- Poruka
- 43.403
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tupruptup tuptuptup tuptuptup, cujes li?Nemas pojma i drži se toga sto ti najbolje ide npr. podhebavanje u tome si ekspert

Pa šta ćete mi vi ondaNemoj meni, čuvaj muža![]()
Znači, to je moderan način kako kardiolog postavlja pitanjaTupruptup tuptuptup tuptuptup, cujes li?
Mogla bih da otvorim vrtić za muževe koji ne vole more..Ovo može da se shvati višestruko![]()
da moguBilo bi mnogo zabavnije da se već jednom smuvate.Tupruptup tuptuptup tuptuptup, cujes li?
Uživaj i za nasJa se banjala u moru, zabole me za vaših 40![]()
i sad planiram da odem da se bućnem dok mi vršti ovaj fudbal 
Hahaha obrisala je porukuJašta. Treba se kloniti žena sa srčanim problemima !
Šteta. Ja baš htela da predložim da otvorimo kladionicu. Ja bih se kladilaHahaha obrisala je poruku

Šteta. Ja baš htela da predložim da otvorimo kladionicu. Ja bih se kladila
na to da će ona da umre tebe.![]()
kad ti ovo kazesLjudi su zarazeni povrsnim odnosima prosto ne znaju sta je posvecenost nekom
moze da ide bez muza na odmor - kod njegovih![]()

Naravno da ne treba, trebala bi da razmisli za koga se udalaМоја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!
Да ли треба да откаже путовање?
Pogledajte prilog 1577657
drugi deo odmora neka tvoja drugarica planira sa partnerom i , problem resen.Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!
Да ли треба да откаже путовање?
Pogledajte prilog 1577657
javi i gde idesMuž ne voli more, ja volim i šta je problem što sam išla bez njega ? Evo me, žive, zdrave i neobečašćenei sad planiram 10 dana odmora bez njega, javiću vam ako se desi neka nepodopština
![]()

da bude živa saranjena pored muža, tako trebaDobro
Iscitala sam temu
Kad on umre u dubokoj starosti grehota je da ona živi treba i ona da umre, jer sto žena da živi a on ie umro
Kakav je to luksuz
Ne znam u čemu je problem?Pa ne moramo da imamo iste ideje u vezi letovanja jer smo par. Moja bivša je išla u Egipat sa drugaricom, a ja u GR jer nismo mogli da dobijemo godišnji u isto vreme. A i ja vise volim GR. Moj drugar ne voli more pa ide da vozi bajk po planini, a žena sa decom ode na more. Sve ok.