Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то босанци је могло да прође у неким наивнијим временима, сада сте Срби из српског дела боснеda li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Kad cujes neku uvredu oz Srbije - znaj da je nije izrekao Srbin. Imamo puno shugoslovena i drugog sljama koji pokusava da unese razdor.
if ypu change your mindKao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Gledamo na vas prvo kao bosance,onda sa simpatijama kao srbe.Ali ne volimo,sto hocete po svaku cenu,daKao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Mi na vas gledamo,prvenstveno kao na bosance etnicke srbe.Simpaticni ste nam,ali ne volimo sto Dodik stalno istice ujedinjenje sa nama,tj.Republikom Srbijom.Borili ste se,da dobijete autonomiju,i mi to pozdravljamo,ali vi treba da ostanete u sastavu B i H,jer to je vasa domovina....Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
To nije nasa domovinaGledamo na vas prvo kao bosance,onda sa simpatijama kao srbe.Ali ne volimo,sto hocete po svaku cenu,da
Mi na vas gledamo,prvenstveno kao na bosance etnicke srbe.Simpaticni ste nam,ali ne volimo sto Dodik stalno istice ujedinjenje sa nama,tj.Republikom Srbijom.Borili ste se,da dobijete autonomiju,i mi to pozdravljamo,ali vi treba da ostanete u sastavu B i H,jer to je vasa domovina....
ovo je tipican primer sta prosecan Srbin NE misliGledamo na vas prvo kao bosance,onda sa simpatijama kao srbe.Ali ne volimo,sto hocete po svaku cenu,da
Mi na vas gledamo,prvenstveno kao na bosance etnicke srbe.Simpaticni ste nam,ali ne volimo sto Dodik stalno istice ujedinjenje sa nama,tj.Republikom Srbijom.Borili ste se,da dobijete autonomiju,i mi to pozdravljamo,ali vi treba da ostanete u sastavu B i H,jer to je vasa domovina....
2/3 poslanickih glasova odlucuje o ujedinjenju Srpske i Srbije???Srbi u Bosni imaju predsjednika u RS i clana predsjednistva u BH,ne znam sta mislis pod tim "sta ste uradili"?Odnosi su definisani skupštinskim većinama, ili 2/3 glasova poslanika odlučuje o mogućoj federaciji Republike Srpske i Srbije .
Bosanski Srbi imaju predsednika u Srbiji , i šta ste uradili ?
Tako stoji u nasem Srbijanskom ustavu o promeni granica . A imate većinu u Srbiji , poreklom bosanskih Srba.2/3 poslanickih glasova odlucuje o ujedinjenju Srpske i Srbije???Srbi u Bosni imaju predsjednika u RS i clana predsjednistva u BH,ne znam sta mislis pod tim "sta ste uradili"?
Mislim da je najmanji problem za ujedinjenje Srba sa obje strane Drine ustav Srbije.Cisto sumnjam da je vecina stanovnistva Srbije porijeklom iz BosneTako stoji u nasem Srbijanskom ustavu o promeni granica . A imate većinu u Srbiji , poreklom bosanskih Srba.
.
ne nasedaj na provokacijeMislim da je najmanji problem za ujedinjenje Srba sa obje strane Drine ustav Srbije.Cisto sumnjam da je vecina stanovnistva Srbije porijeklom iz Bosne
Moga bih da prihvatim federaciju ili konfederaciju , ali ne jedinstvenu drzavu da ovde u Srbiji vedre i oblače na svim položajima.Mislim da je najmanji problem za ujedinjenje Srba sa obje strane Drine ustav Srbije.Cisto sumnjam da je vecina stanovnistva Srbije porijeklom iz Bosne
Nemamo mi nista protiv federacije ili konfederacije nama je svejedno bitno je samo da se ujedinimo,pa jedini stvarni problem i jeste medjunarodno priznanje i posledice koje izostanak istog donosiMoga bih da prihvatim federaciju ili konfederaciju , ali ne jedinstvenu drzavu da ovde u Srbiji vedre i oblače na svim položajima.
Dodik i Aleksadnar to mugu da urade za mesec dana , ali da li će to biti medjunarodno priznato verovatno neće , ali bitna je volja gradjana i to je ono što ulazi u istoriju kao iskazana volja gradjana .
Znači problem je samo u njima dvojici .
Stvarni problem su ta dvojica na vlasti sto to ne smeju.Nemamo mi nista protiv federacije ili konfederacije nama je svejedno bitno je samo da se ujedinimo,pa jedini stvarni problem i jeste medjunarodno priznanje i posledice koje izostanak istog donosi
Vecina Srba danas je poreklom iz Stare Srbije tj Crne Gore, S Albanije, Hercegovine i Raske (sira oblast).Mislim da je najmanji problem za ujedinjenje Srba sa obje strane Drine ustav Srbije.Cisto sumnjam da je vecina stanovnistva Srbije porijeklom iz Bosne
Ја док сам мог’o гледан сам био попут Рокија Балбое.Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Шта ти је то пак RS? Република Словенија, Словачка или шта?Kao neko ko je iz RS...
У колоквијалном говору (иако би се могло користити и за све становнике Србије или пак Српске ма којем народу припадали, али се обично не користи) термин Срби је народносна одредница, односно етничка припадност, термини Херцеговци, Крајишници, Босанци, Семберци, Посавци су територијалне одреднице, припадност завичају, то су појмови које не треба бркати.zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?
Što te to zanima? Imaš neodumice u vezi odnosa?Kao neko ko je iz RS zanima me kako ljudu iz Srbije gledaju na nas,da li smo za njih prvo Srbi pa onda Bosanci ili obrnuto?