- Poruka
- 36.307
Ne čujem, glasnije maloпссссст...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čujem, glasnije maloпссссст...
Ma on sa svojih 94 god je bezopasanNe čujem, glasnije malo
Ma svi smo bezopasni, što je najgore
Prošli su naši "opasni" dani![]()
Opet nisi poneo slušni aparat, ccccали и не треба ништа да се чује...
Opet nisi poneo slušni aparat, cccc
Opasani MysticЈа сам још увек опасан.
Имам опасач и носим га, тако да сам опасан
Opasani Mystic
Opet se nešto ne uklapa ...
... ??Sa njim samo u Vrnjačku banju , jer tamo izgleda vrvi od opasnih i samica, inače može razdvojenoОћеш и ти без мужа на одмор ....... ??
Ni Soko Banja nije bezazlena, ovo iskustvo progovaraSa njim samo u Vrnjačku banju , jer tamo izgleda vrvi od opasnih i samica, inače može razdvojeno![]()

е, видимо се онда тамо сви на гомили ја частим свима вечеру, пиће !!!Sa njim samo u Vrnjačku banju , jer tamo izgleda vrvi od opasnih i samica, inače može razdvojeno![]()
Ni Soko Banja nije bezazlena, ovo iskustvo progovara![]()
Au brate Lagerta, a ja odmor već istrošila na moreNi Soko Banja nije bezazlena, ovo iskustvo progovara![]()

Au brate Lagerta, a ja odmor već istrošila na more
Vazdan sam u raskoraku sa zabavom.
Videću nekako da iskrpim par dana za banje![]()
Da ima s kim da igra šah dok nas dve obilazimo "znamenitosti" BanjeМоже, али бар ти поведи мужа ...
Jok, tebe cu slušati kako treba da se ponašamo i funkcionišemo u vezi. Bilo dobro meni, dobro njoj.Зато је и бивша, ... живеле прекомерне слободе, прекомерна љ.права и прекомерна демократија....
Ovaj virtuelni svet je baš zanimljiv, samo me ponekad zbuni 2 u 1Дирнута сам вашом љубазношћу и временом које сте уложили да помогнете саветима. Ваша мудрост и увиди оставили су трајан утисак и веома сам вам захвалан на томе.
када сам узбуђена, дешавају се грешке, извиниOvaj virtuelni svet je baš zanimljiv, samo me ponekad zbuni 2 u 1![]()
Zašto izvinjenje meni?када сам узбуђена, дешавају се грешке, извини
To objasnjava neke stvariУскоро славим 95. рођендан ...
у Врњачкој Бањи ... псссттт...
...срккjel ide da se 'odmori' ili sta?Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!
Да ли треба да откаже путовање?
Pogledajte prilog 1577657
jel ide da se 'odmori' ili sta?