ali ti sad sebe uzimas za nekakvu " moralnu vertikalu " da ne kazem "normalnu vertikalu"

kao "znaju da nije normalno"
Не узимам себе, и ја волим да радим неке ненормалне ствари.
evo ja ne mislim da je gej "nenormalno"
neko misli da jeste nenormalno
ko smo mi da sudimo sta je "normalno"
Ок, па ко смо онда да судимо и да је педофилија ненормална? Ако се клинац од 10 година слаже да хоће секс и то воли, одакле нама право да му то забрањујемо и да га убеђујемо да је само умислио да воли, да је наводно незрео и да не зна тачно шта хоће? А како тек објаснити овом пунолетном да је то ненормално? Онда он пита - Ок, а јел могу да имам секс са силиконском лутком дечака, тако никога не повређујем? А ми му и то забрањујемо. Па смо забранили и секси стрипове где има ликова који делују да су прилично малолетни, тј. сексуално незрели. Са којим изговором онда све то? Ваљда зато што је чудно да се човек од 40 година сексуално задовољава са гуменим луткама дечака, беба, свиња, зомбија или ванземаљаца? Претпостављам да имаш неки осећај да је то ненормално без да ти је ико икада причао ишта о томе...
malo je ipak bizarno uporedjivati lgbt sa ubicama
Не упоређујем ја ЛБГТ са убицама, машиш поенту. Ја ти објашњавам да постоји разлика између тога шта је нормално или ненормално, у односу на оно што се теби као појединцу свиђа или не свиђа. И нема никаквог проблема да ти се свиђа 80 % ствари које су нормалне и 20% оних које нису. То што се теби нешто свиђа, или ти не смета или ти је гадно, не мора да има везе са тиме да ли је нешто нормално или ненормално. Не одређује човеку ненормланост неке појаве то да ли му се нешто свиђа или не. Ти можеш да мрзиш сладолед од ваниле, па не мораш да мислиш да ти једење истог ненормално.На исти начин може да те привлачи некрофилија и да будеш сасвим свесна да је ненормлана.
Што се тиче сексуалности треба читати старије ауторе који су све облике сексуалних поремећаја, квалитативних и квантитавних, обрадили уздуж и попреко, без осврта на политику, религију или моду. У зависности од облика и интензитета са великим бројем њих се може прилично уобичајено живети.
lgbt nikog ne ugrozava i ne nanosi bol
Што није никакав аргумент.
Ни копрофагија, или да не идемо тако далеко, обична копрофилија, никога не угрожава па претпостављам да ћемо се сложити да је ненормална?
ili sta je to "odvratno"
neko voli grupni seks nekom je to odvratno
ko je sad tu normalan
pipav je teren "normalnosti"
Пипав је терен око тога шта се теби или мени свиђа и то је субјективно. А шта је нормално, бар се мени чини, је свима прилично јасно.