ODLUČENO JE, TRAMP DAO ROK ZA REŠENJE PROBLEMA KOSOVA!

Da.

Samo ipak nije logično niti normalno da jedna Hrpa Debilčina kao što su Smrad & Kal svih bedževa, voza ceo svet 8. godinu.

U tom smeru, nije nemoguće da se čovečanstvo prene iz tog sna
Koja patetika...

Ona misli da je Vučić toliko bitan da utiče na čovečanstvo i da je u stanju da 'voza ceo svet'. :D

Nova strateška kampanja i manevar SNS-a:
Botovi rade kontra kampanju - ovo što radi Jami19 :D Odnosno, trude se da svojom bolesnom retorikom i isključivošću, te nerealnom količinom prostakluka, uz to veličajući zlotvore, ogade narodu opoziciju.

Da.

Samo ipak nije logično niti normalno da jedna Hrpa Debilčina kao što su Smrad & Kal svih bedževa, voza ceo svet 8. godinu.

U tom smeru, nije nemoguće da se čovečanstvo prene iz tog sna
To odugovlačenje je i moguće upravo zato što se zapad nije maksimalno aktivirao. Čim tabloidi trućaju da se Tramp budi i kada dodje za sto čeka ga fascikla sa natpisom Kosovo je jasan znak da je sve suprotno od toga. Najbolji način da provališ istinu je da kada pročitaš naslov našeg tabloida zaključiš upravo sve suprotno.

Aмеричко ,,решење'' сигурно неће бити да обе стране буду задовољне. Напротив, биће такво да обе стране буду не задовољне, са разлогом. Остављају могућност и за даљу интервенцију над договореним.
Нама остаје да се из овог глиба извучемо са што мање штете.
Ако обе стране буду незадовољне, онда је то много више српска дипломатска победа, него шиптарска. Зато што до сада је сваки план био да само српска страна буде оштећена и незадовољна, док је шиптарска страна увек била награђивана и наравно задовољна тиме.

Зато мислим да си превелики оптимиста.

Presmešni su ovi rokovi i ultimatumi. Tabloidi su pisali o rokovima u 2018 i 2019 pa nije bilo sporazuma. Tramp se uopšte ne bavi pitanjem Kosova. Možda ponekad Bolton pogleda nešto i izjavi i to je najviša instanca koja se bavi time. U principu treći nivo američke diplomatije se time bavi. Pa nije to kao Iran, Ukrajina, Severna Koreja i Sirija pa da Tramp to proučava.
Naravno ali eto kad sutra padne potpis od AV čisto sa nam može reći nisam ja Tramp me nagovorio :)

Naravno ali eto kad sutra padne potpis od AV čisto sa nam može reći nisam ja Tramp me nagovorio :)
Narativ tabloida je da zapadne službe neprestano pritiskaju AV već godinama a on uspešno odoleva na braniku srpstva dok bi Đilas brzo poklekao. Prava istina je da zapad još uvek nije aktivirao sve mehanizme pritiska da do sporazuma dodje jer ima bitnija i preča posla. Kada dodje pravi pritisak videćemo kako će sve brzo da se završi kao i sporazumom 2013. Možda to bude tek 2025 ili još kasnije.

Back