Odlazak u teretanu.

Aleksej20

Početnik
Poruka
1
Želeo bih da odem u teretanu, ali ne bih sam, imam neki strah da se necu snaći baš najbolje. Nikada do sada nisam išao sam, uvek sam išao sa drugom, ali to je bilo i davno i zaboravio sam vežbe a kao što znace personalni treneri su preskupu.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.322
Želeo bih da odem u teretanu, ali ne bih sam, imam neki strah da se necu snaći baš najbolje. Nikada do sada nisam išao sam, uvek sam išao sa drugom, ali to je bilo i davno i zaboravio sam vežbe a kao što znace personalni treneri su preskupu.
Какав црни персонални тренер? Имаш толико туторијала на Тубићу да ти персонални и не треба (осим ако ниси милионер, па имаш пара да финансираш све непотребне или мало потребне издатке).

То како се ти осећаш, осећа се свако ко први пут крочи у теретану.

Опусти се.

Нико неће попреко да те гледа и сл. јер је свако кога тамо будеш видео прошао исти процес као и ти. Потпуно исти. Свакоме је некада био први дан у теретани (а теби није први, већ си ишао).

Крени лагано. Погледај мало Тубић, упиши теретану, у почетку крени лаганије, са лаганијим вежбама и по лако се уходавај. Исто као што су радили сви други. Баш исто као што су радили сви други. Ниси ни по чему посебан, специјалан, другачији, свако кога тамо видиш је прошао баш то што ти сада пролазиш.

По теретанама, иначе, висе само фини момци, те нико неће да те кињи и гледа попреко. Такође, тамо свако гледа себе и свој посао, осим пар дебила што воле да деле глупе савете, али такве из момента откачи. Немој да им правиш друштво и слушаш глупе савете, јер им је стало да се курче над неким новајлијом. То ће бити један глупи паметњаковић у 100 њих. Осталих 99 су 100 % супер ликови.