- Poruka
- 132.032
skoro pa orgazmicna jer je bez muza?када сам узбуђена, дешавају се грешке, извини

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skoro pa orgazmicna jer je bez muza?када сам узбуђена, дешавају се грешке, извини

od muza na primer?одмор значи одмор индивидуално је од чега се ко одмара

zar se ne pise spojeno?Ni Soko Banja nije bezazlena, ovo iskustvo progovara![]()

Колико је реално да вам није потребан одмор од партнер у контексту заједно проведених година ?od muza na primer?![]()
veoma ako se voliteКолико је реално да вам није потребан одмор од партнер у контексту заједно проведених година ?

нисте у дугој вези или намерно зезатеveoma ako se volite![]()

да, и? не легитимно провести одмор без њега, јер то значи да партнера више не волим?valjda si nekog izabrala za muza jer ti je lepo sa njim?
nisi valjda sponzorusa?![]()
ако је већ била на одмору са мужем не видим проблем да има жељу да оде без њега и реално не иде сама већ са мајкомja bih se na tvom mestu zapitao zasto ne zelim sa partnerom na odmor, sta mi smeta u njemu da bi imao zelju da smo razdvojeni.
i da se razumemo, nisam protiv toga, postoje okolnosti gde partneri trebaju/mogu da idu odvojeno, ovde pricamo o zelji da ne ides sa partnerom a mozes.
Kaži to mom autokorektuzar se ne pise spojeno?
stvarno nije bezazlena
a vidim i ti znas za cuvene seminare u banjama i planinama![]()

Ako joj je lepse sa mamom bez muza onda neka ide. Ali i neka se zapita onda da joj muz jos uvek odgovara kao partner i saputnik.
normalno da mi je lepše opušten odmor a ne odmor sa nekim ko to ne voli 
Pa naravno da mi je lepše, išli smo na more ,ranije sa decom, on brojao dane do povratka, vukla sam ga na plažu i podmićivala ladnim pivomnormalno da mi je lepše opušten odmor a ne odmor sa nekim ko to ne voli
![]()
ako ide da odmara sta ce joj muz da je smara?одмор значи одмор индивидуално је од чега се ко одмара
bezazlena se pise spojeno, bilo bi cudno da bude bez azlena jer ni ne znamo sta je to 'azlen'.zar se ne pise spojeno?
stvarno nije bezazlena
a vidim i ti znas za cuvene seminare u banjama i planinama![]()
Mislio je na Sokobanju, koju je moj autokorekt napisao kao Soko Banja a ja ostavila tako, ne ispravivši grešku...bezazlena se pise spojeno, bilo bi cudno da bude bez azlena jer ni ne znamo sta je to 'azlen'.
Mislio je na Sokobanju, koju je moj autokorekt napisao kao Soko Banja a ja ostavila tako, ne ispravivši grešku...

a se brzo odmorila!Ona se već vratila sa odmora, a vi još raspravljate..![]()
bez muža se odmoriš čas posla..a se brzo odmorila!