Srboskizborim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.581
Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
U Srbiji se kaže "Bosanci".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Otkud ti iz Bihaca znas kako se kaze u Srbiji???U Srbiji se kaže "Bosanci".
Па овај Андреј је отворени Хрват овдје на форуму.ovo je tipican primer sta prosecan Srbin NE misli
naravno da treba da dodje do reujedinjenja
naravno ako obe strane zele i ne pod dominacijom Srbije....
Mi smo generalno Jugosloveni i kosmopolite .Svi ljudi sa prostora nekadasnje Jugoslavije za nas su naši.Ne pravimo razliku po etničkoj pripadnosti.Možda kad sretnemo Albance pa i muslimane neka mala rezerva postoji ali brzo nestane.Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Kao na najbolje srbe. Što pitaš?Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Cega se tacno bojis!Jako se bojim Bosne,i svega sto se sada tamo dogadja.Ne mogu da se otarsim cinjenice,da je iskra koja je zapalila pocetak Prvog svetskog rata,kresnuta
u Bosni....Kao da neke iskrice,opet pocinju da svetlucaju iz tog Balkanskog bureta baruta......
A Hercegovce ko hebe a??Iskapa.....Mi iz srbije,gledamo na vas sa simpatijama,ali za nas ste prvo Bosanci a pod b.Srbi........
HEBALA TE Bosna koju narod bosne ne želi. ima li nešto u toj tintari?nonaligned ----Nemam dobro misljenje,kada se pomene Bosna u celosti. Kralj Aleksandar Karadjordjevic je hteo Bosnu u okviru svoje Kraljevine,
pa ispade,zbog bosne i ubistva Vojvode Ferdinanda,izbi Prvi svetski rat.Tito je isto ubacio Bosnu,u svoju" Kraljevinu". Mislim da treba da imamo
dobre odnose sa B i H,ali svako na svome,pa ce prijateljstvo potrajati.....
eto vidiš i sam. zato treba dve RS da se ujedine i biće jedna... i neće biti zbunjujuće za one s pola mozga.Sve ovo sto je napravljeno sa vestackom tvorevinom,pod nazivom Republika Srpska,pogresno je.Ne mogu postojati u evropi dve Republike Srbije.
Ne ovako je dobro.eto vidiš i sam. zato treba dve RS da se ujedine i biće jedna... i neće biti zbunjujuće za one s pola mozga.![]()
Bolji su u najbitnijem, ginu slozno do poslednjeg za svoju zemlju.Срби из Републике Српске су од Срба из других српских крајева у нечем мало бољи, у нечем не, али су увек наша српска браћа!
Nije bilo do vidjenja ni devedesetih nece ni posle njih...Ne ovako je dobro.
Samo Dodik i Vučić će vam biti smenjeni i doviđenja
Ne ovako je dobro.