve kao neću papriku uopšte da sadim, jer kod mene to slabo uspreva.
Pa tako vezicu po vezicu i danas još tri i kad sam prebrojala...
tačno nisam normalna..
Ostalo mesta u bašti i bilo mi žao da nema tu ničega..

Kad, bre?ај' ћути... неће.
од некога сам чула да нам најављују невреме.
е, тога ме је страх и због поврћки, а и себе.