DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ako joj se gadi seks sa mužem i istog je željna računam da joj ne bi predstavljalo problem
zašto ne spojiti lepo i korisno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne sekiram se ja, ali se gadim HIPOKRECIJE koja u svetu vlada...
- - - - - - - - - -
Davno je Konfucije presudio: "Covekov zivot je isuvise dug za samo jednu ljubav!"
ako joj se gadi seks sa mužem i istog je željna računam da joj ne bi predstavljalo problem
Nesrecnica i glupaca
Po mnogo pitanja
A slažem se sa Kanu da tu nije bilo ljubavi čim joj se zgadio
Meni ove priče lice na patke a neki se pecaju uredno
- - - - - - - - - -
To došlo samo od sebe sio mi ga đura
Dobro misli sta oćeš
E moja nesrećo nije sve u parama
Nešto što ti nemaš se ne može kupiti parama
Šarm duh i harizma
I jos zilion toga
Ali pošto je tebi svaka žena kupljiva idi kupuj takvu robu i široko ti polje
pa svako vidi svet iz svojih cipela.."SVI ljudi si kupljivi, samo su cene razlicite!" rekao je Konfucije...
pa svako vidi svet iz svojih cipela..
i ono sto vidi govori uvek vise o njemu nego o svetu.
Lice na patke...?
Ha......Pa vise zena danas zivi u braku iz koristi nego iz ljubavi....
blajbi, svakom je svet ono sto vidi. nebitno je kakav je svet stvarno. svako od nas je mali bog koji stvara vlastiti raj ili pakao.
ti uvek pricas o parama. ja razumem da su tebi vazne, i da su te formirale tvoja iskustva. ne kazem da su drugacija iskustva bolja ili gora.
generalizacija je nesto sto nas ogranicava..u svakom smislu. jer jednom kad ljude pocnemo da trpamo u neke fioke, zauvek zatvaramo sebe za nova iskustva i drugacije odnose..zauvek se vrtimo u istim scenarijima..
ne znam zapravo koliko je moguce biti uopste realan.![]()
Ne postoji brak koji nije prošao kroz razne krize i iskušenja. Jedna čitateljka australijskog "Dejli mejla" (Daily Mail) ispričala je da osam godina ne voli svog muža, iskoristila je sve moguće izgovore da bi izbegla seks s njim, jako joj je neprivlačan, ali pošto imaju dvoje dece, ona zbog finansija i dalje živi s njim u zajednici.
"Ne želim nikada da vidi moje lice tokom seksa koji je redak, jer ja zamišljam nekog drugog dok sam u krevetu s njim. Imamo odnose jednom mesečno, a ja bih se najradije pokrila po glavi da me ne vidi i da ne moram da ga dodirujem. Postao mi je jako neprivlačan i seks je za mene užasna obaveza. On jednostavno ne čita signale koje mu šaljem i ne prepoznaje da mi više nije stalo do njega. Izbegavam njegov pogled, dodir.... Ljubav je jednostavno nestala, nije se desilo ništa posebno među nama"
"Dođe mi da mu kažem u lice da ode, da je kraj i da među nama više nema ničega. Ali onda shvatim šta bi to značilo za mene i decu."
_http://www.prva.rs/zivot/dom-i-porodica/porodica/133793/odljubila-sam-se-od-muza-pre-osam-godina-ali-sam-s-njim-zbog-novca.html___________________________________________________
Sreca da se ovakve stvari desavaju samo u Australiji i ne u Srbiji......![]()
Pare su duso PRESUDNE....
Zbog para se SVE RADI: izdaje se prijatelj, drzava, ljubav....Ratuje se i ubija, padaju drzave i carstva...Bacaju se atomeske bombe, ratuje se po dalekim delovima sveta.
Stvbaraju se religije, pisu knjige, snimaju filmovi....
Vara se krade i ubija...
SVE ZBOG PARA!
Ili ja gresim?
Zbog para se SVE RADI: izdaje se prijatelj, drzava, ljubav....Ratuje se i ubija, padaju drzave i carstva...Bacaju se atomeske bombe, ratuje se po dalekim delovima sveta.
Vara se krade i ubija...
SVE ZBOG PARA!
Ili ja gresim?
Vara se krade i ubija...
SVE ZBOG PARA!
Ili ja gresim?
Gresis.
To je moc!![]()