I... ja bih isto voleo da se Skajpnem sa advokaticom, da mi ispriča kakav plan ti je smislila za koje pare, i kome će taj plan pomoći, i vama i njoj, ili samo njoj.
Bio neko za ili protiv kupovine diploma, znajte da su već emigrirali mnogi koji nisu ni imali diplomu, dok se nisu zahtevi promenili, a čovek ima dovoljno radnog iskustva da bude majstor i bez diplome.
A tebi majstore ne treba kupovina diplome, jer kupovina prave diplome je kad te uvedu u papire da ideš u školu vanrendno i dobiješ diplomu. Tebi treba falsifikovanje diplome, da bude sa datumom početka školovanja otprilike kad si počeo raditi, a izdata nekoliko godina posle toga, a onda ćeš morati da falsifikuješ i potvrde o predmetima i praksi, broju časova, što ustvari nije nikakav problem za onog ko je već uspešno falsifikovao diplomu...
Da se razumemo, ne volim ni ja te mutne radnje, ali što bih te savetovao da to nije lepo, ili da nije moguće, kad u Australiji već ima ljudi sa takvim falsifikatima, stigli pre tebe i mene.
I sve zavisi od provere, ima Case officera koji nisu dovoljno pismeni ni da se snadju šta ti piše u papirima (nasuprot uvreženom mišljenju našeg narodu da je samo kod nas sve nepismeno i gadno, a da su na zapadu svi pametni, sposobni, lepi i nasmejani), ali ima i koga neće mrzeti da okrene telefon ili pošalje mail i zatraži proveru...
I ko je banovao Thula, kako ste se razbacali znanjem ovde, samo on može da vam pomogne.