ja sam sve zalio u beton samo da ne moram saditi čupati okopavati zalivati al zato sam dobio više parkirnih mjesta
bas su lepe kao prvo cvece posle zimeNa mojoj pijaci za sada ima samo zelja, mladih kopriva, blitve prošlogodišnje i celera.
Beli luk je nikao i grašak.
Jagorčevina juče slikana u bagremovoj šumi.
Pogledajte prilog 1312271
I ja, al uvek ono kao nemamo vremena. Srećom sam uzeo neki čačanski, seme za krompir u polju apoteci.Imam neke džakove od peleta i kukuruza. Ovde već sade krompir po njivama. Nije rano. Ne nikne on baš odmah.
Seme uzimam u polj. apoteci. A volela bih da nabavim neku staru sortu.
Hvala.Nije kod mene zemlja dobra za batat. Baš se mučio prošle godine i nije uspeo. Možda kada bih i njega sadila u džakove ili povišene leje...
Rasad batata nam je uspeo. Prvo proklija na krtoli, pa u vodu sa vrbinim sokom, pa u čašice. I super je bio. Al mu se zemlja i suša nisu svidele.
Sad je kasno da napraviš rasad, ali sigurno ima negde da se kupi.
Kako da probam da uzgojim lol celer korenaš?Ove godine celer neću sejati. Imam ga od prošle godine, pa ću seme
sačekati za sledeću. Malo se sneveselio od ovih mrazeva, al preživeo
je.
Ok, napraviću mu zasebnu, izdignutu lejicu sa strane. Još jedno pitanje. Kako da ga sačuvam preko zime, da li mi je agril i dupli recimo dovoljan?Od korenaša bi mogao ove godine lišće da koristiš.
Joj što ja negde idem, pa nešto da vidim..Eo je kiša, kod mene čak bilo i malo grada... al valjda do sutra stane, da ubacim cveklu .
@Jasna...jesi li videla možda one obične crne folije negde. Ne one debele, MSM ko kesa za đubre su... : )