Oдмор без мужа

Šteta. Ja baš htela da predložim da otvorimo kladionicu. Ja bih se kladila
na to da će ona da umre tebe. :kafa:

Car Driving GIF by PLAYMOBIL

Poslednja izmena od moderatora:
Naravno da je ok, ali opet zavisi od situacije.

Ako pre toga nije imala taj odmor sa muzem, a on nije tip koji bi tako nesto uradio, onda nije ok. Ako su vec isli na odmor, a sada ona hoce da ode sa majkom, sto da ne. Ako je on isao tako sam ili sa nekim bez nje, onda je vise nego ok i da ona ode.

Bitan je ugao gledanja.

Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!

Да ли треба да откаже путовање?

Pogledajte prilog 1577657
Naravno da ne treba, trebala bi da razmisli za koga se udala

Моја Другарица је резервисала 10 дана у Турској за себе и своју мајку! Она се јако радује овом одмору, али ми је рекла да је њен муж веома свадљив и да му се не свиђа што његова жена иде на одмор са мајком. Моја Другарица одлично зарађује, па је платила мајци пут и хотел!

Да ли треба да откаже путовање?

Pogledajte prilog 1577657
drugi deo odmora neka tvoja drugarica planira sa partnerom i , problem resen.
Ne treba zapostaviti partnera ali isto tako ni roditelje, decu. Za sve se mora naci vreme i resenje.
Cini mi se da je ovde u pitanju neki drugi problem, koji se tice samo njih dvoje.

Ne znam u čemu je problem? 🤔Pa ne moramo da imamo iste ideje u vezi letovanja jer smo par. Moja bivša je išla u Egipat sa drugaricom, a ja u GR jer nismo mogli da dobijemo godišnji u isto vreme. A i ja vise volim GR. Moj drugar ne voli more pa ide da vozi bajk po planini, a žena sa decom ode na more. Sve ok.

Зато је и бивша, ... живеле прекомерне слободе, прекомерна љ.права и прекомерна демократија....

Back