Jasna
Stara legenda
- Poruka
- 77.575
Produžen radni dan za sat vremena.. ja propadoh danas.. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
neće, neće,... pa stane,..Kako ide drugari?
i ja isto,.. ali msm da je zbog forumakisovito....dakle ne ide...nikako da posadim kane i neko drugo cvece i drvece zbog vremena...
O hvala Bogu. Ako kiše bude, uspeće i kod mene nešto u bašti, konačno..Kako ide drugari?
Dokle ste stigli?
Prema nekim prognozama čeka nas dugo i kišno leto.....
Pa rano je za neke biljke.I ja sam još na rasadima.
Langsam.....
ti si prava bastovanka..svaka ti cast i zavidim ti pozitivno naravno u smislu da bih da imam mogucnosti i ja se bavila bastovanstvomOdoh da očistim luk od trave još jednom i to mu je to. Više ga ne diram.
Sada bi trebao da formira glavice, pa da ga ne ometam.
Ove godine sam posle svake kiše po malo razmrdala zemlju oko
biljaka i niti je to bilo čupanje trave, niti neko kopanje. Korovi nisu
uspeli da uhvate zalet. Samo vučem motičicu okolo. Tako da je malčranje
što se mene tiče u zaborav otišlo.
Zelena salata izgleda kao da su je kokoške nakljucale. Na tikvicamaU Zrenjaninu je palo najviše i oštetila je listove i cvetove na cveću. Na povrću ne vidim oštećenja.
да знаш. па ћемо ко Плант, госпоЦки.Toliko je sve zaraslo da moram da ruskovilišem i usitnjavam zemlju,srećom te je meka.
Sedoh da zapalim cigar.
Doći će dan da sve dignemo na visoke gredice.
јесу, ал комарацааа. успела оволико, али довољно је. стара сорта, мирисне и укусне. туђеLepo su rodile maline ove godine..
прскање превентиве ради, или....Juče sam sve isprskala plavim kamenom.
I posla imam danas preko glave, al samo izađem na onu vrućinu
i vratim se u kuću..![]()
Da. Ako plamenjača krene, posle ne znam da li je moguće zaustaviti je.прскање превентиве ради, или....
псссст за врућину. једва је дочекала.
је л башта за кућне потребе, или...