Odoh u baštu..

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na probni rad dok ti nisi tu? :think:
maa, može i kada sam tu,.. pomoći ću ja,.. nije da ne bih,.. :rumenko:
razumem ja,.. mlada, neiskusna,.. nego se mislim,.. da bih joj izdao u zakup i baštu i sprat,.. na godinu dana,.. tako se izdaju bašte,.. jel'da Liki ?
Šta fali da budemo komšije,.. i da nauči i oko biljaka,.. rekreacija,.. zdrava ishrana,.. zdrav život,.. U zdrvom telu, zdrav duh...
Nego me zanima, koliko si @Nina visoka,.. da podesim visinu uzdignitih gredica prema tvojoj visini :lol:

maa, može i kada sam tu,.. pomoći ću ja,.. nije da ne bih,.. :rumenko:
razumem ja,.. mlada, neiskusna,.. nego se mislim,.. da bih joj izdao u zakup i baštu i sprat,.. na godinu dana,.. tako se izdaju bašte,.. jel'da Liki ?
Šta fali da budemo komšije,.. i da nauči i oko biljaka,.. rekreacija,.. zdrava ishrana,.. zdrav život,.. U zdrvom telu, zdrav duh...
Nego me zanima, koliko si @Nina visoka,.. da podesim visinu uzdignitih gredica prema tvojoj visini :lol:
ne treba hvala..ni basta ni sprat u zakup..podesavaj ti to prema sebi ili onoj koja ti se javi na oglas..a visoka sam taman koliko treba ..ni niska ni visoka :lol:

malo smo se nasalili a sada da se vratimo na temu i pricu o bastama
Uzdignute gredice su sada u modi,.. sada ih nazivaju visoke gredice. A, te koje si ti postavila su davno bile u modi i više zbog estetike..
Prednosti: - drenaža,.. koja se ove godine pokazala veoma bitnom i ovde efikasnom ,..lak rad , podešavanje pH podloge,..

Nee, dušice, opet si pobrkala lončiće... treba mi učenica i komšinica,..ti mi trebaš.. taj sa iskustvom bi mi pametovao i radio po svom,. a znaš da sam ja taj koji voli da pametuje,...
Ti mi trebaš - majke-mi .
Umeš da kuvaš kafu ? :kafa:
требаш нагласити да си просветар, и све ће бити јасно.:lol:

rasadila sam sto paprika.. :pljus:

A sve kao neću papriku uopšte da sadim, jer kod mene to slabo uspreva.
Pa tako vezicu po vezicu i danas još tri i kad sam prebrojala... :lol:
tačno nisam normalna..
Ostalo mesta u bašti i bilo mi žao da nema tu ničega..

rasadila sam sto paprika.. :pljus:

A sve kao neću papriku uopšte da sadim, jer kod mene to slabo uspreva.
Pa tako vezicu po vezicu i danas još tri i kad sam prebrojala... :lol:
tačno nisam normalna..
Ostalo mesta u bašti i bilo mi žao da nema tu ničega..
gde imas mesto u basti..papriku posadi
pa kada poraste i sazri imas ajvar da pravis :D

Back